עבור לתוכן

הטלוויזיה לא מציגה קבצים שמחברים ל-USB

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לחבר דיסק און קי לטלוויזיה לראות סרטים.. סטרימר וכל האופציות האלה נשמע לי מסובך ובאמת שאין לי מושג איך לעבוד ומה לקנות כל בן אדם ממליץ על משהו אחר

בכל מקרה בטלוויזיה שלי בחדר הכל עובד יופי טלוויזיה של SAMSUNG ככה גם בחדרים של אחים שלי

פשוט מעביר את הסרט (בינתיים קורא לי את כל הפורמטים) לטלוויזיה נכנס בהגדרות ורואה הכל מושלם

אבל בטלוויזיה אצלנו בסלון של PHILIPS שיש לציין הרבה יותר חדשה וטובה ועלתה יותר..

כלום... מחבר את הדיסק און קי זה קורא אותו אני נכנס לתיקייה שלו וכאילו הכונן ריק.. אין כלום

הכנסתי גם כונן קשיח חיצוני אותו דבר אני רואה את כל התיקיות אבל הקבצים עצמם לא רואים אותם

הייתי חושב שזה לא קורא את הפורמט אבל בכונן קשיח יש כל כך הרבה דברים.. תוכנת, תמונות, משחקים, סרטים, שירים מכל הז'אנרים ומכל הפורמטים ככה שנראה לי הזוי שזה לא קורא כלום!!!!

יש אולי איזה שהיא דרך לשנות משהו בהגדרות של הטלוויזיה?? איזה בעיה שצריך להגדיר את הטלוויזיה?

תודה

פורסם

תוודא סוג מערכת קבצים נדרשת.

אולי נדרש Fat32?

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה!

אבל הדיסק און קי זה על FAT32

למרות שאני ממש לא מבין בזה אבל רשמתה אז קצת ביררתי באינטרנט מה מו מי

וראיתי שב-FAT32 אי אפשר להעביר לכונן מעל 4 ג'יגה.. ואני יכול להכניס יותר..

פורסם

במחשב בmy computer תבחר את הכונן ותראה מה רשום.

או תלחץ ימני ומאפיינים.

פורסם
  • מחבר

כן, זה מה שעשיתי רשום FAT 32

בתמונה רשום בשימוש 1 ג'יגה אבל אני בטוח שהכנסתי בו בעבר יותר מ-4..

F57H8jDs.png

זה ממש מוזר אני מנסה לחפש גם באינטרנט תשובות ופשוט כל מה שאני נתקל בו זה שכנראה הטלוויזיה לא תומכת בפורמט..

אבל זה פשוט לא הגיוני.. טלוויזיה ממש חדשה וטובה של PHILPS וגם 2 כוננים הכנסתי וזה פשוט לא קורא שום דבר! אפילו תמונות..

מתסכל כל פעם להעביר את כל המחשב והמקלדת והכל

פורסם

ה4 ג׳יגה מתייחס לקובץ בודד, מה שם הדגם? תנסה את כל הכניסות במידה ויש כמה.

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר

אין עוד כניסה..

4 ג'יגה זה היה 2 קבצים אבל ניסיתי להעביר קובץ אחד וגם נכנס בלי בעיה

נראה לי אני אוותר

נכנסתי לפורום של PHILIPS ראיתי כמה בעיות כמו שלי הם רשמו שמה כמה דרכים לפתור.. שום דבר לא נראה משהו שבאמת ייפתור

הכל זה שטויות כמו תכניס סגור את הטלוויזיה תדליק עוד פעם תכבה ועוד פעם תדליק ואז תבדוק

אבל נראה אולי ייצא משהו

תודה רבה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים