עבור לתוכן

Xbox one wireless controller למחשב: יש צפי שיפעל אלחוטית?

Featured Replies

פורסם

תודה.

• תגובות 37
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא בטוח שהבנתי את השאלה, אבל אם אתה מתכוון אם אפשר לחבר את השלט לשימוש במחשב אז כן, זה אפשרי.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=wireless+xbox+controller+adapter&_from=R40&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xwireless+xbox+controller+receiver&_nkw=wireless+xbox+controller+receiver&_sacat=0

מתאם אלחוטי שמתחבר למחשב בחיבור USB

ניתן למצוא כאלה גם בארץ, תחפש בזאפ

פורסם

יכול להיות שאולי הוא מתכוון לשלט של הXBox One .

פורסם

אה, כן יכול להיות שהוא התכוון לONE.. כרגע אין משהו רשמי, מייקרוסופט בקושי הוציעו דרייבר לחיבור חוטי.

בכל מקרה, אם לא יצא משהו רשמי, דיי בטוח שיוציאו receiver כזה, בצורה לא רשמית. אם הדרישה היא באמת גדולה הסינים יוציאו משהו כזה.

פורסם

יש לי את הרגיל שמתחבר אל חוטי למחשב באמצעות מתאם USB

עובד פצצה כבר כמה שנים והיה לא ייקר מידיי. קניתי בארץ מרוצה .

פורסם
  • מחבר

כן, התכוונתי לxbox one controller. לא שמתי לב שלא ציינתי זאת.

אני יודע שכרגע רק אפשר לחבר אותו עם חוט למחשב, ורציתי לדעת אם ידוע על תכנון עתידי של מתאם רשמי של מיקרוסופט? בעצם, למה שלא יהיה. הם עשו זאת בראשון, למה שלא כעת?

תודה על כל התגובות.

פורסם

אני מנחש שהראשון עצמו גם יתאים לגרסאת ה ONE. הוא תומך במולטי.

חבר היה מביא את השלט של הXBOX שלו מהביית והיינו משחקים כולם ביחד על אותו המקלט . . (לא היה לו ONE אבל אני מאמין שלא תהיה בעיה)

פורסם

מה זה הראשון? המקלט של ה 360 לא תומך בשלט של ה one (בדקתי)

למה שלא יהיה אלחוטי למחשב? נותן סיבה לקנות קונסולה.

מתי יגיע האלחוטי למחשב? אני מניח שיקח לזה עוד זמן, בעיקר בגלל שעכשיו מייקרוסופט הכריזו על אפשרות של סטרים למשחק מהאקס בוקס למחשב. בטח ייטענו משהו כמו ״רוצה לשחק עם שלט אלחוטי? תשחק בקונסולה ותשדר למסך מחשב״

הדבר היחיד שעוד נותן לי תקווה זה שהשלט מתקשר על ידי פרוטוקול wifi מסויים, אז אם מישהו יצליח לפרוץ את הפרוטוקול תקשורת הזה יהיה אפשר ליצור דרייבר כלשהו ולחבר את השלט למחשב תומך wifi

פורסם
  • מחבר

התכוונתי האם יוציאו מקלט רשמי של מיקרוסופט, לקונטרולר של הone?

אגב, איך ההרגשה איתו ביחס לבקר XBOX הראשון/הרגיל, עד כמה הוא יותר נוח, או לא יודע מה? אם היה לך את הראשון שעובד, היית בכל זאת קונה אותו?

תודה.

פורסם

אם יש לך עכשיו שלט תקין של 360 לדעתי אל תקנה את החדש. אם אתה בכל מקרה רוצה לקנות שלט חדש ולא אכפת לך שהוא חוטי אז תקנה את החדש.

אני קניתי רק בגלל שב 360 הסטיק השמאלי התחיל לחפף ולא היה לי ממש כוח לתקן (צריך להחליף את הסטיק או לאלתר משהו עם גומיות שבטח יחזיק לכמה שבועות בקושי)

אם רק היה אפשר לקבל אלחוטי הייתי ממליץ בכיף

לא שיחקתי איתו מספיק כדי להגיד בכמה הוא יותר נוח מהקודם, אבל הוא בהחלט נוח.

פורסם
  • מחבר

תודה.

פורסם

אם יש לך חוות דעת לגבי הONE בהשוואה ל360 אשמח לדעת .

בינתיים אני דיי מרוצה מ360 אל חוטי עבור המחשב. עובד פיקס תומך בהכל בלי בעיות ואחלה של שלט.

פורסם

אישית למרות שיש לי שלט של Xbox 360 אני עדיין רגיל לשלט של הPlaystation עוד מהPS1/2 בכלל מבחינתי היום אני מעדיף את השלט של הPS4 שגם אותו אפשר לחבר רק בצורה חוטית בכל מקרה לגבי השוואה בין השלט של הXbox 360 לOne יש את זה

פורסם

נראה קצת מתוכנן טוב יותר

אהבתי את החיבור הטענה MICRO USB

רק חבל שהוא כזה מכוער חח אני נשאר עם ה360 שלי. שווה את ה180 שקל שהוא עלה בזמנו .

פעם אחת נדפק לי הבית סוללות, המגעים התחילו להיות רופפים לא משהו בלתי נסבל אבל קניתי חדש בדולר. .

פורסם

פותח הדיון אתה לא יודע שאפשר לשנות את הכותרת ע"י עריכת ההודעה הראשית במצב עריכה מתקדמת?

תקן אותה כבר.

יותר ממה שמציק לי שהכותרת לא ברורה ומטעה, מציק לי שאתה תמשיך לעשות את זה לנצח בכל הדיונים שתפתח כי אתה לא מסוגל לשנות כותרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים