עבור לתוכן

האם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי עם גרמנית .

Featured Replies

פורסם

אהלן , אני מחפש אדם אשר דובר גרמנית , שיכול לעזור לי לתרגם איזה כמה משפטים . אני מעוניין להזמין אופניים מגרמניה והמוכר הטיפש לא יודע אנגלית .

האם מישהו יכול לעזור לי ?

ממש בקטנה , מאוד מאוד חשוב לי כי רק לו יש את הסוג הזה .

פורסם

google translate ?

פורסם
  • מחבר

אני לא מעוניין לקבל את אפקט הקעקועים הסינים בשיחה עם המוכר .

פורסם

גם אני מצטרף לTranslate.

התכתבתי רבות עם סינים בעזרת הכלי הנפלא הזה.

פורסם

חחחחח אפקט הקעקועים הסינים. אהבתי.

בכל מקרה מה הסיכוי שיהיה פה מישהו דובר גרמנית ברמה מספיק טובה כדי לדבר בכתב עם מוכר ?

לך לגוגל טרנסלייט ומקסימום תצא עילג קצת (תסביר לו שאתה משתמש בגוגל טרנסלייט)

פורסם
  • מחבר

אני יכול לתרגם טקסט כזה ללא חשש שיצא לי בסוף ME LIKE BIKE VERY MUCHO ?

"

Hi again. First of all , i have a crush with your bikes , they're amazing .

I'm planning on ordering one of your bikes in 2\3 months ( need to stabilize my budget ) , and before the purchase i have some questions , just to organize my future plans . As a person with suspended driving licence for a while , i'm counting on this bike as a main transport solution , which is leading to the following questions :

1. can i order the E-Bike "Rocket" , without the electric components ? i really like this specific bike , but i cannot mess with the local customs when it comes to ordering E-bikes (pretty strict laws about that )

2. will i be able to convert the rear wheel to an electric hub wheel ? ( i've seen that the spokes are unique , and the width of the original hub is probably wider than standard bikes )

3.if the "rocket" will be available to order without the E-components ,would it be possible to add mud\dirt protectors (rear \ front ) ?

Waiting for an answer .

Kindest regards ,

Lev Leon .

"

פורסם

רפרפתי כזה על הטקסט.. בגדול אני לא יודע אם זה יהיה 1:1 אבל אני אתן לך עצה . תוציא את כל הסיפור הדרמטי בהתחלה ותיגש ישר לשאלות.

תרשום לו משהו בסגנון "היי אני מעוניין לקנות את האופניים שאתה מוכר אבל יש לי כמה שאלות לפני." ותיגש לשאלות. בסוף או בתחילת המכתב תציין שאתה מתכתב דרך גוגל טרנסלייט.

וגם בשאלות תנסה כמה שיותר להפחית במילים תיהיה ישיר קצר ולעניין ככה אתה תפחית את הסיכוי שהמשפט ידפק

(סתם דוגמא. השאלה הראשונה ממש מנוסחת טוב עד לקטע שאחרי הסימן שאלה. משם אתה סתם מספר לו סיפורים שלא מעניינים אותו. שאלת שאלה שיענה תשובה. לא אכפת לו באמת למה אתה שואל

פורסם
  • מחבר

thx !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים