עבור לתוכן

מחפש מקלדת מתחת ל-450 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש מקלדת חדשה. הדברים שהכי חשובים לי בה:

• מתחת ל-450 ש"ח
  • עם numpad
  • מעט לחץ עבור לחיצה (אני מרגיש שאני צריך ללחוץ יותר מדי במקלדת הנוכחית ב-PC בהשוואה למקלדת לפטופ).
  • תאורה אחורית
  • עדיפות לצבע שחור ומגניב

אשמח להמלצות, אם יש שאלות\בקשות אשמח לענות.

תודה מראש על העזרה!

נ.ב.

שתי מקלדות שנתקלתי בהן בחיפושי הקצרים:

Razer Deathstalker Essential Gaming

Roccat Isku Illuminated Gaming Keyboard

אשמח לדעות

פורסם

אם מייחסים את הדרישה ללחיצה 'קלה' בעבור מקלדת מכאנית (בתקציב כמו שלך הייתי ממליץ בחופ להוסיף עוד כמה שקלים ולרכוש מכאנית),

אז סביר בהחלט שלא תמצא אף מקלדת שעונה לדרישות שלך במחיר כזה, אלה אם תבחר לרכוש מקלדת משומשת.

בימים האחרונים ישבתי הרבה על התחום והמקלדת היחידה והקרובה ביותר לדרישות שלך בתקציב שכזה זו היא:

http://www.aliexpress.com/item/A-jazz-LED-Backlit-Mechanical-Gaming-Keyboard-with-Cherry-Brown-Mx-Switches-Brown/32262103492.html

יש לציין שזו סתם מקלדת שמצאתי באללי, אין לי התנסות איתה ואני לא יודע עליה כלום.

מלבד זה שהיא מכאנית עם תאורה חלקית כך שהיא כמעט ועונה על כל הדרישות שלך במחיר שפוי.

אך שוב, תשקיע עוד כמה שקלים ותקח פה בארץ מקלדת נורמלית עם עברית ואחריות ממותג מוכר במקום סתם איזה משהו סיני.

אני באופן אישי חושב על G710+ כשהמחיר באילת הוא 550. כנראה שאגיע עד לשם ואקח לעצמי אחת כזו =]

*אם תחליט לוותר על מקלדת מכאנית אז תוכל למצוא הרבה מאוד מקלדות שיתאימו לך בתקציב הזה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, במידה ואני מעלה את התקציב ל-600, מה ההמלצות שלך?

פורסם

יש מקלדות מכניות בפחות מ400 עם סוויצ'ים כחולים שאפשר לקנות גם בארץ.

לא מאמין שסוויצ'ים כחולים קשים למישהו, אבל לי יש את הPOSEIDON Z שקניתי מאייבורי (280 שקל בבלאק פריידי) והיא מצויינת.

פורסם

השאלה היא: האם אתה מחפש מקלדת עם כפתורים שטוחים ורחבים כמו של לאפטופ, או משהו בסביבות הגודל?

האם הכפתורים של מקלדת רגילה, שאתה מכיר, גבוהים מדי?

במקרה הזה, עזוב מקלדות מכניות. מה שאתה מחפש הן מקלדות low profile.

פורסם

n00kie צודק, אני חוזר בי. מצאתי בארץ במקלדת מכאנית עם סוויצ'ים כחולים שכמעט ונכנסת בתקציב:

CM Storm Quickfire Ultimate

499 ש"ח

אך במידה ויש לך צורך במקשי מדיה\מקרו ושאר הירקות, תאלץ להשקיע יותר ושוב אני חוזר על המלצתי לאחר מיונים רבים:

G710+

אם לא מעניין אותך כלום ואתה ורצה רק מקלדת בסיסית עם תאורה אחורית ומקשים מכאנים, האופציה שהוא הציע לא רעה בכלל.

*שוב אני מזכיר, כל זה נכון רק במידה ואתה רוצה מקלדת מכאנית (זה מה שאני הסקתי על פי התיאור שלך) תקרא קצת על זה כדי שתבין על מה מדבור.

פורסם
  • מחבר

אני אגיד לכם מה, אני לא מכיר אף אחד עם מקלדת מכנית, וגם עשרים שעות של קריאה וצפייה בסרטוני יוטיוב לא תשנה את זה. לכן אני נרתע מלחשוב באופן רציני על מקלדת כזו, אנסה לבדוק אם למישהו בסביבות הבית שלי יש מקלדת מכנית (ואולי אף אחת מאלה שהומלצו לי) ואראה אם אני יכול לקחת אותה ל"נסיעת מבחן".

furyanaor, האופציה אליה אתה מתייחס היא ה-Poseidon Z? ניסיתי למצוא אותה בזאפ\באג ולא מצאתי.

פורסם

כן גם אני ניסיתי לחפש ולא מצאתי :\...

בכל אופן, אני בסירה שלך אבל וואלה אני הולך לקנות השתכנעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים