פורסם 2004 במרץ 2121 שנים יש לי מחשב P4 1.5 Aעם לוח SG-71 ABITושאחותי שיחקה עליו היא אמרה שהוא נתקע ומאז שמנסים להדליקו יש ביפ ארוך שנעצר לשניה ואז ממשיך עוד פעם לכמה זמן וממשיך במעגל
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים זה עלול לעזורPOST BeepCurrently there are two kinds of beep codes in BIOS. This code indicates thata video error has occurred and the BIOS cannot initialize the video screen todisplay any additional information. This beep code consists of a single longbeep followed by two short beeps. The other code indicates that your DRAMerror has occurred. This beep code consists of a single long beep repeatedly.
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים או בעברית פשוטה, סבירות גדולה שיש בעיה בזיכרון, נסה להוציא ולהכניס אותו או להכניס אחר במקומו.
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים לפי התיאור שלך הבעיה היא בזכרונות.נסה לתקוע אותם חזק בלוח, אם לא עוזר תחליף.
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים מחבר תודה הוצאתי והכנסתי את הRAM וזה תקין עכשיו יש לי שאלה HOW THE HELL ?איך היא הצליחה ובינינו פעם קודמת שזה קרה פשוט בעטטתי במחשב וזה הסתדר דרך אגב המלצה אישית A64 3200 אחלה דבר
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים זה בטח לא ישב טוב, ככה שאו שסתם זה נדפק או שהיא פשוט בעטה במחשב או משהו כזה וזה זז.
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים מה שקרה כאן הרגע זה מאוד מוזר. הוא התלונן שהמחשב לא עושה פוסט ומשמיע צפצוף אחד ארוך. מישהו נתן הסבר למה אומר צפצוף ארוך ואחריו צפצופים קצרים והסבר למה אומר סדרה של צפצופים קצרים. מישהו אחר הסיק מזה שהבעייה בזיכרון. אז אמרו לו איך לסדר את הבעייה בזכרון וזה הסתדר. והוא בכלל לא התלונן על הצפצוף הזה!
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים מחבר עזוב אין צורך להסתבך אני זה מתוקן זה חשוב אבל יש משהו עוד יותר הבלונדה לא מציקה @!!!!(בלונדה=אחות מטומטמת)
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים מזכיר לי בדיחה:בן הולך לאורך הטיילת לקראת השקיעה עם אבא שלו שהוא טכנאי מחשבים. הבן שואל "אבא, למה השמש זורחת במזרח ושוקעת במערב?" אז אבא שלו אומר לו "זה עובד? תעזוב את זה..."
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.