עבור לתוכן

היכונו לשדרג: דרישות המערכת של The Witcher 3 נחשפות, והן חסרות רחמים

Featured Replies

פורסם

אחח, איזה כיף כשיש מחשב מפלצתי חדש. :)

המחשב שלי לא רואה את דרישות המערכת האלה ממטר. זה אפילו לא ידגדג אותו.

לפחות, זה אם הייתה לי כוונה לשחק במשחק הזה. הכיוון שהסדרה לקחה עם המשחק השני לאקשן ממש לא מצא חן בעיני.

פורסם

^^ השנה היא 2015, מעבד מרובע עם HT כבר לא נחשב מפלצתי

פורסם

אני בטוח שזה ירוץ יופי עם ה560TI וI7 920 @ 3.8Ghz שלי.

פורסם

על המעבד ברור , על ה560TI הגדרות גבוהות כנראה לא ירוצו כל כך טוב, בעיקר בגלל שהיום 2GB זיכרון זה הסטנדרט המינימלי

פורסם
על המעבד ברור , על ה560TI הגדרות גבוהות כנראה לא ירוצו כל כך טוב, בעיקר בגלל שהיום 2GB זיכרון זה הסטנדרט המינימלי

אמרתי הגדרות גבוהות?

סביר להניח שזה יזוז "מספיק טוב בשבילי" על שילוב של הגדרות בינוניות + מינימליות.

קודם כל מבטלים AA/AF.

אחר כך מתחילים להנמיך את כל הדברים שפחות חשובים מבחינה גראפית, כמו SHADOWS וכו...

אני מעריך שזה לא יהיה המשחק שבגללו אני יאלץ לשדרג.

פורסם

זה ההבדל בין מחשב לקונסולה! על איכות משלמים.

ועם זאת הדרישות מינימום לא בשמים.

פורסם

^^^

בגלל אנשים כמוך מפתחים מרשים לעצמם לעבוד חצי כוח. ההבדל בין מחשב לקונסולה זה הגמישות, לא זה שמחשב עולה פי 3 יותר. להזכיר לך שהמשחק הזה יוצא גם לקונסולות ושם יש מעבד בהספק נמוך של AMD בתדרי עבודה שנמוכים מ 2GHZ. הליבות האלה דיי חלשות ובכל זאת המשחק עובד.

אני לא מבין איך מישהו יכול לראות I5 2500K במינימום ולהגיד שזה לא בשמיים, זו דרישה הזויה, אם הם היו כותבים מרובע ליבות כלשהו הייתי מבין אבל הם הלכו על דגם יחסית גבוהה. זה נכון ש 2500K לא חדש בשוק אבל ההבדל ביינו לבין הדגמים שיצאו אחריו לרוב דיי קטן ואפילו לא קיים (במשחקים, בדברים אחרים ההבדל יכול להיות יותר מורגש). זה אומר שגם אם מישהו קונה את ה I5 4670K יכול מאוד להיות שהוא נשאר קרוב למינימום. באותה מידה מישהו שיש לו I5 פשוט יותר כמו ה 4440 מוצא את עצמו מתחת לדרישות מינימום.

עכשיו השאלה אם הדרישות האלה זה רק משהו שכתוב על האריזה או שבדומה ל GTA IV ו COD:GHOSTS המשחק יבדוק את החומרה לפני ופשוט לא יפתח אם לא עומדים בדרישות. אני מזכיר את המשחקים האלה כי בשניהם לאנשים המשחק לא נפתח בלי שום הצדקה (הבדיקה של GTA עשתה בעיות עם כרטיסי מסך שעמדו בדרישות ושל COD מנעה פתיחה של המשחק עם 4GB למרות שהמשחק בפועל לא היה צריך יותר מזה).

פורסם

אולי הם סתם חיפשו כותרות.

ביום שזה יצא אנחנו עלולים לגלות שהם עשו אופטימיזציה והנמיכו קצת את דרישות המינימום.

פורסם

אני זוכר שהמלצתי לבחור לקנות i7 לא אקסטרים לעומת i5 כדי לקבל פיוצ'רפרופינג בסיסי למשחקי הדור הבא (הבדל של 400 ש"ח בלבד) ,ועל זה קיבלתי הרבה אש בזמנו, "ריבויי נימים וירטואלים זה רק לעריכת וידאו".

מקווה שהבחור הקשיב לדעת המיעוט ולא עשה את הטעות.

אני שלם עם ה-3770 שלי ואני אשתמש בו עד זוב דם. (או עד שיצא כרטיס מסך בודד שיעשה צוואר בקבוק משמעותי למעבד שלי).

פורסם

אל תמהר להגיד שצדקת, metal gear גם דורש CORE I5 במינימום ו CORE I7 במומלץ ובפעול אנשים מפעילים את המשחקים עם C2Q ואפילו מתקרבים ל 60FPS (חלקם אפילו משאירים הגדרות על HIGH ונותנים ל FPS לרדת מידי פעם ל 45 שזה לא רע בכלל). יותר מזה הרבה מהמשחקים שכותבים I7 לא מנצלים HT, הם פשוט כותבים את זה כי אלה הדגמים היקרים יותר...

אם זה הי משחק כמו CIV או STARCRAFT הייתי מבין למה הדרישות למעבד גבוהות (CIV למשל עם C2Q בשלב מסויים עובד כמו מצגת). אני בספק אם הם באמת עשו AI מרשים, לא כי אני מזלזל בפתחים, פשוט כי אף חברה לא עשתה את זה בשנים האחרונות.

בדרך כלל דרישות כאלה אומרות שאו שהמשחק לא פותח כמו שצריך או שהדרישות מערכת לא משקפות את המציאות.

פורסם

לכל אלה שאומרים שהדרישות מצוינות בקצב הזה למי שיש עכשיו r9 290 אז תוך שנתיים הוא יהיה במשחקים ממש כבדים בממוצע ולא במומלצים.

ולפי דעתי החבורת של כרטיסי מסך ומעבדים הם גם רוצים שיעלו תדרישות שיקנו יותר את הכרטיסי מסך ומעבדים חזקים כי אם הדרישות היו ממש נמוכות נגיד כמו של הCS GO אז לא היו קונים את הכרטיסים החדשים כמעט כי לא שווה.

פורסם
אני זוכר שהמלצתי לבחור לקנות i7 לא אקסטרים לעומת i5 כדי לקבל פיוצ'רפרופינג בסיסי למשחקי הדור הבא (הבדל של 400 ש"ח בלבד) ,ועל זה קיבלתי הרבה אש בזמנו, "ריבויי נימים וירטואלים זה רק לעריכת וידאו".

מקווה שהבחור הקשיב לדעת המיעוט ולא עשה את הטעות.

אני שלם עם ה-3770 שלי ואני אשתמש בו עד זוב דם. (או עד שיצא כרטיס מסך בודד שיעשה צוואר בקבוק משמעותי למעבד שלי).

ישר כוח.

קניתי למחשב הקודם שלי i5 750 כי חשבתי שהמחיר של ה-i7 המקביל מוגזם, ובטווח הארוך הצטערתי על זה. לשדרג מעבד אחרי שמחליפים את הסוקט במעבר לדור הבא כבר אי אפשר (בלי להחליף גם את לוח האם, מה שלא משתלם בעליל), אז נתקעתי איתו לכל אורך החיים של המחשב. אם לא הייתי עושה לו אוברקלוק כבד בשנתיים האחרונות, המחשב שלי לא היה יכול לסחוב שום משחק מודרני על הגדרות שפויות.

למחשב החדש קניתי את ה-i7 4790K, ועד כמה שאני לא מנצל אותו עכשיו, אני יכול להיות בראש שקט שהוא יישאר רלוונטי לאוד הרבה מאוד זמן.

פורסם

אם יש לי 2 כרטיסי מסך של 770?אולטרה בא בחשבון?כל שאר הרכיבים הם מעבר למה שהם דורשים אבל הכרטיסי מסך מעניינים אותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים