עבור לתוכן

Windows 10

Featured Replies

פורסם

לא

• תגובות 693
  • צפיות 201.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא. אתה צריך לשדרג פעם אחת עם הווינדוס החוקי שלך ואז בהתקנה של ווינדוס 10 (על אותו מחשב) תוכל לדלג על להכניס סידיקי (פעם בהתקנה ופעם שהווינדוס עולה פעם ראשונה) ואז ברגע שתתחבר עם החשבון מייקרוסופט שלך אתה תאוקטב

פורסם
מעניין אם השדרוג עובר חלק למי שמקבל את ההודעה בצורה רשמית יותר ולא בדרך שאני ואחרים ניסו.

יש לי עוד מחשב שעבר reserve תקין ועוד לא התקנתי שם. ברגע שיגיע השדרוג רשמית אני אתקין ואעדכן

עריכה - בדקתי עכשיו והיה שם נסיון התקנה אוטומטי שנכשל. בינתיים הוא לא מציע שוב וכשלוחצים על האייקון של GWX הוא נותן לי רק אפשרות של "notify me when upgrade is ready"

פורסם

מה המספר build של הגרסא שהם נותנים לשדרוג ?

אם יש לי 10240 זו הגרסא הכי חדשה שהם משחררים ?

פורסם

^כן, זה הBuild של הגרסה הרשמית.

פורסם

מיקרוסופט הוציאה עדכון על פי המקור: http://www.ubergizmo.com/2015/07/windows-10-day-one-patch-1gb/?utm_source=mainrss

עריכה: מבדיקה אני רואה שיש לי אותו כבר.

מקווה שיוציאו עוד עדכונים בקרוב כדי שהמערכת תעבוד חלק.

מישהו מצא דרך לבטל עדכונים אוטומטיים? כל פעם מתקין לי דרייבר לא טוב.

פורסם

מישהו יודע איך אני יכול להעיף את השטות הזו שכל פעם אני צריך להיכנס למשתמש עם סיסמא?שפשוט ייכנס לי אוטומאטית לשולחן עבודה כמו ב 7 ?

פורסם

netplwiz

פורסם
מיקרוסופט הוציאה עדכון על פי המקור: http://www.ubergizmo.com/2015/07/windows-10-day-one-patch-1gb/?utm_source=mainrss

עריכה: מבדיקה אני רואה שיש לי אותו כבר.

מקווה שיוציאו עוד עדכונים בקרוב כדי שהמערכת תעבוד חלק.

מישהו מצא דרך לבטל עדכונים אוטומטיים? כל פעם מתקין לי דרייבר לא טוב.

כנס לAdvanced options בWindows Update ותסמן בV את Defer upgrades.

דחה שדרוגים ב- Windows 10 - מיקרוסופט

uWnVMCT.png

פורסם

זה לא רלוונטי לדרייברים ותיקוני אבטחה.

פורסם

איך אני עושה התקנה נקייה לוינדוס אחרי שעשיתי שידרוג ?

אני לא מוצא לינק להורדה, מהאתר של מיקרוסופט מישהו יכול לעזור לי :)

פורסם

אוקיי, יש לחבר שלי מחשב נייד, עם רישיון צרוב בו ל-8.1\8

שדרגתי אותו ל-10, אבל הוא רצה התקנה נקייה, אז אחרי השדרוג עשיתי "reset" - טעות חיי.

זה התקדם לאט מאוד, אחוז לשעה, ולבסוף נתקע.

אם אני עכשיו מתקין נקי 10 מדיסק און קי, הוא יזהה שהרישיון של 8.1 במחשב כבר עבר שדרוג?

פורסם

הוינדוס לא נותן לי לאשר שום דבר כי אני לא administrator במחשב אחרי שביטלתי את הכניסה למשתמש ב netplwiz ואין לי אפשרות לעשות דבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים