פורסם 2002 במרץ 3123 שנים פעם הייתה תוכנה של מיקרוסופט (שהיה ניתן להוריד אותה חינם) שהשם שלה היה REGCLEAN והיא עשתה את העבודה די טוב עכיוש משום מה מיקרוסופט "הפסיקו" אותה ז"א איאפשר להוריד ואין גירסאות עדכניותישנה עוד תוכנה שנקראת CLEANSWEEP של NORTON שעושה את העבודה בצורה טובהאבל האם אתהם מכירים תוכנות אחרות שתומכות בוינדוס XP
פורסם 2002 במרץ 3123 שנים regclean הכי טובה ועובדת כם עים XP של נורטון לפעמים מוחקת מפתחות חשובים בעיקר שמדובר ב 1IN4 של VIA היא מקלקלת יש אותה במאגר תוכנונות של ROTTER.NETדן
פורסם 2002 במרץ 3123 שנים חשבתי לנסות לשים פה את REGCLEAN (זה הרי לא WAREZ, זה קובץ חינם של מיקרוסופט) אבל הוא 800KB...
פורסם 2002 במרץ 3123 שנים מחבר אבל יש דבר מוזר מאודתמיד הייתי נכנס לאתר של מיקרוסופט ובחיםוש הייתי כותב REGCLEAN ותמיד זה היה מוצא לי לינק להורדה לגירסא הכי עדכנית של התוכנהעכשיו משום מה זה לא מוצא
פורסם 2002 באפריל 123 שנים מיקרוסופט החליטו משום מה להפסיק לתמוך בזה. אם לא מצאת ברוטר או שום מקום תחפש בגוגל או שתפנה אלי ואני אשלח לך או אעלה את זה לאיפושו בשבילך.
פורסם 2002 באפריל 123 שנים regclean הכי טובה ועובדת כם עים XP של נורטון לפעמים מוחקת מפתחות חשובים בעיקר שמדובר ב 1IN4 של VIA היא מקלקלת יש אותה במאגר תוכנונות של ROTTER.NETדןאיך אתה יודע שהיא תומכת ב-XP?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.