עבור לתוכן

בעייה מאוד מוזרה במסך LG flatron L1710B lcd dvi

Featured Replies

פורסם

משהו מאוד מוזר... המסך בן כמה חודשים,בזמן האחרון (פעם שנייה) כאשר אני מדליק את המחשב הנורית של המסך מהבהבת בלי סוף (בצבע רגיל...ירוק לא צהוב) ורק אחרי כמה דקות (בפעם הראשונה זה היה כמה דקות)ועכשיו בפעם השנייה רק אחרי כרבע שעה! הוא החליט לפעול אחרי רבע שעה של הבהוב...גם כשאר המחשב מכובה מהספק ורק המסך דולק הוא לא דולק כמו שהוא צריך לדלוק כאשר המחשב מכובה ורק המסך דולק (נורה צהובה דלוקה ברצף) אלה הוא מהבהב פעמיים בירוק ואז פעם אחת בצהוב וחוזר חלילה למה זה קורה?!?! המסך הזה חדש יחסית! האם זה יכול להיות בגלל שיש הרבה אבק שמצטבר עליו? ואם כן איך אפשר לטפל בבעיה? הרי אני לא יכול לכסות את המסך כל פעם....אני מקווה שזה לא משהו בספק כח שלו או משהו אין לי עצבים להתחיל להחליף את המסך הזה... :-\ בבקשה עזרה...

פורסם

אתה בטוח שהמחשב בכלל פועל כשזה קורה ?

יכול להיות שהמחשב לא נדלק (הוא נדלק חשמלית והמאווררים מסתובבים, אבל זה לא אומר שהוא מתפקד).

פשוט תנסה מסך אחר ותראה קודם כל אם המסך לא נדלק או המחשב לא נדלק.

פורסם
  • מחבר

הוא כן נדלק כי הwindows עולה ואני שומע את המוזקיה כשהוא עולה...וגם כשהמחשב מכובה במקום שכרגיל הנורה של המסך תלוק רצוף בצהוב היא מהבהבת פעמיים בירוק ופעם בצהוב וחוזר חלילה בינתיים זה קרה לי רק פעמיים (היום זה היה בסדר) אבל אני מפחד שזה יחזור על עצמו ובטח זה גם מראה על פגם כלשהוא....

פורסם

במקרה כזה נשאר לבדוק אם זה המסך או הכ.מסך.

רק תדאג שזה לא משהו דבילי כמו כבל רופף

פורסם
  • מחבר

בדקתי ולא....זה לא כבל רופף...

פורסם
  • מחבר

יש למשהו רעיון? בבקשה זה חשוב

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יכול לשאר מה זה? בבקשה אני מודאג מזה כבר...עד עכשיו זה לא קרה שוב אבל זה עלול לחזור על עצמו...וגם שמתי לב שזה קורה רק כאשר אני משאיר את המסך דולק כשהמחשב מוכבה רצוף הכוונה שהנורה בצבע צהוב

פורסם

כמה פעמים אפשר כבר להקפיץ

ואם לא עונים כנראה שבאמת אף אחד לא יודע

קח את המסך לאחריות, שהם יטפלפו בזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים