עבור לתוכן

ספק שיחזיק שני כרטיסי מסך ו- OC למעבד

Featured Replies

פורסם

אהלן,

בימים אלו אני מרכיב מפרט למחשב חדש, זה חלק מהמפרט:

GIGABYTE Radeon R9 280X

GIGABYTE Radeon HD 7970 (אני עושה CF)

מעבד AMD FX-8370/8350 שאני אני אעשה לו OC

לוח אם:

GA-990XA-UD3

קירור למעבד כנראה: Arctic Freezer 7 Pro

עם עוד סטיק של 8GB זיכרון, כונן SSD וכונן קשיח רגיל

איזה ספק אני אצטרך כדי להחזיק את כל זה?

נערך על-ידי TheIronShit

פורסם

cf עושים עם אותו כרטיס.

פורסם

כמו שנאמר מעלי, CF תוכל לעשות עם 280X אחר או אם ממש תרצה עם 7970 ולא 7790 (יש לך טעות בהקלדה אולי?)

עבור צמד של 280X (או 280X עם 7970) הייתי אומר שתצטרך ספק כח של 750W איכותי(ואפילו אם אפשר קצת יותר).

עבור 280X בודד 620W איכותי יהיה מעולה (אפשר גם פחות אבל אתה מתכנן OC אז עדיף שיהיה לך קצת Headroom).

seasonic חברה מעולה לספקים, ה620W שלהם נהדר וגם אלה עם ההספקים הגבוהים יותר.

ולפני שתשאל על האיכות כמו בשרשור שלך על המעבד, כן יש לי פטיש לרכיבים איכותיים :D

האיכות חשובה מאוד בספקים! לא לקנות ספק ג'נרי מעאפן!! בשביל לחסוך בכסף.

זה מתבטא בהרבה דברים, בין היתר בכמות האמפרים על המסילות של ה12V שאתה צריך לא מעט מהם עבור הכרטיסים האלה בCF או בבודד.

נערך על-ידי OvO

פורסם

וגם, אם אתה מתכנן OC, תשקיע יותר מ-120 ש"ח בקירור..

פריזר 7 אולי נותן אחלה תמורה תמורה לכסף, אבל לדעתי תלך על קירור 12ס"מ של noctua כלשהו.

פורסם
  • מחבר
כמו שנאמר מעלי, CF תוכל לעשות עם 280X אחר או אם ממש תרצה עם 7970 ולא 7790 (יש לך טעות בהקלדה אולי?)

עבור צמד של 280X (או 280X עם 7970) הייתי אומר שתצטרך ספק כח של 750W איכותי(ואפילו אם אפשר קצת יותר).

עבור 280X בודד 620W איכותי יהיה מעולה (אפשר גם פחות אבל אתה מתכנן OC אז עדיף שיהיה לך קצת Headroom).

seasonic חברה מעולה לספקים, ה620W שלהם נהדר וגם אלה עם ההספקים הגבוהים יותר.

ולפני שתשאל על האיכות כמו בשרשור שלך על המעבד, כן יש לי פטיש לרכיבים איכותיים :D

האיכות חשובה מאוד בספקים! לא לקנות ספק ג'נרי מעאפן!! בשביל לחסוך בכסף.

זה מתבטא בהרבה דברים, בין היתר מכמות האמפרים על המסילות של ה12V שאתה צריך לא מעט מהם עבור הכרטיסים האלה בCF או בבודד.

כן האמת שחשבתי כבר לפני לקנות Seasonic באמת רק תגובות טובות, וכן היה לי טעות זה 7970.

פורסם

כן תיארתי לעצמי שזאת הייתה טעות בהקלדה :)

750W ואם אפשר קצת צפונה, זה הכיוון שאתה מחפש.

ה7970 קצת פחות זללן חשמל מה280X אבל אם תעשה לו OC כדי להתאים אותו ל280X אז הצריכה שלו כנראה תעלה..

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר

פיקס תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים