עבור לתוכן

Windows 10

Featured Replies

פורסם

בדיוק עכשיו צץ כאן על אחד המחשבים.

• תגובות 693
  • צפיות 201k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק מהוידאו על הפיצ'רים החדשים קיבלתי חלחלה. נראה הרבה יותר כמו אפליקציה מאשר הממשיך של ווינדוס 7.

השאלה האמיתית, כמה זמן יקח עד שתצא גרסת DIRECTX בלעדית ל10? אני מתכוון להחליף מחשב רק עוד שנתיים ולא בא לי שהביצועים יהיו מוגבלים כי אני תקוע עם DX ישן על ווינדוס 7.

פורסם

זה ממש לא ממשיך את 7 אלא את 8.1 הרי ההתחל ב10 הוא סך הכל מסך מטרו מוגדל או מוקטן יחד עם היישומונים לפחות גם ב10 אפשר להתקין Classic Shell בשביל הנוחות.

פורסם

למה להתקין Classic shell אם יש לך תפריט התחל נורמאלי? ואם אתה לא רוצה את ה live tiles אתה הרי יכול לא להשתמש בהם ויש לך תפריט התחל רגיל לכל דבר שמעוצב טיפה שונה

פורסם

מאיפה ניתן לקנות את Windows 10 Professional בגרסה דיגיטלית? לא מחפש את אפשרות השדרוג החינמית, אלא ממש לקנות Serial Key

פורסם
למה להתקין Classic shell אם יש לך תפריט התחל נורמאלי? ואם אתה לא רוצה את ה live tiles אתה הרי יכול לא להשתמש בהם ויש לך תפריט התחל רגיל לכל דבר שמעוצב טיפה שונה
ההתחל הזה ממש לא רגיל ונורמלי והוא גם לא מגיב טוב ומשום מה החיפוש דרכו איטי יותר ויש דברים שאני לא מוצא דרכו אלא אם אני עושה חיפוש מעמיק יותר(Search My Stuff) בעוד שדרך הClassic Shell ופתרונות חינמיים אחרים אני רק כותב את מה שאני רוצה והתוצאה כבר מופיעה ברגע ככה שזה עדיין מסך המטרו(בשביל המגע אני מניח) שאתה יכול לבחור לו גודל רק שהפעם רואים גם את שורת המשימות בקיצור לא להיט.
פורסם

מגרסה לגרסה אני יותר מרוצה מההדגמה.

פורסם

הממ.. משהו שבור אצלי :P

SdQLgwG.png

פורסם

חחחח הימור פסיכי זה סילברלייט מזייף?

פורסם

ניסיתי להתקין אותו מחדש, לא עזר

פורסם

חח משהו בטוח שבור אצלך,

אצלי המידע הזה מופיע בתור תפריט צדדי בכלל!

איזו גרסה יש לך?

פורסם

ניסיתי להתקין את העדכון מחדש וגם זה לא סידר את זה... בכל מקרה עשיתי reserve על ידי קליק ימני ולחיצה על reserve.

אני עם 8.1 pro with media center

פורסם

אני כרגע עם Win 10, איך עושים RESERVE למפתח מוצר הישן שלי ?

כרגע ה WIN 10 מותקן אחרי פרמוט מלא וללא מפתח מוצר ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים