עבור לתוכן

Intel i7 920 וזכרון

Featured Replies

פורסם

שלום

שידרגתי שבוע שעבר את המחשב היה לי זיכרון 1x3 gb ושידרגתי עכשיו ל 4x3 gb עכשיו השאלה שלי האם המעבד שלי יריץ את המשחקים שיש היום ?

תודה לעוזרים

פורסם

הלוואי וזה היה כזה פשוט :)

הוספת זיכרון פותרת בעיה של חוסר זיכרון ותו לא, אם זאת הייתה הבעיה אז יהיה שיפור בביצועים ואם לא אז לא..

איזה כרטיס מסך יש לך?

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר
הלוואי וזה היה כזה פשוט :)

איזה כרטיס מסך יש לך?

לגביי הכרטיס מסך אהי בטוח שאני אצטרך לשדרג 9600gt nvidia

פורסם

למעבד שלך יש עוד מה לתת בכל הנוגע למשחקים, תצוות אותו עם כרטיס מסך מודרני, ורק אז תראה שיפור משמעותי בביצועים.

רק לפני שאתה עושה את זה, תוודא שיש לך ספק כוח מתאים, כי אם הספק שלך הוא מהדור של ה9600gt הוא ענתיקה...

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר
למעבד שלך יש עוד מה לתת בכל הנוגע למשחקים, תצוות אותו עם כרטיס מסך מודרני, ורק אז תראה שיפור משמעותי בביצועים.

איזה כרטיס היית ממליץ לי לקנות ?

פורסם

שוב, בהנחה שספק הכוח מתאים, 280X משומש עם אחריות מפלונטר/TMS זאת אופציה מעולה.

אם אתה מחפש משהו קצת יותר זול, אז אפשר 7950 משומש עם אחריות מפלונטר.

הם חזקים מה9600gt לעין ערוך..

אם אתה מתעקש על משהו חדש (וחבל), אז באותם המחירים בערך יש כרטיסים פחות חזקים כגון 7870XT ,750TI, r7 265 ועוד..

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר
שוב, בהנחה שספק הכוח מתאים, 280X משומש עם אחריות מפלונטר/TMS זאת אופציה מעולה.

אם אתה מחפש משהו קצת יותר זול, אז אפשר 7950 משומש עם אחריות מפלונטר.

הם חזקים מה9600gt לעין ערוך..

אין לי בעיה גם לקנות כרטיס מסך חדש במחיר לא יקר לא בא לי להתעסק עם משומש ואני מעדיף רק nvidia

נערך על-ידי RAZIEL98

פורסם

מה התקציב ?

ויש סיבה מיוחדת לרק nvidia? כי חבל להגביל את עצמך אם לא.

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר
מה התקציב ?

600 ש"ח

פורסם

באיזה רזולוציה אתה משחק?

אתה מסוג האנשים שגרפיקה זה הכי חשוב? או מסתפק בהגדרות בינוניות, והעיקר שיעבוד חלק?

פורסם
  • מחבר
באיזה רזולוציה אתה משחק?

אתה מסוג האנשים שגרפיקה זה הכי חשוב? או מסתפק בהגדרות בינוניות, והעיקר שיעבוד חלק?

אני מעדיף על גבוהות שלא יהיו תקיעות יש לי כרגע מסך שהוא לא FHD אבל בעתיד אני ארצה להחליף אותו למסך Fhd

נערך על-ידי RAZIEL98

פורסם

הבנתי.

המצב הוא כזה, בגלל שאתה מעדיף nvidia וחדש, והתקציב הוא 600, זה משאיר אותך עם gtx 750 שהמחיר שלו מתחיל בסביבות 600 ומטפס למעלה בהתאם לגרסה או/ו החברה.

בתקציב של 700 ומעלה יש את ה750TI שעדיף עליו בכ15 אחוז שלדעתי שווים תוספת של 100 שקלים. (אבל זאת רק דעתי).

לצערי, אני לא יכול לומר בלב שלם, שהכרטיסים האלה הם מעולים, הם בינוניים במקרה הטוב (ה TI) , אלה הם כרטיסי mainstream לגיימר הממוצע .

מצד שני, שני הכרטיסים האלה עדיפים על פני ה9600gt בהרבה (מאוד).

תשקול שוב לגבי ה7950 המשומש מפלונטר. הוא חזק משמעותית משתיהם, בא עם אחריות ובפחות מ600 שקלים.

אגב לא אמרת עדיין איזה ספק כח יש לך.

פורסם
  • מחבר
הבנתי.

המצב הוא כזה, בגלל שאתה מעדיף nvidia וחדש, והתקציב הוא 600, זה משאיר אותך עם gtx 750 שהמחיר שלו מתחיל בסביבות 600 ומטפס למעלה בהתאם לגרסה או/ו החברה.

בתקציב של 700 ומעלה יש את ה750TI שעדיף עליו בכ15 אחוז שלדעתי שווים תוספת של 100 שקלים. (אבל זאת רק דעתי).

לצערי, אני לא יכול לומר בלב שלם, שהכרטיסים האלה הם מעולים, הם בינוניים במקרה הטוב (ה TI) , אלה הם כרטיסי mainstream לגיימר הממוצע .

מצד שני, שני הכרטיסים האלה עדיפים על פני ה9600gt בהרבה (מאוד).

תשקול שוב לגבי ה7950 המשומש מפלונטר. הוא חזק משמעותית משתיהם, בא עם אחריות ובפחות מ600 שקלים.

אגב לא אמרת עדיין איזה ספק כח יש לך.

התאמת אני מחכה לדרישות מערכת של gta v ואז אני אדע מה בדיוק אני צריך לשדרג ... באטרפיילד אני יוכל להריץ עם המפרט שיש לי כרגע חוץ מהכרטיס מסך שאני צריך להחליף

פורסם

תבדוק שהספק והמארז מתאימים לפני שאתה מחליף

פורסם
  • מחבר

כן ברור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים