עבור לתוכן

ההבדל שבין Tray לBox

Featured Replies

פורסם

יש איזשהו הבדל בין גרסאות המעבדים באיכות שלהם שיש הבדל כספי בניהם פרט לזה שהבוקס מגיע עם קירור והטראי לא מגיע עם קירור?

כאילו אם אני מכנן לקנות קירור יותר איכותי עדיף לי לקנות את הטראי או לשלם עוד תוספת כסף על הבוקס משום שגם המעבד עצמו יכול להיות יותר איכותי ?

פורסם

על ה BOX יש אחריות בינלאומית ל 3 שנים של אינטל ישירות. על TRAY יש אחריות לשיקול ממי שהמעבד נקנה.

פורסם
  • מחבר
על ה BOX יש אחריות בינלאומית ל 3 שנים של אינטל ישירות. על TRAY יש אחריות לשיקול ממי שהמעבד נקנה.

אז לדעתך שווה להשקיע את התוספת כסף על הבוקס?

פורסם

כמו כן אם קונים מעבד (עם מכפלה פתוחה למשל) ב-BOX, אפשר לקנות גם אחריות OC מאינטל.

פורסם

לא ממש... עד היום לא היה לי אף מעבד שנהרס מאיזה סיבה (כולל OC).<br><br>האמת שלא האמנתי, אבל זה נכון :)<br>http://click.intel.com/tuningplan/purchase-a-plan

פורסם

בדיוק מה שאמר needacomp.

אחריות TRAY על בסיס החנות והיבואן שקנתה ממנו.

אחריות BOX שלוש שנות אחריות בינלאומית כולל OC הדגמי ה OC

ובדגמי ה BOX יש לעיתים מבצעים של אינטל לכל מני תוכנות בחינם (לא ממש חשובות)

פורסם

אם איני טועה גם על הTRAY מדבקת המוצר מודבקת על גוף האלומיניום, בעוד מדבקת המוצר על מעבד הBOX אינה נמצאת שם.

פורסם

המדבקה שעליה אתה מדבר אינה חלק מהמעבד כלל אלא חלק מניהול המחסן/הסחורה של חנות המחשבים המוכרת את המעבדים. על מעבדי ה tray חנויות המחשבים יכולות להדביק מדבקה שכן הם לא ממש ארוזים (הם מגיעים כאוסף של מעבדים ב"מגש") ולכן בכדי לסמן אותם (בד"כ עם מספר סידורי ייחודי לחנות), מדביקים עליהם מדבקה (לא בצד עליו מורחים משחה תרמית כמובן). מעבדי ה box מגיעים בקופסא חתומה, ולכן את המדבקות האלו קל להדביק על הקופסא עצמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים