פורסם 2015 ביוני 110 שנים Windows 10 build 10134 may hit the fast ring soon with bug fixes and refinements
פורסם 2015 ביוני 110 שנים רק מהוידאו על הפיצ'רים החדשים קיבלתי חלחלה. נראה הרבה יותר כמו אפליקציה מאשר הממשיך של ווינדוס 7.השאלה האמיתית, כמה זמן יקח עד שתצא גרסת DIRECTX בלעדית ל10? אני מתכוון להחליף מחשב רק עוד שנתיים ולא בא לי שהביצועים יהיו מוגבלים כי אני תקוע עם DX ישן על ווינדוס 7.
פורסם 2015 ביוני 210 שנים זה ממש לא ממשיך את 7 אלא את 8.1 הרי ההתחל ב10 הוא סך הכל מסך מטרו מוגדל או מוקטן יחד עם היישומונים לפחות גם ב10 אפשר להתקין Classic Shell בשביל הנוחות.
פורסם 2015 ביוני 210 שנים למה להתקין Classic shell אם יש לך תפריט התחל נורמאלי? ואם אתה לא רוצה את ה live tiles אתה הרי יכול לא להשתמש בהם ויש לך תפריט התחל רגיל לכל דבר שמעוצב טיפה שונה
פורסם 2015 ביוני 210 שנים מאיפה ניתן לקנות את Windows 10 Professional בגרסה דיגיטלית? לא מחפש את אפשרות השדרוג החינמית, אלא ממש לקנות Serial Key
פורסם 2015 ביוני 210 שנים למה להתקין Classic shell אם יש לך תפריט התחל נורמאלי? ואם אתה לא רוצה את ה live tiles אתה הרי יכול לא להשתמש בהם ויש לך תפריט התחל רגיל לכל דבר שמעוצב טיפה שונהההתחל הזה ממש לא רגיל ונורמלי והוא גם לא מגיב טוב ומשום מה החיפוש דרכו איטי יותר ויש דברים שאני לא מוצא דרכו אלא אם אני עושה חיפוש מעמיק יותר(Search My Stuff) בעוד שדרך הClassic Shell ופתרונות חינמיים אחרים אני רק כותב את מה שאני רוצה והתוצאה כבר מופיעה ברגע ככה שזה עדיין מסך המטרו(בשביל המגע אני מניח) שאתה יכול לבחור לו גודל רק שהפעם רואים גם את שורת המשימות בקיצור לא להיט.
פורסם 2015 ביוני 410 שנים חח משהו בטוח שבור אצלך,אצלי המידע הזה מופיע בתור תפריט צדדי בכלל!איזו גרסה יש לך?
פורסם 2015 ביוני 410 שנים ניסיתי להתקין את העדכון מחדש וגם זה לא סידר את זה... בכל מקרה עשיתי reserve על ידי קליק ימני ולחיצה על reserve.אני עם 8.1 pro with media center
פורסם 2015 ביוני 410 שנים אני כרגע עם Win 10, איך עושים RESERVE למפתח מוצר הישן שלי ?כרגע ה WIN 10 מותקן אחרי פרמוט מלא וללא מפתח מוצר ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.