פורסם 2015 בפברואר 410 שנים שלום,רציתי לדעת, באם קיימת באיזושהי צורה, דרך למנוע שימוש בססמאות כגון 1234 או 12345678 ללא הפעלת "סיסמה מורכבת".תודה רבה
פורסם 2015 בפברואר 410 שנים מחבר לא אפשרי, ב GP - האופציה היחידה שם בכדי לתמודד עם הבעיה הזו זאת הפעלה של "סיסמה מורכבת" נערך 2015 בפברואר 410 שנים על-ידי token_toker
פורסם 2015 בפברואר 410 שנים מחבר בלאגן שלם עם עם סיסמה מורכבת עם החלפה כל X זמן - יוצרת בעיות עם יוזרים בכללי וגם עם הניידים שלהם.אני מעדיף סיסמה פשוטה של 8 תווים - מתחלפת כל X זמן - אבל הייתי רוצה למנוע, באם אפשר כי לא מצאתי דרך איך, שימוש בסיסמאות מטופשות.
פורסם 2015 בפברואר 410 שנים עוד חמש דקות אני בבית ואקשר לךעריכה:https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc783512(v=ws.10).aspxודעתי האישית, אתה המבוגר האחראי אם המשתמשים לא מסוגלים לזכור סיסמה שהיא לא מטופשת כמו 123456 כדי שתכריח אותם.בנוסף אם יש לך עמדות של windows 8.1 אתה יכול לערבב מספר שיטות אימות בשביל להגדיל את האבטחה.לדוגמה סיסמה ו PIN או כרטיס חכם עם PIN. נערך 2015 בפברואר 410 שנים על-ידי Googleness
פורסם 2015 בפברואר 410 שנים מצד שני אתה יכול לבקש ממנהל העסק לתת הוראה שססמה צריכה להיכתב בצורה מסויימת ולהגדיר מה הכללים.
פורסם 2015 בפברואר 410 שנים אני לא מבין מה הבעיה להשתמש במדיניות של סיסמא מורכבת?לא צריך לבצע dumb down למערכת רק בגלל שמישהו עצלן.חוץ מזה, הם מקלידים את הסיסמא הזאת כמה פעמים ביום. זה אמור להיות מספיק כדי לא לשכוח אותה. נערך 2015 בפברואר 2010 שנים על-ידי multicore
פורסם 2015 בפברואר 1910 שנים תכתוב סקריפט בPOWERSHELL שעובר משתמש ומנסה להתחבר אליו באמצעות סיסמא מטופשת, אחרי כל ניסיון הוא מריץ UNLOCK ליוזר רק לייתר בטחון. תריץ אותו כל פעם שאתה רוצה לבדוק את זה ושלח דו"ח למנהל של אותו בן אדם בו אתה אומר לו מה אתה חושב על היכולת השכלית שלו. (כתבתי את הסקרימפט הזה איזה חמש מאות פעמים די פשוט לכחמישים משתמשים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.