עבור לתוכן

מתלבט בין FX8370 לבין FX8370E לבין FX 9590

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לשדרג את המעבד הנוכחי שלי 2.8GHZ PHENOM II X3 720

מעבד עם 3 ליבות שתכלס עד היום סיפק את העבודה כמו שצריך(כול משחק שיצא הכול עבד על הכי גבוה למרות שאני עם R9 290 אני עדיין חושב שזה מכובד שהמעבד הזה מצליח להיתמודד עם המחשקים של היום גם :) ) העיניין בשידרוג הוא שאני מכין את המחשב ל4K ובעיקר לשחק GTA ב4K שיוצא בסוף חודש :)

יש לי לוח אם של ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

הבנתי שFX8370E צורך רק 95W לעומת הFX8370 שצורך 125W ולפי מה שאומרים אבל זה לפעמים קצת משפיע על הביצועים כי אומרים שהם קיצצו את 30W הפרש הזה בעזרת כול מיני דרכים עקיפות כי המעבד הוא בדיוק אותו מעבד לפי מה שהבנתי... יכול להיות שאני טועה...

ועל ה9590 אני מתלבט עד כמה הבדל יש כבר בינו לבין ה8370 שיצדיק את ה40$ הבדל וגם שהוא שותה חשמל עם צריכת חשמל של 220W....

הא ועוד משהו אני מתכנן לקנות את זה מחול כנראה EBAY או משהו השאלה היא אם זה מתחת ל200$ (8370 עולה 199$) אז אני משלם על משהו למדינה או שאני יקבל את זה בלי בעיה?

ואם יש למישהו מוכר או אתר להמליץ אני אשמח :)

פורסם

במקרה הגרוע תהיה חייב במע"מ ובמקרה הטוב בכלום :)

פורסם

בזבוז כסף מפחיד יהיה לקנות מעבד FX ב200 דולר

תנסה להשיג FX 8320 או 8320E בזול, לזה תוסיף קירור ותעשה קצת OC למהירויות של 8370

http://www.ebay.com/itm/AMD-FX-8320-Black-Edition-3-5-GHz-Eight-Core-FD8320FRW8KHK-OEM-TRAY-Processor-/221656544144?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item339bc27390

נ.ב

תגיד ניסית לפתוח את הליבה הנוספת של המעבד שלך ?

כי יש סיכוי לא קטן שהיא יכולה להיפתח ואז תעשה לו קצת OC לכיוון ה3.6 וקיבלת מעבד לא רע במנוחי היום

נערך על-ידי giloman

פורסם

המחירים של מעבדי ה FX-8XXX מדהימים. להרכיב פלטפורמה על בסיס FM2 היה הדבר הכי דבילי שאי פעם עשיתי בחיים.

פורסם

מה הקשר FM2 ? מעבדי FX יושבים על AM3+

בכל אופן יש לו כבר לוח איכותי , הוא רק צריך מעבד. ברור שלא הייתי ממליץ על מערכת AMD אלמלא הלוח

פורסם
  • מחבר

כן ניסיתי כבר לפתוח את הליבה הרביעית אבל לצערי המעבד שלי הוא מאלה שהליבה הרביעית כבויה כי היא דפוקה ולא סתם כבויה...

וההצעה על ה8320 נשמעת ממש טוב השאלה אבל איזה קרור אני אצטרך? כי תכלס יהיה לי 2 כרטיסים שלR9 290 שהם קירור סטוק כלומר מפוח רועש ולא יעיל ממש ובמארז יש לי רק מאוורר אחד שמוציא אוויר מהמארז והדלת של המארז מצד הכרטיסי מסך פשוט פתוחה כלומר שאין לי כוח להיתעסק עם קרור שדורש יותר מעבר להתקנה והשגחה ראשונית השאלה היא אם אפשר פשוט לקנות קרור לCPU שיתן לי אפשרות להמהיר אותו למהירות של 8370 מבלי לדאוג שהוא יתחמם ויכבה... כי אם לא אז אני מעדיף להוסיף עוד קצת ולהביא את ה8350 וממנו אולי להמהיר למהירות של 8370...

ועוד שאלה: בתכלס כול ההבדל בין 8320 8350 8370 9590 זה רק התדר עבודה או שיש יותר?

חח ומה שעידו היתכוון לדעתי זה שהוא בנה את ההמחשב שלו על בסיס FM2 ...

ולמה זה מראה לי שיש מכס באיבי מהקישור שהבאת לי?

Import charges:

$36.05 (amount confirmed at checkout)

נערך על-ידי rollcage

פורסם

המוכר בקישור שולח דרך שירות היבוא של ebay הכולל דמי יבוא וטיפול, השירות פוטר אותך מעלויות כאלה ואחרות ע"י תשלום שמוערך על ידם מראש.

אם תמצא מוכר שלא שולח עם השירות הזה במחיר דומה, גם במשלוח, תוכל לחסוך כ15 דולר על עלויות הייבוא לעומת קנייה מהמוכר הנ"ל, שכן על מוצרי מחשב אין בארץ חובת מכס רק מע"מ.

אישית לא התנסיתי בשירות החדש הזה של ebay אבל זה נשמע לא רע בכלל. המחיר כנראה קצת מנופח, כי הטיפול והמיון של החבילות, מתבצע ע"י עובדי ebay במחסנים מיוחדים בחול ובארץ לפי מה שקראתי, וכנראה הטיפול יהיה יותר מהיר ומקצועי (אבל לך תדע).

אגב קבל את הסרטון הבא: תוכל לראות שבמשחקים ההבדל הוא לא דרמטי (תתעלם מהסינתטיים ומהעובדה שאינטל קורע את שניהם :) ):

בטח ובטח שאם תעשה OC אז תוכל להדביק את הפערים בקלות...(מה גם שזה כל כך קל עם המעבדים האלה).

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר

הא אוקי תודה על ההסבר של איבי

אבל השאלה המרכזית היא עד כמה האוברקלוק יכול להחזיק את עצמו מבלי קירור מים או משהו מיוחד

והאם להביא את ה8350 ולעשות OC או פשוט להביא את ה8370

פורסם

לדעתי OC מ8350 לרמה של 8370 יכול להתבצע אפילו עם קירור stock וללא שינוי מתחים.. (אבל תמיד כדאי קירור נורמלי בלי קשר לOC)

ההבדל ביניהם הוא זניח, סה"כ 100mhz הבדל במהירות הטורבו.

גם אם תחליט לקנות את ה8320 ולהמהיר אותו לרמה של 8370 לא תצטרך קירור מים, קירור אוויר איכותי במארז מאוורר היטב יעשה את העבודה כמו גדול.

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר

תודה על המידע והעזרה :)

פורסם

דרך אגב אם אתה מתכנן CF של ה290 אז אין לך מה לחשוב אפילו על מעבדי AMD , צוואר הבקבוק יהיה פסיכי

פורסם
  • מחבר

כן אני מתכוון לשני כרטיסי 290 ולמה אבל שיהיה צוואר בקבוק משמעותי מאינטל? הרי בסופו של דבר יש לו גם 8 ליבות בתדר לא רע בכלל.. לדעתי זה סתם יותר מצד התוכנה שאינטל משחדת חברות :) אבל זה דעתי אולי אני טועה לא בדקתי תכלס מבחנים :)

פורסם

הליבות של 8350 חלשות בהרבה מהליבות של מעבדי אינטל.

הנה דוגמא מצויינת (אמנם שם זה ה8150 שחלש ב7% בערך באותה מהירות שעון מול 8350 אבל הוא מול 2500 שחלש ביותר מ10% שעון לשעון ממעבד האסוול) - אפילו עם כרטיסים חלשים בדי הרבה מהR9 290 - שים לב לFPS המינימלי , זה מה שבאמת חשוב

http://www.hardocp.com/article/2011/11/03/amd_fx8150_multigpu_gameplay_performance_review/5

פורסם
  • מחבר

בסוף קניתי את 8350FX- עם קרור סטוק וכנראה בעתיד כשאני יראה שיהיה בעיות ביצועים עם המעבד אני ימהיר אותו כי בינתים לדעתי זה סתם היתעסקות שלא באמת יצא לי לראות מזה שיפור משמעותי....

אם להגיד את האמת בסופו של דבר המעבד הישן שלי הPHENOM עם 3 ליבות הריץ כול משחק על הכי גבוה ואם היה בעיה בדרך כלל חיבור של שתי כרטיסי 290 היה פותר את הבעיה(חוץ מהפעלת VSYNC זה היה פוגע בביצועים)

הבאתי את המעבד הזה בשביל ה4K וכי יש לו 8 ליבות ואני מקווה שהוא ישרדו לפחות 2-3 שנים הPHENOM היה איתי מאז תחילת 2010 כלומר החזיק בדיוק 5 שנים(כולל הרצת MINING על CPU אין סוף הפסקות חשמל באמצע משחקים וכו .. די מרשמים אותי אני חייב להגיד :) ) ותכלס אני הולך לשים אותו במחשב אחר כי אני בטוח שהוא ישרוד עוד כמה שנים טובות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים