עבור לתוכן

מעוניין לספר את הסיפור שלי. ולשמוע עיצות. נא להתייחס ברצינות

Featured Replies

פורסם

למדתי עשרים שנים בישיבה. תוך כדי עשיתי תואר ראשון בחינוך. עסקתי בעריכת ספרים ובטכנאות מחשבים באופן פרטי.

הגיע הזמן, והייתי צריך לצאת לשוק העבודה. חבר משך אותי לעיריית ת"א - גוף מאפיונרי לכל דבר וכנראה הרומן הזה יסתיים כי העבירו את היחידה ליפו מה שגורם לי ליסוע שעתיים צד בשביל משכורת של 4300 ש"ח.

כרגע אני מחפש עבודה ואפילו לא יודע באיזה כיוון. האיזור שאני גר בו חנוק מבחינת מוסדות החינוך. מהיטק אפשר לשכוח בלי נסיון ותואר רלוונטי. עבודה פיזית זה בעיה כי אני עם חוליה שבורה בגב. הכל נראה לי חסום. לא יודע לאיזה כיוון לפנות.

אם יש למישהו רעיון לכיוון אשמח לשמוע.

פורסם

תעבור דירה?

פורסם

למה שלא תנסה להעשיר את מה שלמדת בטכנאות מחשבים ותנסה לחפש עבודה ב KSP או אייבורי מחפשים שם עובדים

פורסם

אתה נשוי? מה עם ללמוד בכולל? עריכת ספרים - איזה עריכה בדיוק? תוכל לפתח את זה גם לעימוד ועיצוב כריכות

פורסם
  • מחבר

עסקתי בעריכה של טקסטים ולא בעיצוב גראפי.

בksp ואייבורי לא ככ מחפשים.

נערך על-ידי UPGRADE

פורסם

בקיצור אתה מחפש עבודה

לא יודע אם פה תבקש תשובה

אתה גם ממש לא סגור על עצמך באיזה תחום אתה רוצה לעבוד

קיצר תסגר על עצמך ואחרי זה אפשר יהיה אולי לייעץ לך למרות שהכי טוב תלך ללשכת התעסוקה

פורסם

בעירייה אתה נחשב עובד מדינה? אם כן (וגם אם לא) אתה יכול לחפש במכרזים של נציבות שירות המדינה יש המון תחומים. אם אתה נחשב עובד מדינה אתה גם יכול לגשת למכרזים פנימיים

פורסם

השאלה אם אתה מחפש עבודה קבועה בתחום החינוך, מיחשוב או יכול להתפשר על עבודות זמניות אך מכניסות.

בשביל 4300 שקל לא שווה לקום מהמיטה ובטח לא לחצות חצי מדינה.

אם אתה מעוניין בכסף טוב ומהיר - גש לעבודה בתחום המכירות. מחשבים, סלולארי או רהיטים וכו, תכניס במינימום 7 אלף והמקסימום תלוי ביכולות שלך.

ואם בכל זאת בא לך עבודה לטווח ארוך עם תנאים טובים אך שכר שמתחיל מאפס ומטפס משנה לשנה - הקשב למגיב מעלי וכנס לאתר של נציבות שירות המדינה.

קח בחשבון שהיום השוק רווי בבעלי תואר ראשון ושני שלא מוצאים עבודה במגזר הפרטי ועטים על כל משרה פנויה במגזר הציבורי.

בתור עובד מדינה לשעבר - אם אין לך ילדים או משכנתא, אין לך מה לחפש שם. יש קביעות ותנאים מצויינים אך השכר נמוך מאוד ולוקח שנים עד שמגיעים לשכר נורמלי.

פורסם

^המינימום במכירות הוא שכר מינימום... אני יכול לומר לך שבתחום המחשבים 2% עמלה זה המקסימום.

הרבה מנכ"לים הבינו שאין טעם לשלם לאנשי מכירות 10,000 ש"ח על 186 שעות עבודה , הם יעבדו קשה גם בשביל 5,000 ש"ח.

פורסם

נכון שהשכר הוא מינימום אך עם עמלות מכירה מגיעים למינימום 7 בחודש. רק אם לא תמכור כל החודש תקבל שכר בסיס.

פורסם

^בשביל זה חשבו על "טריק": "שכר המינימום במכירות יכול להיות גם 20 ש"ח לשעה ואם לא תגיע למינימום אז נשלים לך" + אפשר להתנות את קבלת העמלה בהגעה ליעד וכו' וכו'.

אולי אפשר להגיע ל-7000 אם עובדים 200 שעות בחודש ועובדים בסניף ריווחי.

גם צריך לזכור ש-7000 ש"ח ברוטו זאת לא משכורת בשמיים, זאת משכורת הישרדות.

נערך על-ידי RDvd

פורסם

תלך ללשכת התעסוקה .

אתה בדיוק האדם שהם אשכרה עוזרים לו .

הם יכולים להציע לך הרבה דברים .

פורסם

תתייעץ עם מישהו שמכיר אותך אישית, שאתה סומך עליו. והכי חשוב, שאתה יודע ומרגיש שהוא אוהב אותך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים