עבור לתוכן

המחשב לא מצליח להיכנס ל"שינה"

Featured Replies

פורסם

החלפתי ווינדוס לפני חודש וחצי,בהתחלה הכל עבד רגיל עד שהופיעה בעיה ובה המחשב לא נכנס לשינה,וגם למצב שינה לא נכנס...

לא הותקנו תוכנות חריגות במחשב,הבעיה הופיעה בלי שום סיבה.

תודה רבה לעונים.

פורסם

קצת פרטים היו עוזרים פה.

מה כן מתרחש כאשר אתה מכניס אותו למצב שינה?

פורסם
  • מחבר
קצת פרטים היו עוזרים פה.

מה כן מתרחש כאשר אתה מכניס אותו למצב שינה?

שאני לוחץ על "שינה" המסך נכבה והמחשב עדיין נשאר דלוק וכעבור כמה דקות המחשב נכבה.

פורסם

אל תצוטט תגובות מעליך בבקשה.

"נכבה" זה אומר נכנס למצב שינה, כלומר מאווררים מפסיקים להסתובב ודיחקים קשיחים לא עובדים? אזה איפה פה בעצם הבעיה?

פורסם
  • מחבר

הוא נכבה ולא נכנס למצב שינה,מכיוון שאני מנסה להעיר אותו המחשב נדלק מחדש... ולמחשב לא לוקח יותר מ20 שניות להיכנס למצב שינה ובמקרה שלי זה יותר מ8 דקות וגם אז הוא נכבה...

פורסם
  • מחבר

אפשר תגובה בבקשה?

פורסם
  • מחבר

אפשר תגובה בבקשה?

פורסם
  • מחבר

UP

פורסם
  • מחבר

למה לא עונים פה? אני מחכה כבר חמישה ימים.

פורסם
  • מחבר

תגובה?

פורסם

אני נתקל בזה מחדי פעם. זה נשמע כמו דרייבר שלא נותן למחשב להיכנס למצב שינה, ואחרי כמה דקות, מערכת ההפעלה מתייאשת ומכבה את המחשב.

זה יכול להיות דרייבר בעייתי או רכיב תקול.

אם לא זכור לך שביצעת עדכון כזה או אחר, תנסה ראשית לבדוק עם התוכנה BluescreenView (אפשר להוריד), האם היו קריסות שמשויכות לאירועים אלה, ואם כן - האם יש דרייבר חשוד מיידי.

פורסם
  • מחבר
אני נתקל בזה מחדי פעם. זה נשמע כמו דרייבר שלא נותן למחשב להיכנס למצב שינה, ואחרי כמה דקות, מערכת ההפעלה מתייאשת ומכבה את המחשב.

זה יכול להיות דרייבר בעייתי או רכיב תקול.

אם לא זכור לך שביצעת עדכון כזה או אחר, תנסה ראשית לבדוק עם התוכנה BluescreenView (אפשר להוריד), האם היו קריסות שמשויכות לאירועים אלה, ואם כן - האם יש דרייבר חשוד מיידי.

שאלה אליך,התקנתי מערכת הפעלה WIN 8 64X ולא התקנתי אף דרייבר למעט לכרטיס מסך,יכול להיות שצריך דרייבר ללוח אם או לכרטיס קול? כי המחשב מתפקד רגיל לגמרי.

פורסם

יכול להיות שמערכת ההפעלה התקינה דרייברים מתאימים מהמאגר של מיקרוסופט (לא תמיד הכי עדכניים, אך לרוב תקינים). יכול להיות גם שהותקנו דרייברים גנריים פה ושם, ואז זה לאו דווקא אופטימלי.

האם יש התקנים לא מזוהים במנהל ההתקנים? אם כן - הייתי בודק מהם ומתקין דרייברים מתאימים.

ככלל - אני לא דוגל בגישה שתמיד יש לרדוף אחרי הדרייבר הכי אחרון בהכל. אם המחשב עובד ללא בעיות - לפעמים עדיף להישאר עם מה שיש. אבל במקרה שלך, ניכר שיש בעיה, ולכן כן הייתי ממליץ לנסות להתקין דרייברים עדכניים לכל מה שאפשר באתר היצרן. מי יודע - אולי הבעיה תיעלם מעצמה ולא תצטרך לשרוף זמן בלחקור אותה.

פורסם
  • מחבר

בדקתי וכל הדרייברים מותקנים ועדכניים כנראה שוינדוס התקין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים