עבור לתוכן

המלצה לטלוויזיה "50 עד "60 - תקציב עד כ-6,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין בטלוויזיה לסלון, במרחק של 3.5 עד 4.5 מטר. מחיפוש קצר נראה שטווח הגדלים "50 עד "60 אמור להתאים. האם זה נשמע סביר?

בכל אופן, אני לא מעוניין בתלת-מימד ואין לי צורך בטלוויזיה חכמה, כי אחבר אליה HTPC.

ה-HTPC שיחובר אל המסך ישמש, בין השאר, ל-stream של משחקים מ-Steam, כך שהמסך צריך להתאים גם למשחקי מחשב - זמן תגובה, החלקת תנועה וכו'.

הבעיה שלי היא שקשה למצוא טלוויזיה איכותית בגדלים האלה בלי smart TV לפחות, כך שהדילמה שלי היא: האם להתפשר על איכות המסך, או לקנות טלוויזיה יקרה בהרבה עם פונקציות שאני לא צריך.

אילו דגמים הייתם ממליצים עבור תקציב של עד כ-6,000, עם אפשרות לגלוש מעט מעבר אם הסיבה טובה.

תודה.

פורסם

סתם, בשביל הסקרנות, נכנסתי לזאפ והרצתי חיפוש.

50אינטש/בלי תלת מימיד/בלי "סמארט". 56 תוצאות.

אני לא בטוח שיש גם הבדל כל כך משמעותי בין הדגמים עצמם.

תראה מה מתאים לך מבחינת עיצוב ומי נותן אחריות על המוצר ותקנה את מה שנראה לך טוב.

פורסם
  • מחבר

מן הסתם הגעתי הנה לאחר חיפושים רבים בזאפ ובעוד מקומות.

המטרה שלי היא למצוא דגם שיפתור, עד כמה שניתן, את הדילמה שהזכרתי: נראה שכל המסכים ללא 3D וסמארט בגדלים האלה אינם איכותיים, לפי ביקורות שחיפשתי.

לעומת זאת, המסכים האיכותיים על פי הביקורות מגיעים עם התכנות הנ"ל ולכן יקרים מדי.

פורסם

מה לא איכותי בהם?

הייתי בדילמה דומה לשלך לפני כמה חודשים (החלפת טלוויזיה ישנה והתחילה לגסוס) ומצאתי בדיוק את מה שאני צריך (אתה יכול לראות את הדגם במפרט).

אני דיי בטוח שאם תיקח דגם בגודל אחר מאותה סדרה, התוצאות יהיו לא פחות מספקות.

פורסם
  • מחבר

לרוב, הבעיה היא בעומק ואחידות השחור, בצפייה בתוכן לא HD, או בהחלקת תנועה לא מוצלחת.

שכחתי להוסיף מידע חשוב: ה-HTPC שיחובר אל המסך ישמש, בין השאר, ל-stream של משחקים מ-Steam, כך שהמסך צריך להתאים גם למשחקי מחשב - זמן תגובה, החלקת תנועה וכו'. אוסיף את זה לפוסט הראשון.

בכל אופן, אבדוק את דגמי UExxF5000. אולי הם מספיק טובים.

פורסם

אם אתה נכנס לחנות שיש שם תצוגה של עשרות טלוויזיות, אני לא מאמין שתמצע דגם שהוא בולט בצורה מיוחדת לרעה.

השחור נראה שחור וזה לא קשור לרזולוציה של וידיאו.

פורסם

כדי לבדוק אחידות וזליגות תצטרך חדר תצוגה חשוך מאד. אם משחקים וזמן תגובה אז אולי תשקול פלאזמה. השחור בפלאזמה בדרכ ללא תחרות. הכי חזק למשחקים זה כמובן CRT ישן אבל אתה כנראה לא רוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים