פורסם 2015 בפברואר 510 שנים התחדשתי במשחק, ומקווה שעברו כל הבאגים שלו... אני מקבל 80 fps בערך על המפרט שלי על הגדרות high עם פילטר fxaa על הגדרות ultra high עם פילטר txaa אני מקבל סביביות 40 50 fps זה תקין ביחס לשאר? אני רוצה למחוק את השמירה ולהתחיל את המשחק מחדש אחרי שסיימתי להתעסק עם כל ההתאמות. במשחק הקודם היו כמו פרופילים של שמירה.. בזה אין. איך מאתחלים את המשחק כדי שיתחיל מחדש? תודה רבה!
פורסם 2015 בפברואר 510 שנים אי אפשר להתחיל את המשחק מחדש גם אני לא הבנתי את הקטע ההזוי הזה אפשר רק לשחק משימות שוב מהאפשרויות שם בפנים אולי הם ממש ממש לא רוצים שתקנה את המשחק ותשחק אתה והאחים שלך לדוגמא אז אפילו פרופילים במחשב הורידו במחשבה שיש רק שמירה אחת לא תרצה שמישהו אחר יתעסק לך דבר מסריח בנוגע לבאגים ממש עוד לא סדרו זה עדיין ב 1.4 כבר הרבה זמן ועדיין כל העצמים קופצים לך בלי הגיון כל הזמן והצלליםוטקסטורות לפעמים נראות מגעיל וכמובן יש תקיעות של המשחק שהוא ממש נתקע לאיזה 5-10 שניות וניתוקים מיופליי ומ CO OPלא חסר בעיות לך תדע אם בכלל יתקנו אבל עדיין אני נהנה מהמשחק כי הוא פשוט מרשים ויזואלית וזה כיף להסתובב בפריז + קיבלתי אותו בחינם לא הייתי קונה נחכה לשנה הבאה + שיהיה בסטים ב 9.99 או 4.99 עוד שנתייםאגב בעיות קניתי את אססין קריד 3 במבצע האחרון ב 4.99 והופתעתי לגלות שגם שם יש בעיות די זהות ל UNITY דמויות קופצות משום מקום כל מיני בעיות של פיזיקה רואים שם דברים דומים מאוד כאילו יוביסופט רק משפרת גרפיקה וחיה עם הבאגים מסיבה מסויימת נערך 2015 בפברואר 510 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2015 בפברואר 510 שנים מחבר כשאני מתחיל את המשחק מההתחלה, זה כולל את הסרטונים הראשונים? מבחינת fps אצלי זה תקין? כשהמשחק יצר ראיתי שיש חבילת gold ועכועכשיו אין אותה.. איך אני קונה season pass, שכולל את כל התוכן הנלווה, לא ראיתי משהו כזה בuplay
פורסם 2015 בפברואר 510 שנים לפי מה שאני יודע מקבלים בחינם DLC בגלל הבעיות שהיו נכנסתי ל יופליי והוא ביקש ממני להוריד עדכון והוא הכיל את ה DLC
פורסם 2015 בפברואר 510 שנים אני נטשתי את המישחק ,כי יש בעיות גדולת גם ב1.4 עם אתה לא חיב לסים סדרות כמוני ,אני ממליץ לך לעבור למישחקים אחרים לא יודע עם המישחק יום אחד יתוקן לגמרי ,כי הם בדרך כלל מוצאים AC כל שנה ,וצריכים הרבה כוח אדם להפקות כאלו נקווה שרוב הבעיות לא יהיו קימות במישחק הבא
פורסם 2015 בפברואר 510 שנים מחבר אני עדיין מנסה לחזור אל תחילת המשחק ולא מצליח... מוזר- - - תגובה אוחדה: - - -אני מנסה לעשות שוב את הפרולוג ולא מצליח..
פורסם 2015 בפברואר 610 שנים תסתכל פה,מכסה את כל הפלטפורמות המובילות:http://gaming.stackexchange.com/questions/192629/how-do-i-start-a-new-game-in-assassins-creed-unityבגדול, תמחק את השמירה המקומית, ממוקם ב-program files (x86 בספריה של יופליי, וכשיופליי ישאל איזה שמירה להעלות/להפעיל, תגיד לו את המקומית.הערה: עוד לא נתקלתי במשחק שלא נתן לשחקן להתחיל מהתחלה, רק צריך להכיר את הטריקים של כל שירות/משחק.
פורסם 2015 בפברואר 610 שנים שווה בכלל לשחק בו? קבלתי חינם עם הכרטיס מסך ועדיין לא התקנתיעם אתה לא חיב לסיים את כל הסידרה ,לדעתי לא יש עדין באגים ,חוץ מהביצועים הגרפים
פורסם 2015 בפברואר 1510 שנים מחבר לגבי המסחר במשחק.. יש אאפשרות לשלוח סחורות ולהרוויח כסף כמו במשחקים הקודמים? או שיש רק את בהתיבה בקפה שאפשר לקבל מקסימום עשר אלף? תודה
פורסם 2015 בפברואר 1510 שנים משימות איסוף המידע מביאות יחסית הרבה כסף ויש את כל המשימות הצדדיות/חקירות.בנוסף התיבה בקפה יכולה לתת יותר מ10 אלף נערך 2015 בפברואר 1510 שנים על-ידי Yardeno
פורסם 2015 בפברואר 1510 שנים מחבר איך מביאים יותר כסף מהקפה? ההבתים האלה האדומים שקונים אותם מביאים כסף?
פורסם 2015 בפברואר 1510 שנים או פתיחת סניפים (הבתים האדומים) או לעשות משימות של הקפה (האייקון של המסכה - האישה בתוך הקפה).לא זוכר איזה בוודאות, אבל אחד מאלו.יכול להיות שגם שיפוצים של הקפה משפיעים - אבל בזה אני לא בטוח. נערך 2015 בפברואר 1510 שנים על-ידי Yardeno
פורסם 2015 בפברואר 1510 שנים מחבר ברגע שאני קונה בתים אדומים, ועושה אצ המשימות שלהם זה מוסיף כסף בקופה של הקפה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.