פורסם 2015 בינואר 710 שנים איך מוחקים את השמירה של הקמפיין ושאר הדברים במשחק? ניסיתי ואין שום אפשרות שם.. מחיקה והתקנה מחדש בסטים תעזור? תודה!
פורסם 2015 בינואר 710 שנים אם לא תסנכרן אותו ל CLOUD ברור, אבל בטח יש דרך שפויה יותר, אתה יכול להתחיל קמפיין חדש כנראה, זה לא מה שאתה רוצה ?
פורסם 2015 בינואר 810 שנים לדעתי כל המשימות שם זהב יש כאלו שעשיתי אולי 5 פעמים במיוחד זאת שהולכים בחושך ביער ומשחררים את השבויים משימה בנויה טוב בכלל דבר דומה בכל המשחקים של קרייטק גם קרייסיס היה אותו דבר מחולק לפרקים מוגדרים טוב שכל אחד כמעט היה סיבה לשחק שוב
פורסם 2015 בינואר 810 שנים מחבר יש לי במשחק עצמו נפילות fps מטורפות.. בשלב של היער זה התחלי, בקרב עם הבחורה אפילו ירד לי ל 15 לכמה שניות! נע לי מ60 ל30 ולפעמים פחות... תקין?
פורסם 2015 בינואר 810 שנים אצלי לא שמתי לב לנפילותבעצם היה לי איזה עניין אפילו כתבתי שרשור גם לי היה 15 פריימיםאבל בסוף זה נפתר איכשהו שכחתי כבר עכשיו רץ חלק
פורסם 2015 בינואר 1210 שנים יש לי במשחק עצמו נפילות fps מטורפות.. בשלב של היער זה התחלי, בקרב עם הבחורה אפילו ירד לי ל 15 לכמה שניות! נע לי מ60 ל30 ולפעמים פחות... תקין?מנוע גרוע של היוצרים, גם אצלי עם 750SLI בנייד עובד בצורה כזו, פעם טוב פעם לא. השתגעתי ולא מצאתי ממש פיתרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.