עבור לתוכן

בעיה | כרטיס מסך לא מגיב/קורס במשחקים

Featured Replies

פורסם

מפרט:

לוח אם - ASUS H97-PLUS LGA1150,

זיכרון - G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9

כרטיס מסך - Gigabyte Radeon R9 290 4GB GDDR5

מעבד - Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150

ספק כוח - SeaSonic 620W 80+ Bronze M12II-620

רקע:

המחשב חדש. נקנה ונבנה באוקטובר האחרון.

אני משתמש בחיבור DisplayPort.

תיאור הבעיה:

בכל פעם שאני נכנס למשחק כלשהו, לאחר בין 30 שניות ל-5 דקות משחק המסך כבה (כרטיס המסך קורס) ואני רואה את הדבר הבא:

http://s9.postimg.org/yxxocdy3j/20150204_143354.jpg

לאחר שזה קורה המחשב לא חוזר לקדמותו, וצריך לכבות אותו.

לעיתים לאחר הדלקה מחדש לפני שעולה מערכת ההפעלה אני שוב מקבל מסך כזה וצריך לכבות שוב.

אני משתמש בכבל DP עם 19 פינים (ללא פין מתח).

הדרייבר לכרטיס המסך הוא העדכני ביותר שהוציאו AMD.

אני לא יודע אם הבעיה בהגדרות התצוגה של הדרייבר או בספק הכוח. אבל הייתה תקופה (חודש +) שלאחר משחק בהגדרות של הכרטיס בדרייבר המשחקים עבדו לחלוטין ללא בעיה.

כעת לאחר כנראה הורדת תוכנת auto tweak של ASUS הגדרות אלה שונו והבעיה חזרה. התוכנה הוסרה וההגדרות הוחזרו לברירת המחדל, אך אני לא מצליח לשחזר את ההגדרות התקינות.

הכרטיס בוודאות תקין.

תודה מראש, תמיר.

פורסם

נראה כמו מקרה קלאסי של כרטיס מסך שצריך להשלח לאחריות והחלפה. אולי בגלל שתפוח האדמה הלוהט הזה מגיע לנקודת רתיחה בתוך שניות.

פורסם
  • מחבר

הבעיה הזו קרתה בעבר, ואז הייתה תקופה שהכל עבד - לאחר תיקון הגדרות מסויימות דרך הדרייבר.

עכשיו הבעיה חזרה ואני לא מצליח לשחזר בדיוק מה עשיתי :undecided:.

הקטע הוא שזה עבד וכנראה התוכנה ההיא שהורדתי דפקה את ההגדרות. סוג של נסיון מוזר של התוכנה לעשות לי OC.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, יש התקדמות. עכשיו אני יכול לשחק במשחק יותר מ-5 דקות.

אבל, לחצתי ESC כדי להגיע לתפריט תו"כ משחק והוא קרס לי לדסקטופ - ועל הדסקטופ עכשיו יש לי את הקוים האופקיים האלה כמו בתמונה.

אני יכול לגלוש באינטרנט, לכתוב את ההודעה הזו, רואים את הכל כמו שצריך והכל תקין, אבל על הדסקטופ יש קווים כמו בתמונה.

פורסם

על אילו טמפרטורות ליבה (GPU CORE) מדווחת תוכנת ניטור דוגמת msi afterburner?

פורסם
  • מחבר

לאחר מאמץ רציף, משהו כמו 50-60 מעלות. כרגע אני לא משתמש בתוכנות מהסוג הזה. אני לא מבין בזה מספיק ואני לא רוצה להרוס לי את המחשב

פורסם

משהו כמו זה לא ממש.

אם אתה לא מבין בללחוץ כמה פעמים next בהתקנה ולהפעיל תוכנה שתציג לך טמפרטורה, הרי שאיך אוכל אני לעזור לך מכאן.

פנה אל החנות שממנה רכשת ותבקש לממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

טוב, כשהוא בעומס:

GPU Clock(MHz) - 946 (Max)

Memory Clock(MHz) - 5000 (Capped)

GPU Temperature('C) - 65 (Max)

FAN Speed(RPM) - 4380 (ממוצע)

שים לב, אני שיניתי את המהירות של המאוורר שיגיע למהירות שכתובה כאן כשהכרטיס מתחמם מעבר ל-40 מעלות.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ... :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים