פורסם 2004 במרץ 2121 שנים אני פשוט משוגע על המשחק הזה!!!!!!! והוא לא עובד לי בWIN XP PRO מה אני יעשה??????????????????????? אני ישתגע!!!מה יכולות להיות הסיבות??ניסיתי להפעיל כאילו זה על וינדוס 95 וכאלה, זה לא עוזרזה פשוט מראה מסך שחור וחוזר לוינדוס
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים אולי תוסיף עוד כמה סימני קריאה ושאלה בגוף ההודעה - זה בטח יעזור.חוץ מזה תקרא את הסטיקי בראש הפורום: דרכים לפתרון בעיות בהפעלת/התקנת משחקי מחשב
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים מחבר כבר ניסיתי את כל מה שכתוב שםהכל תקיןואני יודע שזה אמור לעבוד על WIN XP כי זה כבר עבד לי במחשב השניאני יזכיר מה קורה:כשאני מפעיל את המשחק, המסך נהיה שחור, המסך נכבה כאילו הוא משנה רזולוציה (הוא עושה את זה בכל משחק), אז עוד מסך שחור, וחוזר לוינדוס.
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים לא יודע מה איתך , אני זוכר שהתקנתי את זה על המחשב שלי לפני כמה זמן והכל רץ חלק ויפה בלי שום בעיות... אחד המשחקים הבהחלט יותר יפים של C&C...
פורסם 2004 במרץ 2421 שנים מחבר עידכון מצב:נכנסתי לתוך התקייה של המשחק, וראיתי שיש שני קבצים שמפעילים את המשחק, אחד נקרא RA2.EXE' והשני GAME.EXEוגיליתי שכשאני לוחץ על RA2 הוא עושה את מה שתיארתי בהודעות הקודמות, וכשאני לוחץ על GAME הוא לא עושה כלום, כאילו לא לחצתי עליו.למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות??
פורסם 2004 במרץ 2421 שנים מחבר אולי במקום להטיף, תנסה לעזורואם אין לך משהו להגיד שיכול לעזור, אז תשתוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.