עבור לתוכן

תיבת דואר חכמה. יש כזה דבר?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש פתרונות לדואר הזבל, ואני מתכוון לדואר אמיתי לא EMAIL.

התיבה שלי כל הזמן מופצצת במכתבים שלא מיועדים אליי או סתם פרסומות שכל אידיוט מחליט שהוא דוחף את הזבל שלו לתיבה שלי.

יש גם את העיניין ששמים פרסומות על הדלת שלי וזה למרות שיש סיסמא בכניסה לבניין. אבל זה כבר בעיה אחרת.

שמעתי פעם שיש תיבות דואר שסורקות את הדואר. השאלה אם יש תיבה כזו שיכול למיין אוטומטית את הדואר או לפחות לתת לך לבחור איזה דבר דואר יילך לזבל ואיזה לא ואז יפריד את זה.

היה לי עוד רעיון לתיבת דואר ששואלת את השליך 10 שאלות בחשבון ומבזבזות לו את הזמן כדי שאוליי ימעס לו כל יום להתעקב על התיבה שלי 15 דקות, בנוסף אני גם אצלם אותו שבמקרה שהוא עושה לי נזק לתיבה אני יכול לתבוע אותו.

האמת נראה לי הפתרונות האלה יהיו יקרים, אבל מותר לפנטז. לפחות שאני ידע מה האפשרויות הקיימות.

פורסם

בבתים משותפים ובניינים עם ועד בית מסודר קיים פתרון מעולה לעניין הזה בצורת פח זבל ידידותי למשתמש ממש מתחת או ליד תיבות הדואר.

לפח מספר פיצ'רים מעניינים כדוגמת מכסה הניתן לפתיחה ולסגירה, כמו כן צבע הפח ניתן לבחירה במעמד רכישת הפח.

אם ברשותך דיבורית בלוטות' אלחוטית אתה יכול לממשק אותה עם הפח ע"י זריקה של הדיבורית לפח

(כך תוכל להסתתר בצד עם הסמארטפון שלך ולהפתיע את הזבלנים בקולות מבהילים מהפח כשהם באים לדחוף דואר זבל לתיבה שלך)

פורסם

כל יום אותו ריטואל

חוזרים הבייתה ומחכים 4-5 עלוני זבל בתיבת דואר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים