עבור לתוכן

קניית שני 980 GTX בחו"ל

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות כרטיס בחו"ל (לא הזמנה מחו"ל)

EVGA GeForce GTX 980 Superclocked ACX 2.0 04G-P4-2983-KR

הבנתי שאין מכס על חלקי מחשב תקנו אותי אם אני טועה

אמנם אין את הכרטיס הזה בארץ אבל זה יוצא לי 1000 שקל יותר זול מהמתחרים שלו ליחידה

וגם EVGA מספקים אחריות בינלאומית

בכללי אני מתכנן את זה למחשב שאני אקנה בזמן הקרוב

אבל רציתי לדעת אם אני אפשרי להרכיב לפחות אחד מהם במחשב אם עכשיו יש לי ספק seasonic 620w m12ii-620

פורסם

אני חושב שיש מכס על מחשב וחלקיו, במיוחד אם המחיר מעל לכ-$370, כמדומני - 18% על כל החבילה, כולל המחיר של המשלוח. עשיתי כבר את החישוב הזה, זה יוצא בסופו של דבר חסכון של כ-200-300 שקל בסך הכל (לא שאני מזלזל, חלילה, זה עדיין בסביבות 10%), אבלי זה כולל כאב ראש של שחרור מהמכס, משלוחים בתוך הארץ / עלות נסיעה לאסוף את המוצר ואחריות מול אתרים בחו"ל שזה מצריך משלוח על חשבונך וכו' במידת הצורך, וכמובן להמתין עד שהחבילה תגיע, תשוחרר מהמכס ותהיה אצלך ביד שזה יכול לקחת שבועות ארוכים כך שבשורה התחתונה אני מוכן לשלם את האקסטרה הזה בשביל לחסוך לעצמי את כאבי הראש וזמני ההמתנה. גם המוכר מרוויח וגם אני.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לקנות את המוצר פיזית בחו"ל. רשמתי שזאת לא הזמנה.

פורסם

במסלול הירוק יכול לעבור מי שנושא עימו את אלו:1. הלבשה, הנעלה וצורכי טואלט אישיים מהסוגים ובכמויות שנהוג להביאם כמטען יד של נוסע (בהתאם למגבלת הק"ג).2. משקאות משכרים: יין עד 2 ליטר, משקה משכר אחר עד 1 ליטר (רק לנכנס מגיל 18 ומעלה). כך למשל, דן לא יוכל להביא עימו 6 ליטר יין, ולטעון שבנותיו הקטנות הכניסו את הבקבוקים לישראל.3. תמרוקים כוהליים (בושם) - עד 1/4 ליטר.4. טבק על כל צורותיו - עד 250 גרם. סיגריות: פאקט אחד לכל נכנס מגיל 18.5. חפצים אחרים שלא צוינו כאן, שהם לשימוש עצמי או שנרכשו כמתנות, שערכם לא עולה על 200 דולר.

כל אחד מהם עולה יותר מ-200$. תצטרך לדווח ולשלם מיסים בהתאם.

פורסם

אה, פספסתי את זה, מתנצל.

אז כן, לך על זה כמובן. לגבי המכס, תרגיל שאני מכיר שעבד לכמה אנשים: בנוסף לדברים הגדולים שהם קנו, הם קנו גם טלפון זול באיזה 40-50 דולר ואז עברו במסלול האדום והצהירו רק עליו ועברו. שיהיה בהצלחה, כי באמת יש מכס על חלקי מחשב, בטח כשהם עולים סכום כזה.

לגבי הספק - מבחינת SLI אני חושב שזה יהיה גבולי עד בעייתי כי ממה שקראתי מומלץ מינימום 750 וואט ל-2 980, אבל אני לא מבין גדול בתחום אז שמישהו אחר יענה על זה.

פורסם
  • מחבר

חחחחח עוד פעם אני אומר שרשמתי אם אפשרי לחבר לפחות רק אחד מהם לספק שיש לי.

בכלל לא חשבתי על לעשות SLI עם ספק כזה. יש לי עוד כמה דברים לקנות לפני שאני עושה SLI.

תודה

פורסם

אבל הכותרת של הדיון שלך היא "קניית שני GTX 980 בחו"ל". טוב, נו, אני צריך להפסיק לכתוב פוסטים מהירים בלי לקרוא עד הסוף בעבודה.

כן, 980 אחד יעבוד כמו שצריך עם ספק 500-550 וואט בכיף, לא אמורה להיות לך בעיה.

פורסם

אתם מתבלבלים בין מכס למעמ ...

כמעט על כל מוצר שקיים יש פטור ממכס ...

אתה תצטרך לשלם 18% מע״מ

ובנימה אחרת ... למה אתה צריך שני 980 ?

פורסם

הוא יצטרך לשלם גם מס קניה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים