פורסם 2015 בינואר 1010 שנים שלום וברכה, יש לי שתי שאלותקודם כל פרטים על המחשבintel core 2 dou e8400 3.00GHZ4.00GB RAMwindows 7 ultimate 64 ביטבעיה ראשונה זה שהמחשב שלי עולה ממש לאט...ביטלתי את התוכנות בMSCONFIG.. יש לציין שעד שהווינדוס עולה לוקח כמה דקות.. משהווינדוס עולה אז כבר הכול בסדר..אין לי הרבה תוכנות..פשוט כשהווינדוס נטען (במסך השחור) לוקח המון זמן...ניסיתי לעשות איחוי לכונן C וD (יש לי שני מחיצות על המחשב בהרדיסק אחד)ניסתי סריקת וירוסים אך הכול בסדר..בעיה שניהאני רוצה להרחיב את מחיצת C (המחיצה שעליה יושבת מערכת ההפעלה) ראיתי שבניהול הדיסקים אין אפשרות לעשות זאת , אולי מפני שעליה יושבת מערכת ההפעלה..האם בכול זאת יש פיתרון? כי בינתיים יש לי שם רק 2 וחצי ג'יגה פנויים..האם זה גם גורם לאיטיות?אשמח לעזרהתודה מראש!
פורסם 2015 בינואר 1010 שנים אין הקשר בין כל הדברים שבדקת לבין הבעיה שאתה מתאר. במקום לנחש תבדוק עם process monitor איזה שלב לקח כמה זמן בעת אתחול.כדי להרחיב את מחיצה "C" אתה צריך לפנות מקום בינה לבין מחיצה "D" ואז להרחיב אותה על חשבון המקום הלא מוקצה.תשתמש ב gparted כדי להזיז את מחיצה "D" עד הסוף ואז תרחיב את המחיצה הראשונה. נערך 2015 בינואר 1010 שנים על-ידי multicore
פורסם 2015 בינואר 1010 שנים לא תוכל להרחיב דרך חלונותעל השטח הםנוי להיות צמוד משמאל למחיצה שברצונך להגדיל.תוכל עם תוכנה חיצונית לארגון מחיצותמשל [h=3]MiniTool Partition Wizard[/h]http://www.minitool.com
פורסם 2015 בינואר 1010 שנים מחבר אין הקשר בין כל הדברים שבדקת לבין הבעיה שאתה מתאר. במקום לנחש תבדוק עם process monitor איזה שלב לקח כמה זמן בעת אתחול.כדי להרחיב את מחיצה "C" אתה צריך לפנות מקום בינה לבין מחיצה "D" ואז להרחיב אותה על חשבון המקום הלא מוקצה.תשתמש ב gparted כדי להזיז את מחיצה "D" עד הסוף ואז תרחיב את המחיצה הראשונה.איפה אני מוצא את ה-process monitor שאתה מדבר עליו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.