פורסם 2015 ביולי 2910 שנים מצטרף לבעיה בשידרוג (מ8.1). אולי זו אותה בעיה שנכתבה , איני מבין מספיק מה קורה שם.באחוז ה79 זה נתקע ואז רושם בעיה ונסגר בהיסטוריית עדכוניםכותב נכשל ובפרטים מביא את זה:Upgrade to Windows 10 Proתאריך התקנה: 28/07/2015 10:09מצב התקנה: נכשלפרטי שגיאה: קוד 80200013סוג עדכון: חשובInstall the next version of Windows.מידע נוסף: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=507415עזרה ותמיכה: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=507417
פורסם 2015 ביולי 2910 שנים מקנא בכם ..אני עם נייד של HP ולא יכול לשדרג, בגלל פחד מחוסר תאימות של דרייברים..(אין לי יותר מדי זמן, להשקיע בזה)
פורסם 2015 ביולי 2910 שנים מה עם פיתרון ל INTERNAL_POWER_ERROR? אחרי השגיאה עשיתי התקנה נקייה ועדיין מקבל את השגיאה, בלו סקרין. העדכון הזה היה טעות מבחינתי כי אין לי יותר מדי זמן בשביל זה.
פורסם 2015 ביולי 2910 שנים כבר מותקן אצלי כמה שעות, החצי השעה הראשונה נורא תסכלה, אבל לאט לאט אני מתחיל להתאהב...
פורסם 2015 ביולי 2910 שנים מתקדמים! פאק זה לקח הרבה זמן להוריד... - - - תגובה אוחדה: - - - seriously?! f*** you מי בחר שפה?! אני רוצה אנגלית ואני רוצה לשמור את כל האפליקציות שלי! כמובן שאחרי שהפעלתי את האפליקציה הזו מחדש זה מוריד מהתחלה את ההתקנה הפעלתי דרך windows update ושוב הגודל של ההורדה עלה! מה נסגר עם זה? נערך 2015 ביולי 2910 שנים על-ידי IlanF
פורסם 2015 ביולי 2910 שנים תנסה לעשות את מה שעשיתה רק במצב בטוח.Just managed to solve this problem. It seems that all problems are with drivers.All you need is to:1. Login to safe mode:a. Windows + Rb. msconfigc. Boot -> Safe mode -> minimal -> OK -> Restart2. Uninstal driversa. Right click on My Computerb. Devicesc. Uninstal Graphic and Network drivers - it can be one of themTry to uninstal all possible driversd. Restart PC3. Return from safe modea. Windows + Rb. msconfigc. Boot -> unclick Safe mode -> OK -> RestartEnjoy - hope this will help you all.תתקין אחרי זה רק דריבר של רשת ותחכה קצת כדי לראות אם הבעיה מופיעה שוב אם לא תתקין גם את הדריבר של הכרטיס מסך. נערך 2015 ביולי 2910 שנים על-ידי alex542
פורסם 2015 ביולי 2910 שנים קטע מוזר:היה לי עותק לא חוקי של חלונות 8.1. ביצעתי את המדריך הזה, וחלונות הסכים להשתדרג לי לחלונות 10. יותר מזה, זה כאילו הפריצה נשמרה.. עשיתי לו סקיפ כשהוא ביקש סריאל, והוא רושם לי שחלונות שלי מאוקטב. למישהו יש רעיון כיצד זה אפשרי? ויותר חשוב - מה צפוי לקרות אם אנסה לעשות לו התקנה נקייה?
פורסם 2015 ביולי 2910 שנים גם לי הולך קשה השדרוג דרך Windows update לא עבד דרך הtool של Microsoft הכריח אותי לשדרג לעברית וגם שהסכמתי לזה, חזרתי אחרי זמן מה והמחשב היה כבוי, כשפתחתי אותו זה נתקע על מסך שחור. אחרי כמה רסטרטים, הצלחתי לחזור ל8.1. עכשיו הורדתי מהאתר iso באנגלית ומנסה דרכו. התחלה מבטיחה
פורסם 2015 ביולי 2910 שנים הורדתי בצהריים את הכלי של מייקרוסופט והתקנתי והכל עבר חלק. תוודאו שיש לכם לפחות 10GB פנוי. אגב, ה-windows נשאר באנגלית.
פורסם 2015 ביולי 2910 שנים מי זה ? מי אני ? kakadu999 שהפך לארטי ( אני מאמין שארטי יתבע את עלבונו ) איזה עלבונו. גם אני צחקתי מהקטע. חשבתי לעשות עם זה כמה בדיחות קלות על חשבונך, סתם בשביל הצחוקים מהסיטואציה הנדירה, אבל הבדיחות יחזרו אלי כשהעניין יסודר כי הם עדיין יהיו בפרופיל ההודעות שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.