עבור לתוכן

מחפש מסך גיימינג 24 אינץ' 144hz עם g sync

Featured Replies

פורסם

לגבי רזולוציה נראה לי 1920x1080. יותר מזה ה 970g1 שלי לא יתן fps גבוה על הגדרות ultra.

מעדיף יצרנים מובילים כמו asus samsung dell. בתקציב של עד 2500 ש"ח מקסימום. תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

קראתי על המסך הזה... נראה באמת אחלה, אבל הבנתי שהמסכים של aoc פחות איכותיים.. יש מסכים של asus או dell?

פורסם

איך החלטת שהם פחות טובים? AOC היא מיצרניות הפאנלים הגדולות ביותר.

פורסם
  • מחבר

המסך הזה הוא מסוג tn ולא ips? מה ההבדל מבחינת האיכות של המסך? זה בא לידי ביטוי בתצוגה שלו?

פורסם

לא תמצא מסך שהוא לא TN עם 144HZ.

TN אומר שתקבל צבעים פחות מדויקים וזוויות צפייה צרות יותר (הצבעים מתעוותים ככל שאתה חורג מלהביט בדיוק מול המסך.

פורסם
  • מחבר

אני לא איזה גיימר מקצועי. אני ארגיש בהבדל? מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו בארץ?

- - - תגובה אוחדה: - - -

אגב.. צריך בכלל gsync אם הכרטיס לא נותן לי יותר מ 140 fps?

פורסם
  • מחבר

כשאני מכבה v sync אני מרגיש מיד הבדל.. ורוצה fps גבוה

פורסם
כשאני מכבה v sync אני מרגיש מיד הבדל.. ורוצה fps גבוה

אין קשר בין הדברים. הVSYNC מונע קריעה של התמונה, זה האפקט שאתה מקבל במסך עם קצב רענון גבוה רק בלי הINPUT LAG.

כנראה כשביטלת VSYNC פשוט הרגשת פחות INPUT LAG, אבל אתה צריך להבין שעדיין היית מוגבל ל60FPS, אז להבדל שהרגשת אין קשר.

כדאי לך לבדוק מסך כזה לפני שאתה ממהר לקנות, שלא תתאכזב סתם.

פורסם

שלום..

באיזה מחיר אני יכול לקנות את המסך הזה מאיביי עם משלוח מכס מעמ וכלל מה שנלווה בקנייה מאיביי...

והאם זה בטוח להזמין משם מסך ?

נראה מסך מעולה

פורסם

בארץ יש את ה FG2421 של EIZO שהוא עם פאנל MVA ו120 הרץ' .

עולה 3.5K~ ו5 שנים אחריות.

פורסם
  • מחבר

המסך של aoc שדיברנו עולה 2000 באיביי, מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו בארץ? וכמה ימכרו אותו? יש מסכים עם מפרט דומה מבחינת רזולוציה וגודל מסך של יצרניות אחרות שאפשר לקנות בארץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים