פורסם 2015 בפברואר 510 שנים שלום לכםשאני משחק על medium עם הגירסא הכי עדכנית וכרטיס מסך מעודכן משום מה הוא נתקע לי כל עוד שזה אמור לרוץ על האולטרא כמו שראיתי ביוטיוב שיש כרטיס מסך כמו שלי בדיוק ואצלו רץ חלק על 1920 על 1080אני מציין שכרטיס מסך משופץ ויש לי עדיין אחריות ואולי זה בגלל זהאשמח לעצות אני כבר נשבר מכל התקיעות האלו
פורסם 2015 בפברואר 510 שנים יכול להיות שהכרטיס מתחמם, במקרה שיש לך קירור מפוח. או שיש לך צוואר בקבוק. כדי שנוכל לעזור מהו מפרט המחשב, וטמפ' כ.מסך במהלך המשחק.
פורסם 2015 בפברואר 510 שנים מחבר מפרט המחשבi7-4960xזיכרון 16 גי'גהכרטיס מסך http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4821#ovספק: Seasonic S12II-620 620W
פורסם 2015 בפברואר 510 שנים הקירור של הכרטיס על הפנים,תבדוק אם הוא לא מתחמם יתר על המידה ועושה DOWNCLOCK כתוצאה מכך.
פורסם 2015 בפברואר 510 שנים אם אין לך תתקין MSI Afterburner 1. תבדוק מה אחוז השימוש של הGPU כאשר הכרטיס במנוחה.2. וכמו שהוצע לך תבדוק שהכרטיס לא מבצע DOWNCLOCK בזמן שהכרטיס שלך מריץ את המשחק ע"י שימוש בתוכנה שציינתי. אם זה אכן קורה, תוכל להגדיר ידנית את אחוז מהירות המאוורר ותוכל לדעת אם התקיעות הם תוצאה של התחממות.
פורסם 2015 בפברואר 510 שנים מחבר 1. כשהוא במנוחה 300MHZ ובזמן שהוא מריץ את המשחק הוא נמצא על 550MHZ ב81 מעלות2. מה זה DOWNCLOCK? נערך 2015 בפברואר 510 שנים על-ידי bbking
פורסם 2015 בפברואר 510 שנים כשהכרטיס מגיע לטמפ' גבוהות ומסוכנות, הכרטיס עושה מוריד את מהירויות השעון בכדי להוריד מהעומס ולאפשר תיקון של הטמפרטורה וזה הDownclock או throttling אם תרצה . לא נראה לי שזה צריך לקרות ב90 מעלות אבל לך תדע.. הכרטיסים האלה עובדים חם מאוד, בייחוד שמדובר בגרסת reference . כמו שהציעו למעלה, תנסה לתת פרופיל אוורור יותר אגרסיבי דרך msi afterburner או תוכנה דומה (ותסבול את הרעש ) זה אמור לפתור את הבעיה. נערך 2015 בפברואר 510 שנים על-ידי OvO
פורסם 2015 בפברואר 510 שנים מחבר כשהכרטיס מגיע לטמפ' גבוהות ומסוכנות, הכרטיס עושה מוריד את מהירויות השעון בכדי להוריד מהעומס ולאפשר תיקון של הטמפרטורה וזה הDownclock או throttling אם תרצה .למרות שלא נראה לי שזה צריך לקרות ב90 מעלות אבל לך תדע.. הכרטיסים האלה עובדים חם מאוד, בייחוד שמדובר בגרסת reference . תנסה לתת פרופיל אוורור יותר אגרסיבי דרך msi afterburner או תוכנה דומה (ותסבול את הרעש ) זה אמור לפתור את הבעיה. תודה על ההסבר התוכנה msi afterburner מראה לי שיש 0mv קבוע יכול להיות מצב כזה?
פורסם 2015 בפברואר 510 שנים זה ככה כי השליטה על המתחים מנוטרלת בהגדרות (זה חסום בצבע אפור לא?) נערך 2015 בפברואר 510 שנים על-ידי OvO
פורסם 2015 בפברואר 510 שנים מחבר כן, אפילו שאני מעלה את מהירות המאוורר עדיין יש לי תקיעותיש מצב שנדפק משהו בכרטיס מסך? כי הוא משופץ
פורסם 2015 בפברואר 510 שנים זה קורה לך בכל המשחקים? העניין עם התקיעות?אם כן, אל תשבור את הראש יותר מדי ותממש אחריות, בשביל זה היא קיימת.
פורסם 2015 בפברואר 510 שנים מחבר כן זה קיים לי בעוד כמה משחקים, אבל צריך סיבה לממש אחריות לא למשל צבעים משונים במשחק וכ'ו?
פורסם 2015 בפברואר 510 שנים הסיבה היחידה שאתה צריך לדעתי היא שאתה לא מרוצה. הכרטיס לא עובד כמו שצריך הם יכולים לקפוץ לך!
פורסם 2015 בפברואר 510 שנים מחבר 2 שאלות קטנות1.כמה באוברקלוקינג אמור להגיע הטמפ' של הכרטיס? כי בהפעלת משחק הוא מגיע ל90 וזה נראה הזוי לחלוטין2. מה אני אמור להרגיש שאני מעביר את הסוויצ' למצב עומס? נערך 2015 בפברואר 510 שנים על-ידי bbking
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.