עבור לתוכן

חסימת טורנטים - צפייה ישירה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

אז ככה יש לי בעיה מאוד מוזרה, שאני כבר די מיאוש ממנה,

יש את התוכנה Popcorn Time שבעזרתה אפשר לצפות בצפייה ישירה בסרטים/סדרות, מאחורי הקלעים התוכנה מורידה בעצם טורנט.

בתוכנה ליד כל סרט/סדרה יש אינדיקציה לכמה אנשים משתפים וכו',

בסרטים אני מקבל אינדיקציה אמיתית, אך בסדרות הכל תמיד על 0 משמע שאין אף אחד שמשתף את זה, לא משנה איזה סדרה או פרק אני אבחר כולם אבל כולם תמיד לא תקינים ואף אחד לא משתף אותם

הבעיה המוזרה היא שכאשר אני מחבר אינטרנט למחשב דרך פלאפון שלי (אני נמצא בחברת פלאפון), האינדיקציה בסדרות גם נהפכת לאמיתית ואני כן רואה באמת כמה משתפים וכו'.

נסיתי בשני מחשבים שונים בתשתיות שונות (בזק) עם ציוד שונה - ראוטרים שונים והבעיה חזרה, המושתף לכולם הוא הספק - בזק בינלאומי.

כמובן שנסיתי לפתוח פורטים, DMZ ומה לא, אך שום דבר לא עזר לי, תמיד כאשר אני מחובר דרך ה ROUTER שלי האינדיקציה בסדרות מראה שהכל לא תקין.

האם יש סיכוי שבזק בינלאומי חוסמים כתובת של TRACKERS מסוימים?

מצ"ב תמונות מסך מהתוכנה לאותה סדרה - אותו פרק, כאשר באחד הכל תקין ובשני הכל לא תקין.

התשתית שלי היא של בזק, 40 MB וספק כמו שכבר כתבתי בזק בינלאומי.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, כי אני כבר לא יודע ממש איך לתקוף את הבעיה...

תודה :)

נערך על-ידי RisingStar1

פורסם

אני לא מכיר את הדרך בה התוכנה הזאת עובדת, אבל מה קרוה אם אתה סתם מפעיל torrent client לאותו torrent file?

דרך אגב, כל הדברים שניסית לא משפיעים על נושא של חיבור ל tracker.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איזה טורנט הוא מנסה להוריד וגם מאיפה.

אגב למה כל הדברים שעשיתי לא משפיעים על חיבור ל TRACKER? מה כן יכול להשפיע ?

שוב בחיבור דרך האינטרנט של הפלאפון הכל עובד חלק.

פורסם

היה לי את הבאג בגירסה קודמת, תוודא שאתה עם הגירסה האחרונה, כמו כן תנסה להתקין מחדש גם זה עזר לכמה אנשים.

פורסם
  • מחבר
היה לי את הבאג בגירסה קודמת, תוודא שאתה עם הגירסה האחרונה, כמו כן תנסה להתקין מחדש גם זה עזר לכמה אנשים.

אני עם הגרסא האחרונה שלהם, נסיתי כמה גרסאות בטא שלהם, ועדין אותו מצב.

ושוב שאני מתחבר דרך הפלאפון זה עובד.

נערך על-ידי RisingStar1

פורסם

חיבור לtracker זה חיבור שהצד שלך יוזם לכן הגדרות NAT סטאטי לא רלוונטיות פה.

התוכנה הזאת עדיין עובדת על בסיס bit torrent אז צריך להיות אותו תהליך כמו בכל torrent client מצוי.

פורסם
  • מחבר
חיבור לtracker זה חיבור שהצד שלך יוזם לכן הגדרות NAT סטאטי לא רלוונטיות פה.

התוכנה הזאת עדיין עובדת על בסיס bit torrent אז צריך להיות אותו תהליך כמו בכל torrent client מצוי.

אבל מה אני יכול לעשות על מנת לפתור את המצב??

אני יודע שהתוכנה לא עובדת על פורט קבוע, בכל הפעלה שלה היא בוחרת רנדומאלית פורט אחר, נסיתי בכל מיני דרכים להתמודד עם זה, אבל זה לא עבד.

ושוב דרך האינטרנט של הפלאפון שמחובר למחשב (דרך USB) הכל עובד תקין.

ככה שזה בוודאות משהו עם הראטור / בזק בינלאומי.

אני רק מנסה להבין מי מהם עושה לי את הבעיה... ואיך אפשר לנסות לפתור אותה

פורסם

אני יכול להעיד אישית, שהגרסה החדשה (5.1) לא מתחברת, ואני לא מצליח לצפות אתה כלום ממש כמו בתופעה שאתה מתאר.

הגרסה הכי טובה בשבילי היא 3.6 , היא עובדת פשוט מושלם (למעט באגים קטנים אבל לא צריך להיות קטנוניים) , ויש גם דרך לגרום לthumbnails של הסרטים להיות מוצגים יש מדריך פשוט לזה.

https://popcorntime.io/

אגב, חשבת לנסות את התוכנה XBMC? יש שם plugin שנקרא xbmctorrent שעושה פחות או יותר את אותו הדבר, ומאות תוספות אחרות עבור סרטים וסדרות.

פורסם
  • מחבר
אני יכול להעיד אישית, שהגרסה החדשה (5.1) לא מתחברת, ואני לא מצליח לצפות אתה כלום ממש כמו בתופעה שאתה מתאר.

הגרסה הכי טובה בשבילי היא 3.6 , היא עובדת פשוט מושלם (למעט באגים קטנים אבל לא צריך להיות קטנוניים) , ויש גם דרך לגרום לthumbnails של הסרטים להיות מוצגים יש מדריך פשוט לזה.

https://popcorntime.io/

אגב, חשבת לנסות את התוכנה XBMC? יש שם plugin שנקרא xbmctorrent שעושה פחות או יותר את אותו הדבר, ומאות תוספות אחרות עבור סרטים וסדרות.

אם אני לא טועה גרסא 5 וכו' זה של הפצה אחרת שלהם.

אבל הקטע המרכזי הוא שאני מנסה להדגיש פה, זה שזה כן עובד כשאני עובד דרך האינטרנט של הפלאפון שלי, וזה מה שמשגע אותי

פורסם

אני לא יכול להגיד לך כרגע מה מקור הבעיה, אך אני בטוח שזאת לא בעיה ברמת הISP כולו בגלל שלא ניתן ליזום תקשורת אליך מבחוץ.

אם הדבר היחיד ששינה את המצב זה חיבור לISP אחר בחיבור סלולרי, אז אולי כדאי לבדוק מה העניין עם החיבור הקווי שלך. תפעיל סתם torrent כלשהו ב client סטנדרטי ותראה מה מתרחש.

פורסם
  • מחבר
אני לא יכול להגיד לך כרגע מה מקור הבעיה, אך אני בטוח שזאת לא בעיה ברמת הISP כולו בגלל שלא ניתן ליזום תקשורת אליך מבחוץ. אם הדבר היחיד ששינה את המצב זה חיבור לISP אחר בחיבור סלולרי, אז אולי כדאי לבדוק מה העניין עם החיבור הקווי שלך. תפעיל סתם torrent כלשהו ב client סטנדרטי ותראה מה מתרחש.

Torrent דרך utorrent עובד בלי בעיה

פורסם

אז מדובר על משהו ב Popcorn Time.

התקנתי את התוכנה אצלי ואני לא רואה משהו מיוחד בנתיים.

התןכנה כמובן צריכה להוריד קובץ torrent לפני הכל והקבצים יורדים ל:

C:\Users\[username]\AppData\Local\Temp\Popcorn-Time\torrent-stream

נערך על-ידי multicore

פורסם
  • מחבר
אז מדובר על משהו ב Popcorn Time.

התקנתי את התוכנה אצלי ואני לא רואה משהו מיוחד בנתיים.

מי הספק שלך?

והאם בסדרות אתה רואה איקון ירוק?

פורסם

סתם בשביל הסקרנות, נסה להשתמש ב- VPN. יש את ה- VPN החינמי והמהיר הזה -

https://www.frootvpn.com/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים