עבור לתוכן

Windows 10

Featured Replies

פורסם

גם רעיון אבל מסתבר שהיו לי עדכונים קודמים.

נסיון שלישי עוד רגע מכין שוב התקנה בתקווה שזה הפעם יעבוד.

• תגובות 693
  • צפיות 201k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אל תשמח. אצלי מופיעה ההתרעה על אי תאימות המעבד,

איזה מעבד?

פורסם

הממ.. אני מסתכל אצלי בהיסטורית עדכונים ונראה שהיה נסיון להוריד את העדכון ל 10 וזה מופיע כ failed (שגיאה c1900208). אבל במסך עדכונים הראשי יש לי רק windows upgrade reserved ולא אפשרות להוריד...

עריכה

מצאתי באינטרנט שצריך להסיר תוכנות אבטחה, מחקתי את malwarebytes והרצתי את הפקודה שרוני ציין (ולא עבדה לי לפני זה) ועכשיו זה מוריד :)

בעע 8 ג'יגה הורדה + אומרים שצריך איזה 3-4 ג'יגה עבור נקודת שחזור. הולך לחנוק לי את ה ssd... טוב נו נחזיר את באטלפילד חזרה לכונן השני

פורסם

הפעם בנוסף לשגיאה הקודמת קיבלתי שגיאה נוספת(80246007).

אגב אילן זה לא מוריד 8GB כי לפי התיקייה $Windows.~BT זה שוקל פחות(שמתי תמונה בעמוד הקודם).

מחקתי את התיקייה כדי לנסות שוב ועכשיו כתוב לי שזה שוקל אפילו יותר

nH5MCNg.png

אבל צריך לבדוק את התיקייה, בכל מקרה אני מקווה שיעבוד הפעם.

פורסם

טוב, אני בבעיה, אשמח לעזרה:

קניתי הרגע SERIAL KEY מקורי של ווינדוס 8.1 פרו, אני הורדתי את קובץ ה-ISO ממיקרוסופט של ווינדוס 10 פרו.

אני בא להתקין, עושה כל מה שצריך, וברגע שאני מכניס את הקוד שקניתי, הוא אומר שהקוד לא תקין.

מה עושים? איך יכול להיות שקוד של ווינדוס 8.1 פרו לא יעבוד על התקנה של ווינדוס 10 פרו?

פורסם

מן הסתם שלא יעבוד אלה מוצרים שונים

או שתבדוק עם החנות ממנה קנית את הסריאלים אם הם מוכנים להחליף לך לסריאל ל 10, או שתתקין את 8.1 תבצע אקטיבציה ואז תשדרג ל 10

פורסם

אז הדרך היחידה לבצע התקנה "נקייה" של ווינדוס 10 זה לרכוש אך ורק סריאל של ווינדוס 10?

הייתי בטוח שסריאל של ווינדוס 7/8 יהיה זהה לסריאל של ווינדוס 10.

פורסם

נראה שיש באג שמציג משתמש אחר עם השם/תמונה/חתימה שלי.

אפשר לראות לפי מספר ההודעות אבל שזה מישהו אחר.

....what the

forum_duplicate_user_bug.jpg

מצחיק מאוד, אני מופיע כKAKADU.

LMAO

best practical joke in forum ever

פורסם
אז הדרך היחידה לבצע התקנה "נקייה" של ווינדוס 10 זה לרכוש אך ורק סריאל של ווינדוס 10?

הייתי בטוח שסריאל של ווינדוס 7/8 יהיה זהה לסריאל של ווינדוס 10.

יש לי סריאל של וינדוס 8. איך אני אמור להתקין התקנה נקייה?

פורסם

אז קיצר להתקין ווינדוס 8.1 נקי עם הסריאל שלי, ישר אחר כך לשדרג לווינדוס 10, ואז כבר הסריאל שלי יהפוך בעצם להיות סריאל רשמי של ווינדוס 10? הבנתי נכון?

התהליך בוודאות מהיר? או שיכול להווצר מצב שאני אתקין ווינדוס 8.1, ואז אחכה לנצח עד שתקפוץ לי ההודעה של ווינדוס 10? כי העיקרון שלי יהיה להתקין 8.1 ואז ישר ל-10.

פורסם

אתה לא מחכה שההודעה תקפוץ כי לאחר שמתקינים עדכון מסוים אותה הודעה לעדכון תופיע.

תהליך מהיר?

אני כרגע בנסיון הרביעי כי אני לא רוצה להמתין מאחר ומיקרוסופט משחררים את העדכון בגלים.

פורסם

טוב נו, נצטרך להמתין טיפה.

אגב, אין שום בעיה לעשות את התהליך הזה של ה-2 פעימות דרך מכונה וירטואלית, נכון? אני רוצה לבצע דרך מכונה וירטואלית התקנה נקייה של ווינדוס 8.1 ואז שדרוג ל-10, בשביל שהסריאל שלי רשמי יהפוך להיות 10 ואז אני אוכל לבצע התקנה נקייה על המחשב שלי עצמו.

פורסם

סוף סוף

THFNCFk.png

פורסם

היום יצאה הגרסה הרשמית אבל משום מה אני לא מצליח לעדכן את הגרסה הנוכחית 1166 משהו כזה.

הוא מוריד את העדכון מתקין ואז בהפעלה מחדש שהוא מתחיל את ההתקנה עצמה הוא נתקע על 25 אחוז השארתי את זה ככה במשך שעות ולא השתנה דבר!

מישהו יודע מה הגרסה המלאה? 1240?

יש דרך להוריד אותה לא מהוונדוס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים