עבור לתוכן

מחפש מסך מחשב, סביבות ה24 אינץ' עם דגש על אמינות

Featured Replies

פורסם

הSamsung T220 בן ה5 שנים שלי שבק חיים הבוקר. התאורה נכבית שניות ספורות לאחר ההדלקה, ככל הנראה בגלל קבלים שהתנפחו.

ראיתי שרובכם פה ממליצים על DELL בגלל הפאנלים האיכותיים שלהם. עם זאת, לחבר שרכש מסך דל 23'' לפני כשנה התחילו לפתע בעיות - חצי מהמסך השמאלי נעשה עכור ועמום.

אולי מדובר סתם בחוסר מזל במקרה שלי ושלו אבל בכל מקרה, קריטריון חשוב הוא אמינות לאורך שנים. אני מצפה ממסך מחשב להחזיק יותר מ5 שנים, אלא אם זו תקופת החיים הנורמלית עבורם.

אני מכוון לסביבות ה24 אינץ'. המסך ישמש ללימודים [סולידוורקס, מטלב, המון מולטיטסקינג וריבוי חלונות], צפיה בסרטים, גלישה ומשחקי מחשב.

רזולוציה של FHD לפחות אני מאמין. התקציב הוא 1000 ש"ח, אבל אני מוכן להוסיף במידה וזה באמת יצדיק זאת.

המסך יחובר לGigabyte GTX660 OC 2GB. אם זה רלוונטי, זווית צפיה רחבה לא ממש חשובה לי, איכות הצפיה והצבעים כן חשובה.

אשמח לקבל המלצות מעניינות. המון תודה! [=

נערך על-ידי DarkAnus

פורסם

אני גם ממליץ על מסך DELL. מה שסיפרת על החבר שיש לו בעיה במסך, לכל אחד יש את הניסיון שלו, סה"כ איכות נמדדת במספרים גדולים (כלומר סטטיסטית) ולא במקרה כזה או אחר. תסתכל בזאפ יש לך מסך גודל 23 ב ערך ב 950 שח ומסך 24 החל מ 1350 שח. המסכים של דל בעקרון מצויינים, עם פנל IPS כלומר צבעים טובים וגם אגרונומיה (גובה מסך משתנה, סיבוב, חיבורי USB, ועוד) בתקציב שביקשת אין ממש מתחרים אחרים

פורסם

בבית 5 מסכי DELL כרגע, 2407 בן 6 שעדיין משרת אותי נאמנה, שלושה 2312, אחד 2314, ובעבר 2709 ששירת נאמנה גם הוא 4 שנים (עד שנמכר ביד2)

אישית, לא היו תקלות עם אף מסך, וגם אצל (הרבה) אנשים להם המלצתי לקנות מסכי DELL

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה רבה.

כעת הדילמה שלי היא בין המסכים הבאים: P2414H, U2414H וU2412M.

הבנתי שU זו הסדרה האיכותית יותר. האם זה מצדיק 300 שקל הבדל בין הP לU?

במידה וכן-איזה מבין שני דגמי הU עדיף?

פורסם

אין הרבה הבדל, בעקרון ב-U2414H יש מסגרת דקה, חיבורי HDMI וחיבורים נוספים.

לי אישית יש את ה-U2414H ואני מרוצה, מסגרת מאוד דקה ומסך שמעוצב יפה.

פורסם
  • מחבר

רכשתי בסוף את

P2414H וחיברתי אותו הרגע. בינתים נראה מבטיח..

תודה רבה! [=

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

גם אני עם דל 2209 .. שנקנה במתנה עבורי, מהחברה הקודמת שלי.. מאז עברתי 3 חברות ועכשיו אני נשוי עם ילדה בת 2.5 ..

מי זוכר כמה שנים הוא אצלי.. עובד כמו חדש !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים