פורסם 2015 בינואר 1910 שנים שלום1) איך אני נרשם למשחק?2) האם אפשר להתקין את הפאצים במקורי?3) למשחק עדיין יש תקיעות, איך מסדרים? הכרטיס מסך מעודכן4) איך אני מוריד עדכונים במקורי?תודה
פורסם 2015 בינואר 2110 שנים 1. נרשם למשחק? אתה קונה אותו, נכנס אליו ומשחק, איזה הרשמה אתה רוצה?2. מן הסתם שכן3. בלי המפרט שלך אי אפשר לדעת, אבל תנסה להוריד הגדרות אם אתה רואה שהוא לא רץ כמו שצריך4. כמו שאני רואה המשחק מופץ אך ורק דרך סטים, אז אתה לא צריך לדאוג לזה. סטים מורידה את הפאטצים אוטומטית.
פורסם 2015 בינואר 2110 שנים מחבר 1) קניתי אותו ושאני נכנס למשחק הוא אומר לי שאני ישים שם את השם שלי, שאני שם אותו הוא כותב לי שהוא לא מכיר את השם הזה2) הבנתי שלא לכן אני צרי תשובה ברורה בנושא3) http://www.siz.co.il/my.php?i=2zwvohkmdmdq.png זה מספיק?4) אני קניתי אותו מאיביי ואני מוריד אותו דרך סטים אחרי שאני מקבל קוד מהמוכר
פורסם 2015 בינואר 2110 שנים הממ תבדוק אם יש איזה קישור ל register במסך התחברות הזה. אולי אפשר להרשם דרך האתר שלהם. זה התחברות ל pes champions league במקרה? אם כן תרשם דרך האתר pesleague.com2. מאיפה הבנת שלא?3. המפרט שלך מספיק בהחלט למשחק. באיזה תקיעות מדובר? זמני תגובה איטיים בתפריטים? או שזה במשחק עצמו? כמה fps אתה מקבל? 4. דרך סטים זה אומר שאתה תקבל את הפאטצ׳ים והעדכונים אוטומטית
פורסם 2015 בינואר 2110 שנים מחבר כל המשחק נתקע לשנייה-שתיים ואז אני ממשיך כרגיל וזה קורה כמה פעמים במשחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.