עבור לתוכן

cpu usage 100% תקוע מאז שהפעלתי היום את המחשב

Featured Replies

פורסם

התוכניות לא זזות זה מעצבן! אני לא מצליח להפעיל את טוני הוק 3! נו איך מסדרים?

פירמטתי רק לפני שבוע

AMD DORUN 1100

פורסם

איזה תוכנית הפעלת? אני למשל פעם הפעלתי את Hot CPU Tester ואז המחשב גם היה איטי, גם בגלל שהוא חלש וגם בגלל שהריצו עליו דברים שצרכים הרבה חישוב והשתמשו בזיכרון ולי אין הרבה... המחשב אמור להיות איטי, אל תצפה להפעיל עוד תוכניות, עושים בדיקות שלא זקוקים למעבד...

פורסם

אני לא מצליח להפעיל את טוני הוק 3!

תגיד לי, מאיפה השגת טוני הוק 3 ?

פורסם

זה קשור???? אתה לא יכול לשלוח הודעה פרטית? :asthanos:

פורסם
  • מחבר

נו באמת שום תוכינת לא פועלת סגרתי את הכל זה תקוע!!

פורסם

ואי :o :o :o :o גם לחבר שלי זה קרהלפניי יומיים בדיוק שום דבר לא פועל אבל המחשב צולע ניתקע ועובד לאט אני חושב שמסתובב איזה וירוס ואפילו לפעמים המחשב לא עולה בכלל וניתקע כשהסמן באמצע של המסך.

מפרט: p3 733

voodo 3 3500

128 sdram

40 segate 7200 rpm

פורסם

תסמן את ה DMA ב Device meneger גם לכונן הקשיח וגם לסי די רום

אני יודע כי פירמטתי אתמול את המחשב ושכחתי לשים את ה DMA-אחרי שהתקנתי windows אתמול המחשב כול הזמן נתקע,הסידירום לא עבד טוב והעכבר לא זז חלק.

היום שמתי את ה DMA - עשיתי Restart והמחשב עבד מהר כמו שהוא עבד לפני הפירמוט!

פורסם

אני לא חושב שזה יעזור לדעתי הבעיה היא באיזה קובץ אבל הוא לא רוצה פורמט והמחשב שלו לא עולה ב95% מהמקרים.

פורסם
ואי גם לחבר שלי זה קרהלפניי יומיים בדיוק שום דבר לא פועל אבל המחשב צולע ניתקע ועובד לאט אני חושב שמסתובב איזה וירוס ואפילו לפעמים המחשב לא עולה בכלל וניתקע כשהסמן באמצע של המסך.

מפרט: p3 733

voodo 3 3500

128 sdram

40 segate 7200 rpm

מתי הפעם האחרונה שהוא עשה פורמט?

פורסם

לפני 6-8 חודשים והאמת המחשב שלו ללא עמוס כזה רוב התוכנות והדברים שלו בc ( למרות התנגדותי ) הוא חושב שבגלל שC הוא של הוינדוס אז זה יותר מהיר אבל האמת לא שווה לשים דברים לבד בC רק בprogrem files כי ככה אפשר לעשות פורמט רק לC ולצמצם את עיבוד הנתונים.

פורסם
  • מחבר

מי אמר שאני לא רוצה פורמט? לא אכפת לי לפרמט אם זה יפתור את הבעיה אבל זה לא בעיה בחומרה או משהו נכון??

ואני די יודע מה הבעיה התוכנית IAMAPP.EXE היא משוגעת!!! זה של הצורב או משהו שסגרתי אותה ב PROSSERS ב

ctrl+alt+del

זה חזר להיות די בסדר! איך אני יסדר שזה ימשיך להיות בסדר לתמיד

ובינתיים שיחקתי טוני הוק 3 אצל אח שלי שיש לו p4 1700 עם ג'י פורס 3 איזה כיף היה !

פורסם

ואני תקוע עם הוודו..

:'(

פורסם

גם לי היה את זה זה וירוס

פורסם

זה איזה ווירוס של תאריך כמו צ'רנוביל?

פורסם

גם לי זה קרה לכמה שניות אבל סידרתי את זה

זה תוכנה שפועלת ברקע אתם צריכם לבטל אותה

דרך התחל-הפעלה-msconfig-

startup ואז לבטל תוכנות ודברים שאתם לא מקירים ואז אתם מפעילים מחדש את המחשב ואז זה עובד

דרך שנייה אם יש לכם xp אז אתם לוחצים במקלדת ctrl +alt +del

ואז מורדים מישמה את מה לא מקירים ואז זה עובד חלק!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים