פורסם 2015 בפברואר 310 שנים היי,המחשב שלי מחובר לראוטר הראשי של הבית, בנוסף, אל הראוטר הראשי מחוברת נקודת גישה עם WIFI.חיברתי את המדפסת האלחוטית אל נקודת הגישה והמדפסת קלטה אותה.השאלה היא, אם יש אפשרות להדפיס מהמחשב שלי, מפני שהמחשב לא מחובר אל הנקודת גישה ישירות.החיבור הוא:מחשב <--------> ראוטר ראשי <----------> נקודת גישה<----WIFI------> מדפסתניסיתי להדפיס אבל משום מה המחשב לא רואה את המדפסת. אני מאמין שאולי יש דרך כזו, כי כשאני רוצה להתחבר אל התקייה המשותפת של הרשת שכולם יכולים לגשת, אין שום בעיה בחיבור.אולי יש צורך לשתף את המדפסת איכשהו?תודה!
פורסם 2015 בפברואר 910 שנים מחבר כשאני מחבר את המדפסת ישירות לראוטר הראשי, אני יכול לראות את המדפסת ב "DEVICES AND PRINTERS"אבל כשאני מחבר את המדפסת לנקודת גישה, אני לא מצליח לראות את המדפסת.יש אפשרות לגשת לנקודת גישה ולגרום לה לשתף מדפסות איכשהו?
פורסם 2015 בפברואר 910 שנים מחבר ה IP של המחשב שלי הוא 10.100.102.4חיברתי את הנקודת גישה למחשב כדי לגשת להגדרות וזה רושם שה IP:IP Address:192.168.0.2541.אם אשנה את הIP של הנקודת גישה למספר אחר בדומה למחשב שלי, כמו לדוגמא:10.100.102.18זה אמור לעבוד?2.בנוסף ב DHCP Settings של הנקודת גישה,אני אמור לשנות את הטווח מ :192.168.0.100192.168.0.199לטווח אחר בדומה ל 10.100.102.4 כדי שהוא יתן למדפסת אייפי בטווח הזה?
פורסם 2015 בפברואר 910 שנים אלו שתי רשתות שונות.אם אין static routing אז אי אפשר לגשת מאחת לשניה וגם תעבורת broadcast לא מנותבת, לכן המכשיר אף פעם לא "יתגלה" גם במצב של ניתוב.או שתשתטח את כל הרשת שלך ל subnet אחד או שתגדיר ניתוב סטאטי ותתחבר למדפסת לא דרך גילוי שלה אלא בפנייה ישירה אליה.
פורסם 2015 בפברואר 910 שנים מחבר לשטח את כל הרשת, זאת אומרת לשנות בראוטר הראשי לשיטת 192.168.0?תודה על העזרה?
פורסם 2015 בפברואר 1010 שנים מחבר אוקי,שיניתי את הראוטר הראשי לDEFAULT GATEWAY 192.168.0.100הנקודת גישה באייפי 192.168.0.2הנקודת גישה הצליחה להתחבר למדפסת דרך ה WPS.התחברתי אל ה WIFI של הנקודת גישה מהפלאפון והצלחתי להדפיסהתחברתי אל ה WIFI הראשי של הראוטר מהפלאפון והצלחתי להדפיסהמחשב שלי מחובר ב LAN לראוטר הראשי אבל אני לא מצליח להדפיס דרך המדפסת הזו משום מה, למרות שהפלאפון התחבר ישירות לראוטר והצליח להדפיס!תודה על העזרה!
פורסם 2015 בפברואר 1010 שנים מחבר כשאני רוצה להדפיס דרך הפלאפון, אני יכול לבחור את המדפסת כדי להדפיס דרכה, הפלאפון מציע לי את המדפסת הזו. אבל כשאני רוצה להדפיס דרך המחשב, אני לא יכול לבחור במדפסת הזו כי היא לא מוצגת לי באפשרות הדפסה דרכה בכלל. הוספתי תמונה למצב הנוכחי:
פורסם 2015 בפברואר 1010 שנים מחבר אוקיי, זה סוף סוף הסתדר!הייתי צריך לנתק את המחשב מהרשת ולעשות ריסטרט לראוטר וכנראה הכל נקלטתודה על העזרה!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.