עבור לתוכן

איזה RADEON 9800 לקנות?

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לקנות רדיאון 9800 ואני לא יודע איזה הכי משתלם מבחינת יחס ביצועים מחיר כי התגובות בפורום מגוונות.

או האם כדאי לי בכלל לשדרג כי כרגע יש לי : MSI FX 5900 128MB

אז מה אתם אומרים איפה אפשר למצוא את הכרטיס הכי טוב בהכי זול???...

תודה מראש.

עריכה: יש לי FX 5600

פורסם

אתה אומר שיש לך 5900 אבל במפרט שלך רשום 5600... הכרטיסים האילו שונים מאוד במהירות שלהם אז יש לך 5600 או 5900 XT או לא ??

פורסם

במחיר של בערך 1500 ש"ח יש לך גם רדאון 9800 PRO. אני יודע שיש של ספיר וATI אבל כל אחד טוב. אם אתה לא צריך משחקים מלפני שנה או קירור אימתני אז כדאי לך לקחת את הזול ביותר

פורסם

יש הרבה חברות של ה 9800P רציתי לשאול האם יש הבדל בכלל בין ה GIGABYTE וATI BBA ולSAPHIRE ששלושתם זה בדיוק אותו כרטיס?

ולמה התכוונתה כשאמרתה אם הוא לא רוצה משחקים מלפני שנה או קירור אימתני ?

פורסם

הוא התכוון לבאנדל שבא אם כל כרטיס retail, משחקים בני שנה וקירור טוב יותר, לעומת זאת oem מגיע עם דריברים וכבלים, זה הכל, אישית הייתי הולך על הoem.

פורסם

תודה על ההסבר ומה לגבי השאלה השנייה שלי: רציתי לשאול האם יש הבדל בכלל בין ה GIGABYTE וATI BBA ולSAPHIRE ששלושתם זה בדיוק אותו כרטיס?

פורסם

תראה כל השינויים בדרך כלל זה הגוף קירור יש חברות ( כמו אסוס ) למשל שבאמת משנים את הגוף קירור אבל עם הגוף קירור נראה בדיוק אותו הדבר רק עם ציורים ושמות אחרים אז אני לא חושב שיש הבדל תיכח מה שיותר זול...

פורסם

הגוף הקירור שעל כרטיס של GIGABYTE הוא עדיף מעל פני הגוף קירור שעל כרטיס של SAPHIRE או לא?

פורסם

אני הייתי הולך על הריטייל.

יש שם בידיוק מה שיש בOEM ויותר.

פורסם

מה הקשר ל RETAIL ו ל OEM אני שאלתי על ה גוף קירור ב GIGABYTE אם הוא יותר טוב או פחות מהזה ש SAPHIRE.

ולגבי הRETAIL אז ממש לא שווה לקנות אותו הוא עולה 300 שקל בערך יותר וכל המ שאתה מקבל זה רק קופסא ומשחקים אני ממש לא צריך את זה.

פורסם

איזה 300? זה עולה אולי 50 שקל יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים