עבור לתוכן

הבדל בביצועים בין סוגי מערכות ההפעלה מ Win7 Basic - Unlimited

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ADBLOCK תוקע את המחשב ?

פורסם

גוזל כמויות אינסופיות של זכרון.

פורסם
  • מחבר

יש לך תחליף שלא גוזל זיכרון ? משהו יותר קליל ?

פורסם

א. תנסה בלי קודם ותבדוק האם יש שיפור.

ב. UBLOCK.

פורסם

יש ויש לינוקס, ההבדלים גם ברמת מערכת ההפעלה (אובונטו או מינט vs לינוקסים "למשתמש המתקדם") וברמת הדסקטופ (KDE מלא, או משהוא קטן כמו LXDE). אם בחירה מתאימה שלהם ניתן לבחור גם משהוא שיעבוד על P4 מהראשונים שהיו או פחות מזה, ובביצועים נורמליים

כל מה שתריץ מ CD כ live יהיה איטי : המערת צריכה לפתוח sqfs (תחשוב על כמו zip גדול) מה CD ל RAM, מה שתופס המון RAM.... ובשביל לחסוך RAM הפתיחה היא בחלקים, כלומר בכל פעם שאתה נוגע במשהוא צריך לקרוא אותו מה CD ולהוציא מה sqfs

אני משתמש כמחשב דסקטופ עיקרי ב P4 אם 2G RAM, הוא לא נתקע מ 10 אתרים או 4 youtube-ים. מעבד כפול ליבה כמו ה AMD X2 אמור להסתדר לא פחות טוב ממנו. אני משתמש במערכת לינוקס "קלה" (למשתמשים מתקדמים, בלי הרבה דברים ברקע בברירת מחדל וכו'), דסקטופ KDE מלא אבל אם דברים כמו indexing מבוטלים

אם אתה טוב במחשבים וכו' אתה תסתדר גם אם לינוקסים "מתקדמים" (וכן, יש בהם הרבה יותר עבודה בקונסול וכו) - אם תיקח זמן "לשחק" איתם ולהבין איך הם עובדים

פורסם
  • מחבר

אני צריך לינק ללינוקס עם התקנה מלאה ל HDD משהו כמו ה PUPPY או כל גרסת לייט הבעיה שיש מלא לינקים מלא סירבול אני מוצא מלא קבצים חלק CD לא גרסה מלאה איפה משיגים את הגירסה המלאה להתקנה ב HDD ?

מישהו יכול לשים פה לינק ישיר ?

פורסם

לינוקס אינה וינדוס, אין בלינוקס "קובץ אחד להוריד" "דרך אחת להתקין" וכו'. יש לך בחירה, תבחר משהוא ותנסה איך זה

באתרים של מערכות הלינוקס השונות יש הורדות ל CDים המתאימים ומדריכים וכו'

פורסם
  • מחבר

הצעתם לי להתקין amd dual core optimizer השאלה זאת תוכנה שרק מתקינים NEXT NEXT וזהו ? או שצריך אחרי התקנה להיכנס לקובץ ולשחק שם עם ההגדרות וכו ?

תודה על העזרה אחים שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים