פורסם 2015 בינואר 1110 שנים הייאבקש את עזרתכם בנושא מערכת קירור נוזלית . מה עדיף? מערכת קירור נוזלי לCPU מונדור או מערכת קירור נוזלית KIT (סוקט, משאיבה, מיכל מים, רדיטור, צינורות ומחברים).א.) ביצועים.ב.) איכות.ג.) מחיר.ד.) אפשרות הרחבה עתידית. (לקירור כרטיסי מסך מרובים)ואם אשפר המלצות לKIT או לונדורים השמח.תודה והמשך יום נעים.
פורסם 2015 בינואר 2010 שנים יש לך מידע בסטיקי וגם חיפוש בפורום יעניק לך המון מידע מקדים.מה שכן ולפני הכל איזה רכיבים אתה רוצה לקרר ? מה התקציב ? אתה מתכנן OC ? מה המפרט המלא ?
פורסם 2015 בינואר 2610 שנים מחבר הייתודה על התגובה, גוגל לא יכול לעזור לי, מול ניסיון מקצועי אמיתי :-) (מפרט המחשב שלך עזר לי מאוד).מערכת שלי היא מעבד 4970K.msi z87 xpower .msi gtx970 G4.ssd 120G X25 מאררי מארז.ספק 750W GOLD +אני מעוניין במערכת קירור מים בלבד, בעבודה שקטה של המחשב, ורגועה שלי (גם בימות הקיץ החמים ביותר :-). עבודה בOC כמובן.*** האם מערכת KIT (הרכבה עצמית) מגיעים לטמפרטורות נמוכות יותר לעבודה? או שקטות יותר ? או בעלות יתרון כלשהו על מערכות הונדור?לדוגמא אתר :http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2744&page=4תודה והמשך יום נעים.
פורסם 2015 בינואר 2610 שנים בחיפוש לא התכוונתי לגוגל אלה לחיפוש בפורום הנ"ל יש המון דיונים והמלצות, כמו כן ההבדל בין מערכת מוכנה למערכת בבניה עצמית דובר המון.לפני שאתה מחליט שאתה נעול על מערכת קירור מים, תחשוב מאיזה סיבה אתה רוצה אחת, כי שקטה יותר היא לא, גם מבחינת טמפ' יש קירורי אוויר שמנצחים מערכות X, ולכן השיקולים שלך צריכים להיות בהתאם.
פורסם 2015 בינואר 2610 שנים מחבר היי כפי שכבר כתבתי " אני מעוניין במערכת קירור מים בלבד, בעבודה שקטה של המחשב, ורגועה שלי (גם בימות הקיץ החמים ביותר :-) ". חסרונות קירור אויר הם : א. תלויות מאוד במזג האויר. (גרוע ליציבות OC). ב. תופסות המון מקום על הלוח (ביטול סוקטים של זיכרון לא בא בחשבון.) ג. יוצרות סביבה חמה בתוך המארז. (לא טוב לשאר הרכיבים) . ולא סובל אישית את האבק שהוא קולט ! תודה בכל אופן הבנתי את התשובה ...
פורסם 2015 בינואר 2610 שנים הוא רק מנסה להסביר לך שברמת ביצועים ההבדל בין אוויר למים לא כזה גדול ... ובקשר למערכת בניה עצמית (KIT) זה נטו כתחביב או למי שיש מערך כרטיסים ויש לו מספיק כסף ושגעת להוציא על זהכל בן אדם כאן שהתעסק עם בניה עצמית יגיד לך לא להתקרב כי בתכלס אין צורך וזה נטו ליופי\סיפוק עצמי יותר מאשר ביצועים ...קירור אוויר\קירור מים בסופו של דבר שניהם מקוררים ע"י אוויר ככה ש"מזג האוויר" הוא לא דוגמאאבק אתה תקלוט ככה או ככה זה כבר תלוי במארז( אגב יותר קשה ומעצבן לנקות רדיאטור מאשר גוף קירור של מעבד ... שלא נדבר על תחזוקה שוטפת של ניקוי המערכת וכ'ו )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.