עבור לתוכן

יובל \ רועי מייקל שפי (ספר מטורף וראשון מסוגו בארץ)

Featured Replies

פורסם

החשבון המקורי שלי הוא RoyShefy. אני פעיל בפורומים מאז גיל 14, שזה 12 שנים כבר. 1000+ הודעות ואפילו טאג קטן מתחת לשם על שבירת שיא OC עם Radeon9500P.

יש לי המון עבר פה. והיה חשוב לי לפרסם את עצמי כאן.

כתבתי ספר, שמיועד לאנשים כמוני, 'אנשים שלא קוראים ספרים'. הספר נקרא 'יובל' (הדרך של יובל ואמא ש'ך) ונמכר בכל הרשתות.

כבר מכר מעל ל1300 ובעיצומו של המהדורה השניה שלו.

הספר מלא בסקס, סמים, טירוף, ניבולי פה וצחוק היסטרי.

הוא לא מיועד לכולם. יש אומרים 'הומור סטלנים', יש אומרים 'אילן הייטנר' אבל לטענת הקוראים זה רק בגלל שאין למוכרנים ברשתות שום דבר אחר להשוות לו.

יצא עם הוצאת 'גוונים' (חכמת הבייגלה, מלבי אקספרס) והוא קיום ספר השנה שלהם (בארבעה חודשים על המדף).

קהל היעד הוא חבר'ה צעירים, תיכוניסטים, חיילים, טיול אחרי צבא וסטודנטים. כל אחד אחר יכול להנות ממנו בלי קשר. אבל אני מכוון לאנשים שצריכים משהו אחר כדי להתעניין.

אז תכלס אני מזמין אתכם לקרוא. אני יודע שחלקכם עשויים מאותו החומר שלי ותוכלו לעוף עליו כאילו הוא מערכת קירור חנקן נוזלי.

מלא אהבה,

שפי

http://www.steimatzky.co.il/Steimatzky/Pages/Product.aspx?ProductID=11282166#yoReviews

attachment.php?attachmentid=7921&stc=1

• תגובות 33
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש פואנטה לספר או שהוא רק מלא באווירה ואפס תוכן?

טוב לפי התקציר זה נשמע כמו חרא פוסט מודרניסטי. לא משהו שאני יבזבז עליו את הזמן.

מה ההבדל בין הספר שלך לבין סרט פורנו גרמני של בחורות אוכלות קקה? שניהם שקולים מלבד זה שהסרט פורנו יותר מעניין.

נערך על-ידי Sargon

פורסם

תגיד מה יהיה איתך ?.

לא אמרנו שאתה מתחיל לשתות ול____ ?.

פורסם

לא צריך לעודד עוד צעירים לצרוך סמים. רק בגלל זה הספר מפריע לי.

אני מניח שלכם לא היה מפריע אם הייתי מוציא ספר שנקרא "מלחמתי בשמאל".

יש נושאים שנויים במחלוקת לכאורה שהם פופלארים ויש כאלה שלא.

זה משום מה מגניב לצרוך סמים, להיות "מטורף"(אני בטוח שכולכם שפויים לגמריי ולא יודעים בכלל מה זה להיות מטורף) ולעשות סקס לא בטוח בשרותים של מועדון.

עשו ניסויי בעכברים שחברו להם משהו למוח. היו להם שני כפתורים, אם הם לחצו על כפתור אחד הם קיבלו אוכל, אם הם לחצו על כפתור שני הם קיבלו אורגזמה.

העכברים כל הזמן לחצו על כפתור האורגזמה ומתו מרעב.

זה סוג האנשים שהספר הזה מתאים להם.

נערך על-ידי Sargon

פורסם

באמת נראה לך שהספר הזה , הוא מה שיגרום לצעירים לצרוך סמים ?.

פורסם

יגרום להם לפחות להסתקרן כי זה יראה להם מגניב.

או שהם יקבלו רושם מוטעה, בין אם הם יצרכו או לא.

יותר קל להשפיע על אנשים צעירים.

נערך על-ידי Sargon

פורסם

אתה חושב שהספר הזה זה מה שיחשוף אותם לעולם הזה? גדלת באקווריום?

פורסם

בלי קשר לספר, אני מסכים עם Sargon לגבי העליבות שבהאדרה של צריכת סמים. סבבה, אתה חושב שלעשן חשיש או מה שזה לא יהיה זה נחמד? אחלה, לבריאות. אבל די עם הגאווה העלובה הזו במנהג הזה. אוי, אני "סטלן", איזה מאגניב אני. כולם פה חוץ ממני "סחים". יאללה, די, צאו מהסרט הדבילי הזה. זה שבן אדם מעשן לא עושה אותו יותר לאדם שהוא יותר איכות, טוב, משוחרר, שמח, "משוגע" או כל דבר אחר. זה פשוט עושה אותו בן אדם שאוהב לעשן (לבריאות).

לגבי הספר, כפי שנאמר על ידי המחבר, הוא בהחלט כנראה "לא מתאים לכולם" - כמו כל דבר בעולם. בכל מקרה, מאחל הצלחה עם קהל היעד שאליו הוא מיועד. כל הכבוד על הרמת פרויקט לא פשוט שכזה ועל היוזמה.

נערך על-ידי Ido.G

פורסם

תגיד.. אדון סופר, אפשר אולי שתשלח לי עותק עם חתימה?

פורסם

חוסר היכולת שלכם לפרגן, הביקורת הארסית שאתם מעבירים מבלי שבכלל קראתם את הספר - שיא העליבות והפאתטיות.

נערך על-ידי Animor

פורסם

אנימור בשביל מה צריך לקרוא את הספר כשהוא מתאר אותו ככה "

הספר מלא בסקס, סמים, טירוף, ניבולי פה וצחוק היסטרי"

פורסם

זה לא חייב להיות כוס התה שלך, אבל אתה גם לא חייב להגיב, נכון?

פורסם

כשמישהו משווק סמים לצעירים אני חייב להגיב.

פורסם

מזכיר לי את זה:

8WkBQ11.jpg

פורסם

חח . מאיפה זה ?.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים