פורסם 2004 במרץ 2221 שנים שלום לכולם!אתמול דיפדפתי לי ברחבי הwwwואספתי קצת מידע על הלוח אם שברשותי גיגהבייט 8IK1100 ושני סטיקים של 256 400פתאום נתקלתי בריויו של אדם שטוען שלא הצליח להפעיל את הדיואל צאנל?????בלוח הנ"למוזר ואני חשבתי שזה עובד אוטומטית!תקנו אותי אם אני טועה?או שיש טיזו דרך לבדוק האם בכלל זה עובד?????בתודה מראשאלעד!
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים אם הלוח תומך בdual channel והזכרונות הם dual channel אין כל סיבה שבעולם שזה לא יעבוד לו.בתוכנת AIDA אתה יכול לראות אם הזכרונות שלך תומכים (ועובדים) ב dual channel.
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים אין דבר כזה זיכרונות dual channel, כל צמד זיכרונות זהה מתאים.ואנא ערוך את הכותרת, יש שם הרבה סמני שאלה מיותרים (קרא את חוקי הפורום אם זה לא ברור).
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים יכול לקרות מצב שמישהו לא יצליח להפעיל את הדיואל צ'אנל גם אם הזכרונות במקומות הנכונים. זה בגלל שהמצב הזה לוחץ מאוד על הזכרונות ובמיוחד על התזמונים. הפשלה היא של הזכרונות ובמקרה כזה אפשר להחזיר אותם למניאק שמכר אותם או לשנות את התזמונים ליותר איטיים.
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים מחבר ממה שקראתי פה הבנתי שיש סיכוי ה דואל צאנל לא עובדאצלי בלוח אם יש שישה סלוטים ושתיים מהם כתומיםהאם זה המיקום?http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8IK1100.htmוהאם יש תוכנה שבודקת את העניין?הייתי שמח אם לינק יצורףתודב
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים sisoft sandra תמדוד לך את רוחב הפס, אם המעבד של הוא עם באס של 800 מה"ז אתה אמור לקבל מעשית משהו כמו 5000MB/S בדואל, 3000 בערוץ אחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.