פורסם 2002 במרץ 3123 שנים התוכניות לא זזות זה מעצבן! אני לא מצליח להפעיל את טוני הוק 3! נו איך מסדרים?פירמטתי רק לפני שבועAMD DORUN 1100
פורסם 2002 במרץ 3123 שנים איזה תוכנית הפעלת? אני למשל פעם הפעלתי את Hot CPU Tester ואז המחשב גם היה איטי, גם בגלל שהוא חלש וגם בגלל שהריצו עליו דברים שצרכים הרבה חישוב והשתמשו בזיכרון ולי אין הרבה... המחשב אמור להיות איטי, אל תצפה להפעיל עוד תוכניות, עושים בדיקות שלא זקוקים למעבד...
פורסם 2002 במרץ 3123 שנים ואי :o :o גם לחבר שלי זה קרהלפניי יומיים בדיוק שום דבר לא פועל אבל המחשב צולע ניתקע ועובד לאט אני חושב שמסתובב איזה וירוס ואפילו לפעמים המחשב לא עולה בכלל וניתקע כשהסמן באמצע של המסך. מפרט: p3 733 voodo 3 3500 128 sdram 40 segate 7200 rpm
פורסם 2002 במרץ 3123 שנים תסמן את ה DMA ב Device meneger גם לכונן הקשיח וגם לסי די רוםאני יודע כי פירמטתי אתמול את המחשב ושכחתי לשים את ה DMA-אחרי שהתקנתי windows אתמול המחשב כול הזמן נתקע,הסידירום לא עבד טוב והעכבר לא זז חלק.היום שמתי את ה DMA - עשיתי Restart והמחשב עבד מהר כמו שהוא עבד לפני הפירמוט!
פורסם 2002 במרץ 3123 שנים אני לא חושב שזה יעזור לדעתי הבעיה היא באיזה קובץ אבל הוא לא רוצה פורמט והמחשב שלו לא עולה ב95% מהמקרים.
פורסם 2002 במרץ 3123 שנים ואי גם לחבר שלי זה קרהלפניי יומיים בדיוק שום דבר לא פועל אבל המחשב צולע ניתקע ועובד לאט אני חושב שמסתובב איזה וירוס ואפילו לפעמים המחשב לא עולה בכלל וניתקע כשהסמן באמצע של המסך.מפרט: p3 733voodo 3 3500 128 sdram 40 segate 7200 rpm מתי הפעם האחרונה שהוא עשה פורמט?
פורסם 2002 במרץ 3123 שנים לפני 6-8 חודשים והאמת המחשב שלו ללא עמוס כזה רוב התוכנות והדברים שלו בc ( למרות התנגדותי ) הוא חושב שבגלל שC הוא של הוינדוס אז זה יותר מהיר אבל האמת לא שווה לשים דברים לבד בC רק בprogrem files כי ככה אפשר לעשות פורמט רק לC ולצמצם את עיבוד הנתונים.
פורסם 2002 במרץ 3123 שנים מחבר מי אמר שאני לא רוצה פורמט? לא אכפת לי לפרמט אם זה יפתור את הבעיה אבל זה לא בעיה בחומרה או משהו נכון??ואני די יודע מה הבעיה התוכנית IAMAPP.EXE היא משוגעת!!! זה של הצורב או משהו שסגרתי אותה ב PROSSERS בctrl+alt+delזה חזר להיות די בסדר! איך אני יסדר שזה ימשיך להיות בסדר לתמידובינתיים שיחקתי טוני הוק 3 אצל אח שלי שיש לו p4 1700 עם ג'י פורס 3 איזה כיף היה !
פורסם 2002 באפריל 123 שנים גם לי זה קרה לכמה שניות אבל סידרתי את זהזה תוכנה שפועלת ברקע אתם צריכם לבטל אותה דרך התחל-הפעלה-msconfig-startup ואז לבטל תוכנות ודברים שאתם לא מקירים ואז אתם מפעילים מחדש את המחשב ואז זה עובדדרך שנייה אם יש לכם xp אז אתם לוחצים במקלדת ctrl +alt +delואז מורדים מישמה את מה לא מקירים ואז זה עובד חלק!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.