עבור לתוכן

בעיה עם PUPPY LINUX

Featured Replies

פורסם

התקנתי PUPPY LINUX אל הארד דיסק הבעיה היא כזאת :

המערכת ההפעלה ממש " ישנה " או שהפיתוח דיי תקוע דפדפן מובנה ענתיקה מתאים לשנות ה 90

הוא יותר דומה ל EX6 שניסיתי להתקין דרך המערכת FIREFOX חדש הוא נתן לי רק גירסה אחת שגם היא נחשבת ישנה מאוד אפילו שניסיתי להתקין ADBLOCK ה FIREFOX לא זיהה אותו ולא נתן לי .

אפילו ה FLASH PLAYER תקוע על גירסה 10 זכרונה לברכה יש שני הורדות 9, 10 .

התקנתי OPERA נתן לי גירסה ישנה בלבד ושניסיתי לפתוח רואים את הקיצור של של האופרה אבל זה לא עולה גם אחרי RESET לא עולה

זה מערכת הפעלה שמתאימה יותר ל ATARI ומגאסון , פעם ראשונה שממש התגעגעתי ל XP

אני אנסה להוריד LINUX אחר ונראה מה יקרה , לפחות הצלחתי להתקין את הלינוקס לכונן הקשיח גם משהו דרך ה LIVE CD .

מישהו כבר הוריד את ה PUPPY LINUX 431 ההזוי הזה ?

ראיתי גירסה ב YOUTUBE של LINUX MINT ו LINUX UBUNTO מה מומלץ להוריד ?

נערך על-ידי iveco

פורסם

puppy 4.31 יצאה לפניי 6 שנים, וגרסאות התוכנות שיש שם הן בהתאם

puppy אינה בנויה ל "ATARI ומגאסון", אבל כן למחשבים ישנים - דרישות המערכת להפעלה מלאה הן כ 210MB RAM. בשביל להגיע לחסכוניות כזאת, משתמשים בדפדפן בסיסי ו "ריק" וכו'. אם יש לך מעל 256MB ואתה רוצה פיצ'רים בהתאם, תבחר מערכת לינוקס בהתאם

אובונטו ומינט אינן בראש רשימת ההמלצות שלי בדרך כלל אבל היי, תנסה למה לא

פורסם
  • מחבר

איזה לינוקס הכי טוב ? על מה אתה ממליץ ?

פורסם

כל מערכת לינוקס טובה במשהוא אחד על חשבון משהוא אחר. אתה צריך לחפש מה מתאים לך

רשימה של לינוקסים שאוליי תסתדר איתם הם opensuse, אובונטו וכו'. לכמה מהם יש גרסאות של דסקטופים שונים - unity kde gnome וכו'. אתה צריך לנסות אותם בשביל לראות מה ההבדלים

פורסם
  • מחבר

חבל שלא עושים סדרות של LINUX כמו שיש ל MS מלא לינוקסים חבל שלא מרכזים את זה למחשבים שולחניים .

מלא VER יש סתם מרתיע ומעצבן .

פורסם

אם אתה מעדיף את השיטה של וינדוס תשתמש בוינדוס

פורסם

למשתמש שרגיל לתחושה של וינדוס עדיף לינוקס Ubuntu

כזה שעובד כמו שאומרים out of the box

הוא, מכל הלינוקסים הכי ידידותי למשתמש, קל לתפעול, אבל דיי כבד.

יש גם את OpenSUSE שנראה דיי דומה לMint

גם הם דיי ידידותיים וחביבים.

לפחות מנסיון שלי...

פורסם
  • מחבר

ראיתי שיש ללינוקס קובץ כזה שאם נכנסים אליו הוא אוגר בתוכו את כל התוכנות הפופולארים לא צריך להקליד כל הזמן חיפוש

הכול נמצא שם זה מגניב לאללה למשל : VLC או FIREFOX או כל מיני תוכנות פופולאריות לפי קטגוריות

שמתי לב שאני מתקין בפעם הראשונה את ה WINDOWS הוא נותן לי בהתחלה 178 עידכונים הוא מגיע אחרי 3 שעות ל 113 ונתקע העידכון לא המחשב לא זז גם אם אני אשאיר אותו יומיים רצוף הוא לא ימשיך צריך לעשות ריסט והוא מ 113 ימשיך ל 178 סוג של באג אולי

נערך על-ידי iveco

פורסם

אחד מהדברים שאתה צריך להבין, וזה גם יענה על השאלה שלך למה יש כל כך הרבה לינוקסים שונים : בלינוקס אין דרך אחת לעשות משהוא. יש חופש בחירה. אם אתה רוצה את מערכת הלינוקס שלך "כך ולא אחרת", תנסה ותמצא את מערכת הלינוקס שמתאימה לך. מישהוא אחר במקומך יבחר משהוא אחר

כך גם כל הדברים כמו החיפוש שמצאת שם : זה משהוא שקיים במערכת הלינוקס שניסית. במערכת לינוקס אחרת יכול להיות שהוא יהיה במקום שונה, יעבוד בצורה שונה, ימצא תוכנות שונות או לא יהיה בכלל..... תלוי מה חשב ורצה מי שבנה אותה

קורה שיש באג בעדכונים. אם תחפש בגוגל את מס' ה KB של העדכון הבעייתי + תיאור הבעיה, כנראה שתמצא דיווחים נוספים עליה ו/או פתרונות איך לסדר את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים