עבור לתוכן

נתב vegn2610 של בזק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

עברתי לפני כחצי שנה מהוט לבזק (40 מגה) קיבלתי מהם את הנתב הנ״ל למרות שאמרתי שכבר יש לי נתב ואני אשמח לקבל במקום רק מודם, הם התעקשו לתת לי אותו ולא לתת לי מודם.

לפני כמה חודשים החלו בעיות ניתוקים (מתנתק ואז ישר מתחבר בחזרה) ואז זה גרם לי להתחיל להסתכל על החיבור שלי לרשת.

מסתבר שה5ghz של הנתב זה רק 300mbs והנתב השני שלי br-6478ac והמחשב שלי תומכים בac מה שגורם לי להרגיש קצת מרומה.

אל חשש אמרתי לעצמי. כל מה שעלי לעשות הוא לקחת כבל רשת ולחבר בין השניים! אך אבוי - החיבורים בנתב של בזק הם רק 100mb.

עד כמה מה שאמרתי עכשיו נכון? הרשת שלי תישאר איטית כל עוד ואני משתמש בנתב הזה?

אפשר לקנות מודם בנפרד? או לחילופין להחזיר לבזק את הנתב בתמורה למודם?

או שאני סתם מפונק?

תודה רבה

שחר

פורסם

אתה מבלבל כמה דברים אז לא בטוח שהבנתי מה בדיוק אתה רוצה. אנסה לענות מה שאני מבין.

1. לגבי הניתוקים: על איזה ניתוקים אתה מדבר? ניתוקים מבזק (כלומר ה vdsl מאבד סינכרון)? ניתוקים מהספק? ניתוקים ברשת הקווית? ניתוקים של מכשירים אלחוטיים?

בכל מקרה יכול להיות שהראוטר הספציפי שקיבלת דפוק ופשוט יש להחליף אותו בבזק.

2. לעניין המודם. בזק כבר לא מספקים מודם בנפרד אלא רק ראוטר. אין בעיה להפוך את הראוטר של בזק למודם בלבד ולחבר אליו את הראוטר הפרטי שלך. תחפש פה בפורום מדריכים איך לעשות את זה. בהנחה שרכיב המודם בראוטר של בזק לא דפוק תוכל להינות מהיתרונות של הראוטר הפרטי שלך.

3. בהנחה שתבצע את סעיף 2 אז תוכל לחבר את כל המכשירים בבית לראוטר הפרטי שלך ולכן כל הרשת הביתית שלך תעבוד ב 1Gb. היציאה לכיוון האינטרנט תהייה ב 100Mb אבל מכיוון שממילא יש לך חיבור של 40Mb זה ממש לא משנה.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים