עבור לתוכן

המלצה ללוח אם בדחיפות

Featured Replies

פורסם

תעזרו לי אנשים אני חייב לוח אם הכי זול שאפשר .למעבד i7 4790k ושיתמוך במערך של 2 כרטיסי מסך יעני sli cf.הכרטיס שלי r9 290 . יש לי 8 גיגה ראם.של סלוט אחד. תודה רבה חברה

פורסם

1. נא לשנות כותרת. מתוך חוקי פורום מעבדים, לוחות-אם וזכרונות, חובה לקרוא! (2014):

• אין להדגיש את דחיפות העניין בכותרת. הדיונים של כולם חשובים בדיוק באותה מידה.

2. אם אתה רוצה לוח שתומך ב SLI, אז יש את הלוח MSI Z97-G55 SLI (קישור) ב TMS ב-566 ש"ח (קישור). יש לוחות זולים יותר, אך רובם לא תומכים ב SLI אלא ב CrossFire בלבד, וברוב המקרים המערך יעבוד ב X4 ולא ב X8, כך שתהיה פגיעה בביצועים.

פורסם
  • מחבר

אז מה הכי מומלץ וזול שיתמוך גם ב X8 וגם בSLI CF

פורסם

הלוח ש- smalul המליץ לך תומך גם ב- x8 וגם ב- SLI/CF, יש לו אפילו תמיכה למערך של 3 כרטיסים.

מאתר היצרן:

3 x PCIe 3.0 x16 slot (support x16, x8/x8, x8/x4/x4 modes)

פורסם

1. בכדי שלוח יתמוך ב SLI אתה חייב שחריץ ה PCI Express X16 השני יעבוד ב X8 - מערך SLI לא יעבוד כאשר חריץ ההרחבה השני עובד רק ב X4.

2. ייתכן שיש לוחות אחרים שתומכים ב SLI ושהם זולים יותר (אולי כאלו המבוססים על ערכת השבבים Z87), רק שצריך למצוא אותם, אבל באופן כללי הלוח MSI Z97-G55 SLI הוא גם זול וגם מתאים לדרישות שלך.

פורסם
  • מחבר

אם אפשר בבקשה שזה יהיה מ ksp אני צריך לוח לsli שתומך ב x8 הכי זול שיש להם...ועוד אחד הכי זול וטוב שיש להם שלא תומך sli.. למיקרה שאני לא ירצה מערך כרטיסים תודה רבה לכול התותחים

פורסם

@cznmuh

ביקשתי ממך לשנות את הכותרת, ולמרות שהגבת פעמיים לאחר ההודעה שלי לא טרחת לשנותה. לפיכך אני נועל את הדיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים