עבור לתוכן

אוזניות לNet MD MZ-N510

Featured Replies

פורסם

כמו שהבנתם אני מחפש אוזניות לא יקרות נוחות רצוי לא DJ אלה כאלה שניכנסות לטעלה של האוזן או מיתלבשות עליה ולא כפתור...

(אני לא מיסתדר איתם ביכלל) אומרים שסנהייר מעולים באיכות ושמעתי את 497 והוא ממש טוב אולי משהו מסידרת הרחוב שלהם אבל רצוי שלא יזלול סוללות ושלא יהיה ענק כי יש לי כבר זוג להקלטה בבית סוני מוזרות כאלה שעולות 1000 בארץ הביאו לי ליומהולדת MDRמשהו כסופות ואם קבל מסולסל גאוני דרך הגב!

לגבי המוסיקה אני שומע רוק מטאל פופ אלקטרוני וכל מה שדומה אני חולה על באסים ממש חשוב!!!

ואם נגיד אני מזמין אוזניות ב 45$ על מה עוד אני משלם עד שהם מגיעות אליי הביתה?

סתם שאלה שווה ליקנות במחיר הזה?

http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1550840

פורסם

אם יש אפשרות להזמין מארה"ב אני לא חושב שיש בכלל שאלה בנושא

SONY EX-71. אפשר להשיג ב35 דולרים, ואם יש לך קרובים בארה"ב אז עוד 6 דולר משלוח.

פורסם
  • מחבר

איני לא אצליח לימצו אותם איפה יש תמונות וקצת מידע?

אולי יש משהו כמו סנהייר 497 אהבתי מאוד את העיצוב והוא לא יותר מידי גדול אבל עולה די הרבה...

אני מחפש משהו דומה לו או אוזניות עורף ואני גם צריך מישלוח לארץ והכל לצערי הרב ב300 מקסימום 350 וגם בקושי...

אני פתוח להצעות אני חושב להזמין בסוף פסח אני חושב שאני אהיה עד אז בעליו של המיני דיסק....

איפה מיתקים המיפגש של פורום אודיו בפסח אני ממש רוצה לבוא ולישמוע כמה אוזניות ולמי יש 497?

פורסם

התאריך עדיין לא נקבע, אתה מוזמן להצביע ולהשפיע :)

קצת בעיה להגיע לצילילים של אוזניות גדולות מאוזניות קטנות וזולות יותר...

אוזניות מאחורי הראש שיכולות להיות טובות הן הKOSS ksc 55...או אוזניות קליפס, KOSS ksc 50

אם אתה רוצה אוזניה שנכנסת לאוזן אז רק הסוני 71.

או אם אוזניה סגורה שיושבת רגיל ועלולה להזכיר את הצלילי של ה497 זו הסנההיסר (סגור) PX200 או PX100 (פתוח)

את כל הדגמים הנ"ל יש באמזון, תחפש שם. ובגוגל

פורסם

המפגש הוא של כל הפורומים, והוא בקניון עזריאלי.

לי יש את ה497, הן עולות 52 דולר באמזון + משלוח לארץ צריך לצאת לך בסביבות ה320 שקלים.

אם אתה רוצה כאלה שנכנסות לתעלת האוזן, אז הסוני EX71.

יש לך גם אוזניות כפתור כמו הסנהסייזר MX500 או הסוני MDR-E888LP/SP.

פורסם
  • מחבר

אני מאוד רוצה 497או אוזניות קליפס,הסנהייזר הוא טיפה יקר ואני רוצה להזמין אותם עד סוף פסח אולי חודש אחרי.

סתם שאלה אלה שווים משהו? http://www.tuki.co.il/details.asp?id=517&lead_id=&look=

אני הולך או על אלה או על KOSS ksc 50 שעדיפות קצת פחות.

לסיכום ובלי שטויות:

אני שומע בעיקר רוק עם הרבה בסים ודגש על באס,אלקטרוני/טרנסים/האוסים

האוזניות יחוברו למינידיסק לNet MD MZ-N510

האם לדעתכם סנהייזר 497 יספקו אותי?

סקורפיון

1)למה האוזניות שלך מחוברות

2)מה אורך הכבל

3)איך הבאסים מאוד חשוב לי!

4)כמה זמן יכך להם להגיע

5)מה המחיר הסופי שלהם כולל מישלוח לארץ?

בתודה HELL

פורסם

האוזניות שלי מחוברות בבית, אני לא הולך איתם הרבה מחוץ לבית.

כבל? 3 מטר.

באסים? מדוייקים מאוד, לא סתם בומים.

זמן משלוח? אין לי מושג

מחיר כולל משלוח? כנ"ל.

פורסם

אובר - שאלה מהירה בנושא ה497 - הבריחת קול שלהם גבוה? אני אסתדר איתם בטיסות או לא?

פורסם

לדעתי לא כדאי, אמנם ה497 מאד נצילות יחסית אבל אין למיני דיסק (ובטח שלא ל510) מספיק כוח כדי להניע אותן כראוי.

אם אתה רוצה אוזניות סגורות לטיסות אז זה או הסנהייסר PX200 או סוני EX71.

פורסם
  • מחבר

לי חשוב יותר האיכות ולא הווליום אני שומע מצוין גם בווליום חלש לי ממש לא אכפת מבריחת סאונד

אני מאוד רוצה 497או אבל הוא טיפה יקר

סתם שאלה אלה שווים משהו? http://www.tuki.co.il/details.asp?id=517&lead_id=&look= אני הולך או על אלה או על KOSS ksc 50 שעדיפות קצת פחות כי אין להם אחריות...(נקווה ששיבי לא יגזים אם המחיר)

לסיכום ובלי שטויות:

אני שומע בעיקר רוק עם הרבה בסים ודגש על באס,אלקטרוני/טרנסים/האוסים

האוזניות יחוברו למינידיסק לNet MD MZ-N510

מה עדיף KOSS ksc 50 או הפנסוניקRP-HS77 שבקישור?

בתודה HELL

נ.ב.

סקורפיון שיבי אני ממש אשמח אם אוכל לישמוע את האוזניות שלכם במיפגש ושיבי תביא גם תקוסס אני ממש רוצה ליראות ולישמוע איך הם

פורסם

לא שמעתי אף דעה על הפאנסוניק האלה אבל פאנסוניק אינן בדיוק שם ידוע ורוב הסיכויים שהם בערך באותה האיכות כמו הסוני STREET שזה ממש חלש (יחסית למחיר).

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שאני אצליח להגיע למיפגש בת"א ורוב הסיכוים שאני אקנה מימך את האוזניות ותיצור קשר לגבי המחיר זה די חשוב לי תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים