פורסם 2015 בינואר 2510 שנים שלום לחבר שלי יש וירוס מוזר ברגע שהוא מנסה לגשת לקבצים מסויימים עולה לו הודעה שהצפינו לו את הקבצים ב128 או 256 ביט (לא זוכר) ורק על ידי תשלום ישחררו לו את הקבצים בתיקייה ישנם 4 קבצים שנקראים help_decryptבסיומות שונות. לא מצאתי בגוגל איך להיפתר מהבעיה. האם פרמוט יעזור? כי הקבצים נמצאים גם בכונן חיצוני , נראה שהם פשוט ממשיכים עם הקבצים בלי קשר למערכת הפעלה (או שלא? ) בקיצור אשמח מאוד לעזרה הנה התמונה : http://www.bleepstatic.com/swr-guides/c/cryptowall/cryptowall-3.0/help_decrypt.html-thmb.jpg
פורסם 2015 בינואר 2510 שנים זה ransomware מצוי. אין לך מה לעשות בנושא חוץ מלהדריך אותו איך להפעיל את הראש ואיך לבצע גיבוי מסודר למדיה שלא תלויה במחשב.
פורסם 2015 בינואר 2510 שנים יש בשבוע האחרון מתקפה יחסית גדולה של זה. אם הוא חיבר את הדיסק למחשב בזמן שיש את הוירוס יכול להיות שהם גם הוצפנו. הכי טוב זה לעשות BOOT ללינוקס ב LIVECD ולנסות לראות מי מה מו.
פורסם 2015 בינואר 2610 שנים מחבר אני מצטער אבל לא הכי הבנתי 1. מזתומרת להפעיל את הראש ולעשות גיבוי למדיה שלא קשורה למחשב? 2. מה בדיוק לעשות אחרי כשאני עולה ללינוקס דרך LIVECD ? 3. מה אני עושה עם הקבצים שכן הוצפנו ? תודה רבה
פורסם 2015 בינואר 2610 שנים אין לך מה לעשות. ההצפנה היא כל כך מורכבת שלא יהיו לך המשאבים לפענח אותה בעצמך.אני באמת לא מבין מה צריך להסביר במשפט "להפעיל את הראש"...
פורסם 2015 בינואר 2610 שנים מחבר אז הקבצים אבודים? "להפעיל את הראש" יכול לקבל הרבה פירושים בכל מיני סיטואציות שונות
פורסם 2015 בינואר 2610 שנים הקבצים אבודים.לתת הדרכה לבן אדם איך למזער את הסיכונים של שימוש במחשב.ולא זה לא אומר שאם מותקן לו אנטיוירוס אז הוא מכוסה נגד כל בעיה.
פורסם 2015 בינואר 2610 שנים מה אתם מקשקשים ?הוא רשם "כי הקבצים נמצאים גם בכונן חיצוני , נראה שהם פשוט ממשיכים עם הקבצים בלי קשר למערכת הפעלה (או שלא? ) "אזי יש סיכוי שאם זה לא חובר בזמן שהמחשב נדבק שהקבצים עדיין תקינים. כדי לוודא את הסוגיה מומלץ להריץ LIVECD ולנסות לגשת לדיסק ולראות מה המצב....
פורסם 2015 ביוני 1410 שנים שלום מבקש עזרה דחוה גם לי הופיע הוירוס,,בוודאות לא פתחתי מייל לא מוכריש דרישה לתשלום 500$, לשחרור הקבצים אודה לעצה
פורסם 2015 ביוני 1410 שנים כן הבנתי , וקראתי על הנושא כל היום .. מה עושים ?משלמים ? ואם כן האם הקבצים משוחזרים ?! או שיש דרך לשחזרם, יש לי עד יום ג !תודה
פורסם 2015 ביוני 1410 שנים אין מה לעשות.גם אם תשלם את הסכום, לא בטוח שתקבל את מפתח ההצפנה באמת.הדרך היחידה זה לשחזר מגיבוי שלא נפגע.
פורסם 2015 ביוני 1410 שנים חשבתי שאני כותב מספיק ברור...אלו קבצים שגיבית לפני שהקבצים בצד המקוריים שלך הוצפנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.