עבור לתוכן

בעיה|מסך לא מזהה את הכרטיס מסך במחשב

Featured Replies

פורסם

אני מנסה לחבר בין המחשב למסך עם כבל HDMI-HDMI וזה תמיד מראה "אין אות" ניסיתי את זה בשתי טלוויזיות , אז חשבתי זה אולי בעיה בחיבור עצמו וקניתי כבל HDMI-DVI וזה אותו דבר.....

sad.gif

המסך עובד לי רק אם אני מחבר כבל שהוא לא מאחד היציאות של הכרטיס מסך, אין לי מושג מה הבעיה זה פיתאום הפסיק לעבוד.. הכרטיס מסך הוא טוב וגם די חדש מסוג SPARKLE GTX 670

יכול להיות שהוא לא מוגדר או משהו כזה?

פורסם

מה זאת אומרת "המסך עובד לי רק אם אני מחבר כבל שהוא לא מאחת היציאות של כרטיס המסך"? אם אתה מקבל את התצוגה שלך מכרטיס המסך המובנה (מאחת היציאות הגרפיות המובנות בלוח האם ולא מאחת מהיציאות הגרפיות השייכות לכרטיס המסך), אז אתה בכלל לא משתמש בכרטיס המסך שלך... וודא כי כרטיס המסך שלך מזוהה במערכת ההפעלה, ושניתן להעביר את פלט התצוגה ליציאת ה HDMI.

לפי העמוד של כרטיס המסך Sparkle GTX 670 (קישור), לכרטיס המסך שלך יש 2 יציאות DVI (אחת מסוג DVI-I והשנייה מסוג DVI-D), יציאת HDMI ויציאת DisplayPort. בהנחה שאתה מחבר את כבל ה DVI למחשב ואת כבל ה HDMI למסך, יכול להיות שהמתאם פשוט לא מתאים (צריך לחקור את הנושא של המרת DVI ל HDMI ולבדוק האם צריך מתאם מיוחד). אם אתה מנסה לחבר את כבל ה HDMI למחשב ואת כבל ה DVI למסך, שוב יכול להיות שהמתאם פשוט לא מתאים, אז פשוט תשתמש בכבל DVI ל DVI, שכן המרת אות HDMI ל DVI לא תיתן לך שום שיפור בתצוגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים