עבור לתוכן

מתיחת קו טלפון לנקודה חדשה

Featured Replies

פורסם

שלום,

היה אצלי היום טכנאי בזק לחבר אותי לתשתית אינטרנט.

מתברר שנקודת הטלפון היחידה בדירה נמצאת ליד המיטה שלי, והטכנאי לא היה מוכן למתוח נקודה חדשה מכיוון שזה לא כלול במסגרת הקריאה (כלשונו)

מכיוון שלא בא לי לשלם עכשיו הון תועפות על טכנאי נוסף שיגיע וימתח נקודה לסלון, חשבתי למתוח בעצמי, ואני צריך ייעוץ לגבי מה שחשבתי לעשות.

זה השקע הקיים שאליו הטכנאי חיבר אותי היום:

CiSqte1.jpg

בדירה קיימת תשתית הוט ישנה (אין מנוי קיים), וגיליתי שיש שקע טלפון של הוט שממוקם גם הוא בחדר שלי:

7G7FP5M.jpg

וממנו נמתח קו לאורך הקירות עד הסלון שם יש שקע נוסף:

fGLkZII.jpg

השאלה שלי היא - האם תיאורטית אני יכול לקנות כבל טלפון פשוט, לחבר אותו מהשקע שאותו התקין הטכנאי לשקע הקיים של הוט, ולצפות לקבל תקשורת בשקע שנמצא בסלון? האם אני צריך לעשות משהו בנוסף?

אם למישהו יש רעיונות נוספים, אשמח לשמוע

פורסם

תתקשר ותתלונן. היה לי סיפור דומה עם הוט שפשוט לא רצו לעבוד קשה חלשים נקודת אינטרנט בחדר אחר מהמחשב. החזרתי אותם 3 פעמים עד שסידרו את זה.

פורסם

אני חושב העתקת נקודת טלפון אמורה להיות כחלק מהחיבור שלך לשירות DSL.

רצוי מאוד שתבדוק את זה מול שירות לקוחות.

פורסם
  • מחבר
:angryfire::mad0233::angryfire:
פורסם

שירות לקוחות נזק... חבורה של ליצנים. בכל מקרה, לא רואה סיבה לבעיה (כל עוד ההוט לא מגיע לעוד מקום...)

פורסם

מה גורם לך לחשוב שטכנאים של חברות אחרות לא עושים כאלו מעשים?

זה קיים בכל מקום שנותן שירות.

אני ממש לא עורך דין של בזק ואני בעצמי ראיתי מה הולך שם כשעבדתי שם לפני שמונה שנים, אבל זה מוגזם להאשים חברה שלמה בגלל מקרה בודד.

שיחה עם מוקד 199 בטוח לא תזיק פה.

פורסם

אני בטוח שגם האחרים בעייתים. אני סתם פורק תסכול שגם אותי דפקו השבוע 199/166/666...

פורסם

אם תחבר לשקע קיים את הקו טלפון הוא יאריך לך את הקו לכל השקעים שמחוברים אחד לשני. בתנאי שהם מחוברים בינהם בכלל.

פורסם
  • מחבר

דיברתי היום עם שירות הלקוחות של בזק כעצת רוב האנשים פה,

הנציגה הייתה ממש בסדר ואחרי שדיברה עם הטכנאי (שניסה להיתמם ואמר שבסוף הוא סיכם איתי שזה בסדר להתקין את הראוטר בנקודה הקיימת) קבעה לי מועד להשלמת התקנה ללא עלות נוספת.

פורסם

לפני כמה שנים בזק החלו בנוהל (שדומה לחברת חשמל) שהם אחראים לשירות עד לכניסה לדירה.

מעבר לכך, כל החיווט הפנימי בדירה נמצא באחריות הבעלים של הדירה.

דהיינו: רוצה להזיז שקע חשמל? תזמין חשמלאי, רוצה להוסיף שקע טלפון? תזמין איש תקשורת.

כל מה שמעבר לזה נקרא מחווה שירותית או לחילופין שירות בתשלום ומבחינת הטכנאי, רק כשמוקד 199 יוסיף לו בפק"ע את העברת הנקודה של הטלפון, רק אז הוא רשאי לעשות את זה.

פורסם

הם לא יכולים לעשות מה שבא להם, יש להם תנאי רשיון לעמוד בהם.

פורסם
דיברתי היום עם שירות הלקוחות של בזק כעצת רוב האנשים פה,

הנציגה הייתה ממש בסדר ואחרי שדיברה עם הטכנאי (שניסה להיתמם ואמר שבסוף הוא סיכם איתי שזה בסדר להתקין את הראוטר בנקודה הקיימת) קבעה לי מועד להשלמת התקנה ללא עלות נוספת.

אם ישלחו את אותו טכנאי, אני מציע שתעקוב טוב אחרי העבודה שלו.

לפני כמה שנים בזק החלו בנוהל (שדומה לחברת חשמל) שהם אחראים לשירות עד לכניסה לדירה.

מעבר לכך, כל החיווט הפנימי בדירה נמצא באחריות הבעלים של הדירה.

דהיינו: רוצה להזיז שקע חשמל? תזמין חשמלאי, רוצה להוסיף שקע טלפון? תזמין איש תקשורת.

כל מה שמעבר לזה נקרא מחווה שירותית או לחילופין שירות בתשלום ומבחינת הטכנאי, רק כשמוקד 199 יוסיף לו בפק"ע את העברת הנקודה של הטלפון, רק אז הוא רשאי לעשות את זה.

מה הקשר? הוא ביקש להזיז נקודה? הוא מצטרף חדש לשירות, גם בזק וגם הוט חייבים להתקין את הנקודה איפה שהוא רוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים