עבור לתוכן

Windows 10

Featured Replies

פורסם
המחשב האחרון שלי עשה את כל הבעיות שתיארת, הורדתי את הכלי ליצירת ההתקנה דרך DOK (גרסת ה- Windows 10 Pro x64 English).

וידאתי שיש מספיק מקום, הסרתי את האנטיוירוס (היה לי Eset 6 הוא לא נתמך), ההתקנה דרשה ממני להסיר עוד כמה תוכנות שלא נתמכות (כמו WMP ו- Windows Mobile Center).

מכאן הכל הלך חלק, וההתקנה נתנה לי לשמור את כל ההגדרות והקבצים וכו'.

בינתיים הכל עובד מעולה, אך כשיהיה לי זמן אני אעשה התקנה נקייה.

עריכה:

כמעט שכחתי שהרצתי CCleaner בגלל בעיה בהסרת האנטיוירוס (אני לא כלכך אוהב את הכלים האלו, הם יכולים לעשות גם נזק אבל אמרתי שגם ככה אני מתקין נקי אח"כ)

ניסיתי עם DOK שאחי הכין מהכלי של מיקרוסופט. הפעלתי את ההתקנה מהווינדוס כדי לעשות שידרוג והוא לא נתן לי לדלג על הסריאל. הפעלתי את המחשב מחדש וטענתי מה DOK וזה טען שאני צריך להריץ את ההתקנה מהווינדוס כדי לבצע שדרוג.

עכשיו ניסיתי למחוק את ה- cache של ה- windows update, הוספתי 2 רשומות ב- registry שמשום מה היו חסרות וגורמות לשגיאה אחרת בהתקנה של העדכון, הפעלתי את המחשב מחדש ובודק שוב.

ניקוי cache: לשמור בקובץ .bat ולהריץ כאדמין

net stop wuauserv
rmdir /s /q C:\Windows\SoftwareDistribution\DataStore
rmdir /s /q C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
net start wuauserv

ורשומות registry חסרות:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsUpdate\UX] 
"IsConvergedUpdateStackEnabled"=dword:00000000
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsUpdate\UX\Settings]
"UxOption"=dword:00000000

התחלתי את ההתקנה מחדש וזה מציג את הגודל הנכון (3.5 גיגה) והתחיל ישר מ- 25% כאילו מה שזה הוריד לי בפעמים הקודמות פשוט לא הוריד עד הסוף

נקווה לטוב...

עריכה

Upgrade to Windows 10 Pro

Installation status: Failed

Error details: Code C1900208

סעמק זה מתחיל ממש לעצבן

• תגובות 693
  • צפיות 201.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא יודע אם מישהו שם לב אבל המפתח מוצר שלי השתנה לאחר העדכון מ8.1 ל10 ואני מניח שאולי אפשר להשתמש בו לצורך התקנה נקייה על מחשב חדש למי שיש את גרסת הRetail של 7SP1/8.1 שכוללות זכויות העברה למחשב אחר וזה אושר ע"י מיקרוסופט(תגובה 309# פה בדיון).

פורסם

עדכנתי להרבה חברים עם מק, זה פשוט שזה כואב.

פורסם

^אני בספק שניסית באמת את כולן ומה זאת אומרת "כי כולן מגלות חלונות 8.1" הרי כתוב לך מפתח המוצר ואם הוא לא זהה אז הוא שונה.

בכל מקרה בדקתי ב2

Nirsoft - ProduKey

Piriform - Speccy

פורסם
^אני בספק שניסית באמת את כולן ומה זאת אומרת "כי כולן מגלות חלונות 8.1" הרי כתוב לך מפתח המוצר ואם הוא לא זהה אז הוא שונה.

בכל מקרה בדקתי ב2

Nirsoft - ProduKey

Piriform - Speccy

כולם מקבלים אחד מכמה מפתחות גנרים. לא קיבלת מפתח ל10...

פורסם

^זה לא כ"כ משנה לי מה שחשוב שיש אפשרות לעבור לחומרה חדשה עם מפתח Retail של 7SP1/8.1 רק פשוט לשדרג ל10.

פורסם

אכן

פורסם

שדרגתי את OSX במאק שלי כבר פעמיים או שלוש ומספר עדכונים גדולים בין לבין (מידי פעם יוצא איזה עדכון גדול ששוקל כמה גיגות. שיפורי אבטחה, באגים וכו')

לא היה לי בעיה באף אחד מהעדכונים. לוחץ update, מחכה שיוריד, מאשר ריסט ומחכה שיתקין. זהו, בלי בעיות, בלי שגיאות...

- - - תגובה אוחדה: - - -

finally! בעעע

tosx8jI.png

פורסם

מזל טוב, עשית משהו שונה הפעם?

או שפתאום זה פשוט הצליח?

פורסם

1. שיניתי את ה- locale של המחשב ל- english united states

2. התקנתי עם הכלי של מיקרוסופט ולא דרך windows update

ועכשיו לוקח לו שנים להעתיק את הקבצים. הוא רץ על אחוז התקדמות ב- 5 דקות נראה לי :P

פורסם

shikasha שזה מצליח בדרך הרגילה זה נראה ככה

סוף סוף

THFNCFk.png

פורסם

איך אני יכול לחזור ל8.1?

אני אציין שאני לא יכול להעלות את ווינדוס 10 ליותר מחצי דקה, ככה שפעולות בתוך המערכת לא באות בחשבון.

פורסם

תודה רוני,

עדיין לא קיבלתי את ההודעה, אני רק מתכונן נפשית לכל הבעיות :D

פורסם

מעניין אם השדרוג עובר חלק למי שמקבל את ההודעה בצורה רשמית יותר ולא בדרך שאני ואחרים ניסו.

איך אני יכול לחזור ל8.1?

אני אציין שאני לא יכול להעלות את ווינדוס 10 ליותר מחצי דקה, ככה שפעולות בתוך המערכת לא באות בחשבון.

תנסה דרך הRecovery עם דיסק של חלונות 8.1/10 לאחר מכן תבחר בTroubleshoot ואז Advanced options ולבסוף System Restore, מקווה שזה יעזור.
פורסם

אם אני מתקין נקי 10 פרו, הוא יעבור איקטוב עם מפתח retail של 7 אולטימייט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים