פורסם 2015 בפברואר 1210 שנים מחבר הייתי בשני הסניפים. בנפטון אמרו שזה הישן. בלגונה לא ידע לומר לי. אף אחד מהם לא הסכים להראות לי אריזה.
פורסם 2015 בפברואר 1310 שנים לפעמים אני לא מבין את KSP האלו.. מה הבעיה להראות את האריזה של הרמקולים.כמו שכתבתי קודם ה7C בשני התוצרות הם רמקולים טובים.
פורסם 2015 בפברואר 1310 שנים מחבר קניתי וקיבלתי קרטון חום גדול וכבד. מעניין אם זה חדש או ישן.שבת שלום ותודה לכולם על העזרה
פורסם 2015 בפברואר 1410 שנים אכן כבדים 25 קילו, הקרטון של הרמקולים גם החדשים וגם הישנים כמעט זה מלבד התמונה.אם אתה רואה בתמונה ציור של כפתורים צד הרמקול זה הגירסה החדשה. אתה גם יכול לעלות תמונה של הקרטון ונגיד לך.
פורסם 2015 בפברואר 1410 שנים אני קניתי בזמנו לפני שנה בערך מKSP וזה היה הדגם החדש, אני מקווה שגם אתה קיבלת אותו.
פורסם 2015 בפברואר 1510 שנים מחבר הרמקולים ענקיים בקטע מפחיד, אבל הסאונד מטורף. ווליום מקסימלי והאיכות מצוינת.
פורסם 2015 בפברואר 1610 שנים מחבר חפרתי, אבל שאלה:הרמקולים באו עם כיסוי בד שמכסה אותם, האם מותר להשתמש בו?
פורסם 2015 בפברואר 1610 שנים יש לי את הרמקולים קרוב לשבוע רק אני מרגיש שהטרבל שלהם טיפה חד?ובחדרים גדולים הם נשמעים חבל על הזמן עם אקוסטיקה מעץה7C כמובן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.