עבור לתוכן

הבדל בין זכרונות למחשב

Featured Replies

פורסם
הזמנתי עוד לפני שרשמתי את התגובה הזאת חחחחח. זה לא משנה,זה כבר בארץ וזה לא יחזור לאמזון כרגע. אני אדבר עם המתקין ונראה מה אפשר לעשות.ננסה לעשות את זה בכל הדרכים. ובמקרה הכי גרוע,נראה לי יותר קל כבר למכור את הגוף קירור,ולהביא גוף קירור אחר.זה לא יקר. יש לך על הדרך המלצה לגוף קירור טוב בגודל יותר קטן שיתאים? P:

ותודה לך על ההשקעה ועל התגובות. עזרת לי מאוד. היה קצת טיפשי מצידי לא לקרוא על זה לעומק,אבל לא התעסקתי במחשבים נייחים שנים ואני ממש לא בקיא בנושא כפי שאתה רואה. חבל שזה בא על חשבון הכיס. נראה מה אפשר לעשות. שאלה קטנטנה. האם אתה חושב שזכרונות של G-SKILL יותר טובים משל CORSAIR? כי התלבטתי בין שני החברות האלה מאוד.

במחשב שלי יש G-SKILL והכל עובד חלק ומהיר. והCL הוא 11-11 בתדר 1600MHZ קניתי 16GB ב720 שקל

נערך על-ידי iSolt

פורסם

לדעתי זו טעות לקנות גוף קירור קטן יותר, במיוחד לאור העובדה שקנית מעבד Core i7-4790K, שכן בשלב מסויים אתה בוודאי תנסה להמהיר אותו. קודם תבדוק את העניין עם הזיכרון - אולי הבעיה במקרה שלך היא לא כזאת משמעותית.

בקשר להבדל בין G.Skill ו Corsair - אני פשוט לא יודע. כמו בכל רכיב חומרה, יש להשוות דגמים ספציפיים ולראות האם לאחד מהם יש עדיפות על השני. באופן כללי, כל עוד הזיכרון מסוגל לעבוד בתדר של 1600MHz ובמתח של 1.5V ויש עליו אחריות לכל החיים - לא צריכה להיות לך בעיה איתו. כל העניין הזה של גופי קירור/מפזרי חום לזיכרונות רלוונטי לשני סוגים של משתמשים - אלו שמבצעים המהרות כבדות ומעוניינים גם להמהיר את הזיכרון שלהם ואלו שמעוניינים שכל החומרה שלהם תהיה בצבע מסויים (כן, יש אנשים שיעדיפו לוחות אם, מארזים, מאווררים, גופי קירור, כרטיסי מסך וזכרונות מסויימים רק בגלל הצבע שלהם). כל המיתוג הזה של "זיכרונות לגיימרים" הוא דיי חסר משמעות כיום.

נערך על-ידי smalul

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים