עבור לתוכן

ביטול אפשרות שימוש בסיסמאות "מוכרות" בשרתי ווינדוס

Featured Replies

פורסם

שלום,

רציתי לדעת, באם קיימת באיזושהי צורה, דרך למנוע שימוש בססמאות כגון 1234 או 12345678 ללא הפעלת "סיסמה מורכבת".

תודה רבה

פורסם

בGPO אאל"ט

פורסם
  • מחבר

לא אפשרי, ב GP - האופציה היחידה שם בכדי לתמודד עם הבעיה הזו זאת הפעלה של "סיסמה מורכבת"

פורסם

זה סביבה עם שרת או למחשב בודד?

פורסם
  • מחבר

שרת AD עם כ-50 משתמשים

פורסם

עכשיו סתם שאלה מה הבעיה עם סיסמה מורכבת?

פורסם
  • מחבר

בלאגן שלם עם עם סיסמה מורכבת עם החלפה כל X זמן - יוצרת בעיות עם יוזרים בכללי וגם עם הניידים שלהם.

אני מעדיף סיסמה פשוטה של 8 תווים - מתחלפת כל X זמן - אבל הייתי רוצה למנוע, באם אפשר כי לא מצאתי דרך איך, שימוש בסיסמאות מטופשות.

פורסם

עוד חמש דקות אני בבית ואקשר לך

עריכה:

https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc783512(v=ws.10).aspx

ודעתי האישית, אתה המבוגר האחראי אם המשתמשים לא מסוגלים לזכור סיסמה שהיא לא מטופשת כמו 123456 כדי שתכריח אותם.

בנוסף אם יש לך עמדות של windows 8.1 אתה יכול לערבב מספר שיטות אימות בשביל להגדיל את האבטחה.

לדוגמה סיסמה ו PIN או כרטיס חכם עם PIN.

פורסם
  • מחבר

מכיר את כל השיטות הללו שציינת, תודה בכל מקרה על הניסיון לעזור!!

פורסם

מצד שני אתה יכול לבקש ממנהל העסק לתת הוראה שססמה צריכה להיכתב בצורה מסויימת ולהגדיר מה הכללים.

פורסם
  • מחבר

כן אתה יודע איך יוזרים מתנהלים - כמה שבועות והם כבר שוכחים :)

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה להשתמש במדיניות של סיסמא מורכבת?

לא צריך לבצע dumb down למערכת רק בגלל שמישהו עצלן.

חוץ מזה, הם מקלידים את הסיסמא הזאת כמה פעמים ביום. זה אמור להיות מספיק כדי לא לשכוח אותה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תכתוב סקריפט בPOWERSHELL שעובר משתמש ומנסה להתחבר אליו באמצעות סיסמא מטופשת, אחרי כל ניסיון הוא מריץ UNLOCK ליוזר רק לייתר בטחון. תריץ אותו כל פעם שאתה רוצה לבדוק את זה ושלח דו"ח למנהל של אותו בן אדם בו אתה אומר לו מה אתה חושב על היכולת השכלית שלו. (כתבתי את הסקרימפט הזה איזה חמש מאות פעמים די פשוט לכחמישים משתמשים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים