עבור לתוכן

מבזק: הנוסטלגיה חיה ובועטת: כותר Baldur's Gate חדש מפותח בהתבסס על מנוע המשחק המקורי

Featured Replies

פורסם

כל המשחקים המקוריים היו מעולים - גם לפני 10-15 שנה וגם היום. נכון, מדובר במשחקים עם גרפיקה דו-מימדית, אבל זה ממש לא משנה למי שמחפש משחק עם עומק ועלילה. היתרון הגדול של מנוע ה infinity הוא בכך שאין לו דרישות חומרה גבוהות, כך שכמעט כל אחד יכול לשחק במשחקים המבוססים עליו. אני אשמח לראות משחקים דומים בעתיד.

פורסם

מבחינת הגרפיקה, הפריטים, הקסמים וכד', אני לא צופה שינוי של ממש שיש כרגע בגירסאות ה Enhanced Edition של Baldur's Gate 1, Baldur's Gate 2 ו Icewind Dale. מבחינת העלילה ואורך המשחק אני מקווה שהמשחק החדש יהיה באותה הרמה. הבעיה מבחינת העלילה היא ש Baldur's Gate 2 הוא המשך ישיר וכמעט מיידי של Baldur's Gate 1, ולכן קשה לי לראות איך מכניסים עלילה "גדולה" למרווח שבין שני המשחקים האלו.

בלי קשר לנושא - את התגובות של 82 ניתן לראות רק כאן אבל לא בדיון בפורום.

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

המשחק יצא. תגובות האוהדים קוטלות אותו. מתברר שהמפתחת לקחה את העולם של BALDUR'S GATE והשתמשה בו כככלי להעברת דעותיה הפוליטיות. שינו לחלוטין תכונות של דמויות כדי להתאים לאג'נדה שלהם. מסתבר שאפילו את מינסק הצליחו להרוס. תוסיפו על זה כמות עצומה של באגים ("אפילו לבאגים יש באגים משל עצמם") ושבירת המודים והתיקונים של המשחק המקורי וקיבלתם כשלון מהדהד. כל ביקורת שלילית בפורומי המפתח נמחקת לאלתר ונותנת באן. אפשר לראות בMETACRITIC את דעתם של האוהדים.

התופעה הזו של שימוש במשחקים כדי להחדיר אג'נדות פסולה לחלוטין לדעתי. מילא אם היו עושים את זה במשחק מקורי משלהם שהיה נעלם בתהום הנשיה אבל להרוס קלסיקה כמו BALDUR'S GATE בשביל זה? זה כבר לא נסלח.

פורסם

ממה שקראתי (לא רכשתי את המשחק מבחינתי המקורי הוא המקורי ואני מתעלם מהחידושים),

1. נוכחות כבדה של SJW כולל דיאלוגים שלא מתאימים לרוח המשחק. וזה משחק שהיה לנו בו את Edwina חחחחח

2. מלא מלא מלא באגים.

3. מולטיפלייר לא עובד.

זה כמובן ניתוח של ההרחבה שהם הוציאו שבא לספר מה קרה בין BG1 לBG2.

נערך על-ידי Googleness

פורסם

בקיצור, טורמנט זה הסיכוי היחיד.

פורסם

לא משנה כמה יהרגו את טורמנט הוא תמיד יחזור.

pun intended.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים